- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaaa xok tatlısınBen sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsunakrabayı geçtim sgk bile seni düşünüyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa xok tatlısınBen sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsunakrabayı geçtim sgk bile seni düşünüyor
![]()
Kız bu oncak ya en nihayetinde onlar nasıl fiyatlarmış hiç bişmiyordummKızzz digerleri 290 dan basliyor 900 e kadar bu en ucuz olani![]()
Valla bende sok oldum bi hevesle actm baktim ki onlarda ucmusKız bu oncak ya en nihayetinde onlar nasıl fiyatlarmış hiç bişmiyordumm![]()
Ben almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilirKızlarrrr besik üstü dönence alan var mı
Ben sana güveniyorum yüzümü kara çıkartma az dha bakValla bende sok oldum bi hevesle actm baktim ki onlarda ucmus![]()
Otizm mj hic duymamistmBen almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilir![]()
Ayy töbe hiç duymadım onu da yıllardır da kullanırlar beşik üstlerindeBen almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilir![]()
O is bndeBen sana güveniyorum yüzümü kara çıkartma az dha bak![]()
O kadar haklısın ki sanki kendileri hergün test veriyorlarYani gercekten gereksiz bir uygulama olmus asil orda calisanlarin temiz oldugunu ne biliyim o zaman odama girecek personelde aşisini testini göstersn![]()
Aslina bakarsan bebegin gelişimi açısından ideal olabilir sadece ilk dr un dedikleri aklima takildi bir de beceremezsem çocuk strese girer mi diye düşünüyorumCanım şuan için herşey yolunda ise , bekle derim normal doğumu dene.Zaten 21 günün kalmış o sırada bebeğinde 3 kiloyu geçer. Tabi olası bi durum olursa mecburu sezeryan olur.
Yaa sen nerdesin evet bugün yoktunnnnLabellaaa kuzucumm yaa hiç yazamadım bugünnn inşallah yarın sağ salim kucağınızaa alırsın güzel haberlerinizii alırızz hayırlısıylaa bize haber vermeyi unutma
Allahım yar ve yardımcınız olsun
![]()
Sabit oyuncaklarda böyle bi durum söz konusu diil sanırım. Ama dönen nesnelerde henüz teşhisi konmamış otizmli çocuklarda otizmi tetiklediğini duymuştum. Dönence otizme doğrudan Sebep olmaz ama tetikler, evet sebebi bilinmiyor bu hastaligin ama dönen nesnelere bakınca çocuk dış dünya ile iletişimini kapatıyormuş.Otizm mj hic duymamistmaldigimiz ana kucaklarinda da üstte susler var yada oyun halisi felan dönencede ne tetikliyor ki aceba
![]()
Valla hic bilmiyordm almadan vazgectm suanSabit oyuncaklarda böyle bi durum söz konusu diil sanırım. Ama dönen nesnelerde henüz teşhisi konmamış otizmli çocuklarda otizmi tetiklediğini duymuştum. Dönence otizme doğrudan Sebep olmaz ama tetikler, evet sebebi bilinmiyor bu hastaligin ama dönen nesnelere bakınca çocuk dış dünya ile iletişimini kapatıyormuş.
Bebeğimmm çok sağolll güzel hayır dualarınıza ihtiyacım varr kolaylıkla geçer inşallahhh aminnnLabellaaa kuzucumm yaa hiç yazamadım bugünnn inşallah yarın sağ salim kucağınızaa alırsın güzel haberlerinizii alırızz hayırlısıylaa bize haber vermeyi unutma
Allahım yar ve yardımcınız olsun
![]()
Ben de duyduktan sonra dönence almaktan soğumuştum. İnternette “dönence bebek otizm” diye aratırsan yapılan yorumları okuyabilirsin.Valla hic bilmiyordm almadan vazgectm suan![]()
Ayy kuzummm Allah razı olsunnn aminnnLabellaaa canım bebeğine kavuşmana saatler kaldı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şu an kendimi unuttum, senin heyecanını yaşıyorum
bugün doktor kontrolümüz vardı, beklerken benimle aynı haftadaki annelerle konuşma imkanım oldu. Birisi haftaya sezaryene girecekmiş, diğerinin de nst’sinde sancı çıkmış, ona göre doğumunu planlayacaklarmış. Hiç tanımasak bile birbirimizi, görmesek dahi böyle aramızda bi sisterlık bağı kuruluyo
Kalbim, dualarım hep sizinle. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın
![]()
Kuzucum çocuk doğum gününe gittim hiç elime alamadım telefonu şimdide kv kp ile oturuyom koca bekliyorum ki gelsin alsın beniYaa sen nerdesin evet bugün yoktunnnn
Selam ben de burdayım uyumak yokkkKuzucum çocuk doğum gününe gittim hiç elime alamadım telefonu şimdide kv kp ile oturuyom koca bekliyorum ki gelsin alsın benisiz napıyosunuz okuyamadım hiç iyimisinnn son üç sana da
![]()
Amin.Aman bir paşa daha geliyor sağlıkla inselhamdülillah çok şükür sıkıntıda çıkmamış annesi sağlıkla geçsin 9 ayın ins
![]()