- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaa o nasil biseymis bana bunlarla gelin evet tek sorunum o ya ayıramıyorum nolcak beyazlarla atilir bu diyorum esim delirme 60da ceker o diyo cok utaniyorumAa tek sorun bu mu. Domol diye Bi mendil var ıslak mendil gibi. Ondan atıyorsun makina ya asla birbirine girmiyor. Ben ilerde bebelerimin çamaşıtlarıyla baktım ki baş edemiyorum alcam atcam ondan renkli beyaz karışık yıkansın
İşte buuuYaa o nasil biseymis bana bunlarla gelin evet tek sorunum o ya ayıramıyorum nolcak beyazlarla atilir bu diyorum esim delirme 60da ceker o diyo cok utaniyorum
Yaa ben bunu bi deneyim bencede 40 az ama iste esim atiyor ya ne desem bos aslinda isimede geliyoe is benden gidiyordaİşte buuu
Bu arada pandemi geldi geleli renklilerimi hep 60 da yıkarım ben hiç bişecik olmadı 40 az geliyo sanki mikrop kıramıyor gibi geliyodu
Ayy onu dicektim iş yükün artacak şimdi boştan yereYaa ben bunu bi deneyim bencede 40 az ama iste esim atiyor ya ne desem bos aslinda isimede geliyoe is benden gidiyorda
Bn onu yine benimkine kakalarımAyy onu dicektim iş yükün artacak şimdi boştan yere
Ben almadım bir kaç ay geçince alicam şimdi nasılsa anlamayacak o yüzdenKızlarrrr besik üstü dönence alan var mı
Ay benim park yatağın kendinde vardıKızlarrrr besik üstü dönence alan var mı
Hahaha bak sana miniğeAyy kızlar az önce bir rahim agzima sancı girdi bagardim topuguyla vurdu eşim kalakaldi doguruyorum zannettim doğsun o topuğunu isiricam kızın ben çok cnm yandı ama uff ufak bir doğum sancısı atlattım anlicaniz
Yaa cok iyiymis 3 aydan sonra felan gec olur diyor bazilari bastan alisirsa uykusu felanda ona gore guzel olurmus soyle.bisey gordum az arastiriyimda ona bakim olmadiAy benim park yatağın kendinde vardı
Ya gec kalmamak gerekiyormus ilgisi olusur olusmaz kullanilirsa uykuya da yardimci oluyormusBen almadım bir kaç ay geçince alicam şimdi nasılsa anlamayacak o yüzden
Aa bu alengirikli bişeye benziyo kız beyaz gürültü de verir bu kesin fisher farkı, fiyatı da güzelmişYaa cok iyiymis 3 aydan sonra felan gec olur diyor bazilari bastan alisirsa uykusu felanda ona gore guzel olurmus soyle.bisey gordum az arastiriyimda ona bakim olmadi
Aynen fiyati en uygun olanlardan 15 i gelsinde ayni fiyatta kalirsa alirimAa bu alengirikli bişeye benziyo kız beyaz gürültü de verir bu kesin fisher farkı, fiyatı da güzelmiş
Ben kinaye yapmıştım sen bunu nasıl yaparsınnnAynen fiyati en uygun olanlardan 15 i gelsinde ayni fiyatta kalirsa alirim
Bu zor bence de yaa hep ikilemde kalıyormSeyy ben renkleri birbirine yakıştıramıyorumbunla bu atılır nolcak diyorum bi bakıyorm birbirine girmis esim evlendigimizde sok oldu kurban olaym bırak ben atarm dedi o gun bugundur makineye camasiri o atar
İnşallahh canımm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhcanim saglikla al bebisi kucagina sonra bu hafta sira bize geliyor
Kızzz digerleri 290 dan basliyor 900 e kadar bu en ucuz olaniBen kinaye yapmıştım sen bunu nasıl yaparsınnn
Neysem bak bakalım az daha
Ewett öyleeKuzummm dimiii yaa he bana böyle diyin sürekli unutuyorm ben tekrar tekrar duymak istyormyani zaten orda uyustuktan sonra artık kaçış yok bi şekilde olup bitçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?