- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Yaaa xok tatlısınBen sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsun akrabayı geçtim sgk bile seni düşünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa xok tatlısınBen sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsun akrabayı geçtim sgk bile seni düşünüyor
Kız bu oncak ya en nihayetinde onlar nasıl fiyatlarmış hiç bişmiyordummKızzz digerleri 290 dan basliyor 900 e kadar bu en ucuz olani
Valla bende sok oldum bi hevesle actm baktim ki onlarda ucmusKız bu oncak ya en nihayetinde onlar nasıl fiyatlarmış hiç bişmiyordumm
Ben almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilirKızlarrrr besik üstü dönence alan var mı
Ben sana güveniyorum yüzümü kara çıkartma az dha bakValla bende sok oldum bi hevesle actm baktim ki onlarda ucmus
Otizm mj hic duymamistmaldigimiz ana kucaklarinda da üstte susler var yada oyun halisi felan dönencede ne tetikliyor ki acebaBen almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilir
Ayy töbe hiç duymadım onu da yıllardır da kullanırlar beşik üstlerindeBen almadım, almayı da düşünmüyorum. Nerde okudum tam hatırlamıyorum ama bebeklerde otizmi tetikliyomuş. Onun yerine beyaz gürültü yapan uyku arkadaşı alınabilir
O is bndeBen sana güveniyorum yüzümü kara çıkartma az dha bak
O kadar haklısın ki sanki kendileri hergün test veriyorlar iyi aklima getirdin ben bunu en azindan yuzlerine vururumYani gercekten gereksiz bir uygulama olmus asil orda calisanlarin temiz oldugunu ne biliyim o zaman odama girecek personelde aşisini testini göstersn
Aslina bakarsan bebegin gelişimi açısından ideal olabilir sadece ilk dr un dedikleri aklima takildi bir de beceremezsem çocuk strese girer mi diye düşünüyorumCanım şuan için herşey yolunda ise , bekle derim normal doğumu dene.Zaten 21 günün kalmış o sırada bebeğinde 3 kiloyu geçer. Tabi olası bi durum olursa mecburu sezeryan olur.
Yaa sen nerdesin evet bugün yoktunnnnLabellaaa kuzucumm yaa hiç yazamadım bugünnn inşallah yarın sağ salim kucağınızaa alırsın güzel haberlerinizii alırızz hayırlısıylaa bize haber vermeyi unutma Allahım yar ve yardımcınız olsun
Sabit oyuncaklarda böyle bi durum söz konusu diil sanırım. Ama dönen nesnelerde henüz teşhisi konmamış otizmli çocuklarda otizmi tetiklediğini duymuştum. Dönence otizme doğrudan Sebep olmaz ama tetikler, evet sebebi bilinmiyor bu hastaligin ama dönen nesnelere bakınca çocuk dış dünya ile iletişimini kapatıyormuş.Otizm mj hic duymamistmaldigimiz ana kucaklarinda da üstte susler var yada oyun halisi felan dönencede ne tetikliyor ki aceba
Valla hic bilmiyordm almadan vazgectm suanSabit oyuncaklarda böyle bi durum söz konusu diil sanırım. Ama dönen nesnelerde henüz teşhisi konmamış otizmli çocuklarda otizmi tetiklediğini duymuştum. Dönence otizme doğrudan Sebep olmaz ama tetikler, evet sebebi bilinmiyor bu hastaligin ama dönen nesnelere bakınca çocuk dış dünya ile iletişimini kapatıyormuş.
Bebeğimmm çok sağolll güzel hayır dualarınıza ihtiyacım varr kolaylıkla geçer inşallahhh aminnn ilk fırsatta haber vericem bebişimLabellaaa kuzucumm yaa hiç yazamadım bugünnn inşallah yarın sağ salim kucağınızaa alırsın güzel haberlerinizii alırızz hayırlısıylaa bize haber vermeyi unutma Allahım yar ve yardımcınız olsun
Ben de duyduktan sonra dönence almaktan soğumuştum. İnternette “dönence bebek otizm” diye aratırsan yapılan yorumları okuyabilirsin.Valla hic bilmiyordm almadan vazgectm suan
Ayy kuzummm Allah razı olsunnn aminnn gerçekten öyle hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada ve gercekten bana iyi geliyorsunuz inşallah hepimiz sırasıyla kolaylıkla kurtuluruz ve bebişlerimize kavuşuruz. Allahım sağ salim hızlıca kavuşmamızı nasip etsinLabellaaa canım bebeğine kavuşmana saatler kaldı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şu an kendimi unuttum, senin heyecanını yaşıyorum bugün doktor kontrolümüz vardı, beklerken benimle aynı haftadaki annelerle konuşma imkanım oldu. Birisi haftaya sezaryene girecekmiş, diğerinin de nst’sinde sancı çıkmış, ona göre doğumunu planlayacaklarmış. Hiç tanımasak bile birbirimizi, görmesek dahi böyle aramızda bi sisterlık bağı kuruluyo Kalbim, dualarım hep sizinle. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın
Kuzucum çocuk doğum gününe gittim hiç elime alamadım telefonu şimdide kv kp ile oturuyom koca bekliyorum ki gelsin alsın beni siz napıyosunuz okuyamadım hiç iyimisinnn son üç sana daYaa sen nerdesin evet bugün yoktunnnn
Selam ben de burdayım uyumak yokkkKuzucum çocuk doğum gününe gittim hiç elime alamadım telefonu şimdide kv kp ile oturuyom koca bekliyorum ki gelsin alsın beni siz napıyosunuz okuyamadım hiç iyimisinnn son üç sana da
Amin.Aman bir paşa daha geliyor sağlıkla ins elhamdülillah çok şükür sıkıntıda çıkmamış annesi sağlıkla geçsin 9 ayın ins