- 7 Şubat 2024
- 598
- 491
- 18
- 32
Allah'ın izni ile 30. Haftayı devirsek hepimizin kafası rahat olacak canım ya. Daha alışverişe bile başlamadım 30. Hafta bitsin öyle baslicam. Hepimiz için dua ediyorum her zaman yani o kadar zor ki her an kötü bir şey olacakmış korkusu ile yaşamak. Bazi doktorlar aşırı karamsar bazıları da çok vurdumduymaz o bizim de kafamızı karıştırıyorlar. Tansiyon için falan ilaç verdi mi doktorun ? Sadece takip mi ediyorlarEvet evet serklaj olduğunu biliyorum halen dualarımdasın sen ve birkaç arkadaş daha çok şükür Rabbim korumuş. Benim doktor da bende ani ödem görünce tekrar peritonoloji birimiyle görüş beraber ilerleyelim dedi, aslında bana 3 peritonolog baktı 3’ü farklı şeyler söylüyor 3 konu haricinde, o da az önce bahsettiğim tansiyon ve diğer şeyler..Mesela biri plesantaya kötü dedi, diğerleri normal biri de idare eder dedi, biri 28. Haftayı görebilmeniz zor dedi, diğerleri biz böyle kesin bir şey diyemeyiz belki de 26. Hafta belki 36. Haftaya kadar bile gider bilemeyiz, sıkı takip edeceğiz dediler, evimize yakın butik bir hastaneye gidiyordum ama orada peritonolog yok o yüzden özele bakacağım doğuma kadar eşlik edebilen bir doktor varsa iyi olur. Kafam karışık ama takmamaya çalışıyorum. Allah a emanetiz Dualarda buluşalım