• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben devam ediyorum hem fitile hem progesteron iğnesine..progestan fitil beyaz beyaz geliyor, sarı geliyorsa enfeksiyon olabilir canım söyle doktoruna belki ilaç olan bir fitil yazar
Fitil beyaz geliyor da onla birlikte akıntı da geliyor fitili koyarken falan bir ıslaklık oluyor zaten enfeksiyon olabilir haklısın

Ben fitil olarak değil ağızdan kullanıyorum ama sarı akıntı bende de var yoğun hatta akıntım. Doktora söyledim geçen hafta, ciddi bir enfeksiyon olsa rengi genelde yeşil olur ve çok kötü koku kaşıntı olur anlarsın mutlaka dedi ama ben rahat etmeyince vajinal kültür istedi temiz geldi çok şükür. Sarı renkli akıntı olabilir illa enfeksiyon belirtisi değil dedi. İçin rahat etsin istiyorsan bi vajinal kültür ver istersen.
Aslında kokulu değil bi de kaşıntı da yok o yüzden mantardan falan şüphelenmedim ama bebeğin suyu mu diye korktum 😟

Evet çok mide bulandırıcıydı benim içtiğim bütün gün de halsizlik yaptı o gün iyice dinlen kan vermek de yoruyo zaten
Tamam canım o gün evdeyim zaten ara tatile girdik ya zaten işi de bıraktım ikinci dönem gelmeyeceğimi söyledim. Dinlenicem artık bol bol

Aslında kokulu değil bi de kaşıntı da yok o yüzden mantardan falan şüphelenmedim ama bebeğin suyu mu diye korktum 😟
Benim de bebeğin suyu olabilir mi diye bi geçti aklımdan sormuştum hatta suyum gelirse ben nasıl ayırt edicem nasıl anlicam diye bebeğin suyu olsa bir sekilde anlarsın dedi doktor sürekli gelir bir de sümük gibi koyu kıvamlı olmaz su kivaminda olur ve sürekli sızar dedi çiş yapıyormuş gibi. Bence pek kafana takma zaten akıntılar gittikçe artacak bebek hareketleri çoğaldıkça vajinal akıntı da çoğalıyomuş.

Kızlar aranızda fitile devam eden var mı ? Bende sarı renkte akıntı oluyo fitilden kaynaklı mıdır acaba diye düşünüyorum
Ben 34. Haftaya kadar fitile devam edeceğim detaylıda rahim cizgisinin ucu biraz içe çökük olduğunu söylemişti doktor benim öyle bir akıntım olmuyor ondan önce sarı oluyordu enfeksiyon varmış ilaç kullandım geçti suanlık

32 den önce nasıl izne çıkacaksın ben bir ay daha çalışıp öyle ayrılcam
Kendi isteğimle ayrılıyorum kurum müdürümle konuştum 2.dönemin ortasında gitmen bize de zor olur dedi ben 2.döneme yeni biriyle başlayayım dedi. Bende aynen hocam dedim bana da böylesi daha iyi olur size de

Back