Anne adı | Yaş | Deneme Sayısı | Problem | Transfer Tarihi | BetaHCG Sonucu |
T
Tsk06
| 33 | 1. | Amh Düşüklüğü | 28 Mayıs | POZİTİF |
| 34 | Pek Yakında | |||
| 32 | 1 | Sebepsiz infertilite | Pek yakında | POZİTİF |
| 35 | 1 | Pek yakinda | ||
| 26 | 1 | Sebepsiz | 9 Nisan | POZİTİF |
| 33 | 7 Nisan | POZİTİF
| ||
S
Sabr-Sukur-Dua
| 29 | 1 | AMH Düşüklüğü | 9 Nisan | POZİTİF
|
S sdbb | 30 | Pco /miyom | 24 Nisan | ||
| 31 | 1 | PCO | 5 Nisan | POZİTİF
|
B
bsrbrk88
| 33 | 5 | 19 Nisan | POZİTİF
| |
| 30 | 3 | Sebepsiz | 31Mart | POZİTİF |
P
Pasagirl
| 32 | 2 | Sebepsiz | 8 Nisan | POZITİF |
| 31 | 1 | Pco | 23 Nisan | POZİTİF |
T
Tendan
| 31 | 2 | Pek Yakında | ||
L
LinaLina1
| 30 | 1 | Yumurta Kalitesi | 11 Nisan | POZİTİF |
| 39 | 5 | Pco-Morfoloji | Pek yakında | POZİTİF |
Z Zeynepkur | 38 | Pek Yakında | |||
| 27 | 5 | Azosperm | 26 Nisan | POZİTİF |
| 36 | 2 | Amh | ||
| 34 | 2 | 10 Nisan | POZİTİF | |
| 26 | Sperm sayısı ve azlığı | Pek Yakında:) | ||
| POZİTİF | ||||
G gofretlisut | 29 | Pek Yakında | |||
L Limon sever | 29 | Pek Yakında | |||
V vicril17 | 32 | Azosperm | Pek Yakında | ||
| 38 | Pek Yakında | |||
| Amh | Pek Yakinda | |||
| 36 | Çikolata Kisti | 21 Nisan | POZİTİF | |
| 34 | 1 | PCO | Pek Yakında | |
| 36 | 3 | AMH +Tüp | 19 Nisan | POZİTİF |
| 34 | 3 | Sebepsiz | 22 Nisan | |
| 39 | 4 | POZİTİF | ||
A
Asiveblue
| 34 | 1 | Sebepsiz | 21 Nisan | POZİTİF |
@lunissss | 3 | POZİTİF | |||
| 31 | 6 | pco | 29 Nisan | POZİTİF |
Ne zamana diyor transfere doktorun canım? Ben opu olurken, benim doktorun başka bir hastası transfer olmuştu, geçen kontrole gittiğimde karşılaştık tutmuş transfer, hamileymiş. Kendim olmuş kadar sevindim, eşim bile çok sevindiMerhaba kızlar bende geldim iki tanidikta burda ne güzelbende opudan sonraki ilk reglimi oldum a değer dusmemisti 2. Reglimi bekliyorum
Ya inşallah inşallahNe zamana diyor transfere doktorun canım? Ben opu olurken, benim doktorun başka bir hastası transfer olmuştu, geçen kontrole gittiğimde karşılaştık tutmuş transfer, hamileymiş. Kendim olmuş kadar sevindim, eşim bile çok sevindidarısı bizlere inşallah
Ya benim doktorum hiç E2 bakmadı, ilaçlara başlarken de bakan var sanırım, benimki istemediYa inşallah inşallahbana drum bilgi vermedi opudan sonraki reglken kan degerlerime baktı E2 150 çıktı diğer adetinle gel başlayalım dedi rakamsal tarih vermedi seninki ne zam canim
İnşallah canim E2 neden bakilmadi o değer normal değilse başlanmıştır ki ama. Benim opudan önce baktı uygun dedi ilaçlara başladın ve o süre içerisinde de opuya kadar gün aşırı gidip kan verdim baktı. Opudan sonrada baktı transfer için bildiğim kadarıyla E2 değerinin 40-50 olması lazım o yüzden başlamadıYa benim doktorum hiç E2 bakmadı, ilaçlara başlarken de bakan var sanırım, benimki istemediBir sonraki adet döngüsünün 20. Günü gibi transfer ederiz diyor. 14 Nisan’a denk geliyor. Bu hafta histeroskopi yapılacak işte inşallah bir fayda sağlar..
Opu’dan önce ilaçlara başlamadan LH baktırdım ben 2 günde bir, Lh belli bir seviyeye gelince ilaçlara başladım. Hiç E2 istemedi, benim amh’ım düşük belki onunla alakalıdır, bir sorayım bir dahaki muayenede ben de merak ettim şimdiİnşallah canim E2 neden bakilmadi o değer normal değilse başlanmıştır ki ama. Benim opudan önce baktı uygun dedi ilaçlara başladın ve o süre içerisinde de opuya kadar gün aşırı gidip kan verdim baktı. Opudan sonrada baktı transfer için bildiğim kadarıyla E2 değerinin 40-50 olması lazım o yüzden başlamadı
Drun en iyisini bilir canım merak etmeOpu’dan önce ilaçlara başlamadan LH baktırdım ben 2 günde bir, Lh belli bir seviyeye gelince ilaçlara başladım. Hiç E2 istemedi, benim amh’ım düşük belki onunla alakalıdır, bir sorayım bir dahaki muayenede ben de merak ettim şimdi
Benim doktorum bu değerlere bakip bir yorum yapmadi bende histerekopi oldugum icin sarkti tedavim kizlar. Ama belki kendisi bakmistir ama bana bisi dememistir bilemiyorum simdiYa benim doktorum hiç E2 bakmadı, ilaçlara başlarken de bakan var sanırım, benimki istemediBir sonraki adet döngüsünün 20. Günü gibi transfer ederiz diyor. 14 Nisan’a denk geliyor. Bu hafta histeroskopi yapılacak işte inşallah bir fayda sağlar..
Histeroskopi nasıl geçti?? Ne kadar sürüyor bir de sonrasında ağrı kanama vs oldu mu??Benim doktorum bu değerlere bakip bir yorum yapmadi bende histerekopi oldugum icin sarkti tedavim kizlar. Ama belki kendisi bakmistir ama bana bisi dememistir bilemiyorum simdi
0pu sirasinda oldu ekstra uzun sürmedi 5 10 dk. Fazla agri olmadi. Ama lekelenmem benim 10 gun sürdü 11.gun regl oldm.Histeroskopi nasıl geçti?? Ne kadar sürüyor bir de sonrasında ağrı kanama vs oldu mu??
Biraz bizimde boyle oldu bu son topigimiz olsun insallah:) sizin tedaviniz nasil gecti?selam kizlar topic geze geze gidiyorum bakalim 5.denemem dondurulmus nisan adetiyle olcam insallah
İnşallah bu son demeniz olur, Nisan’dan sonra güzel haberlerimizi veririz buradaselam kizlar topic geze geze gidiyorum bakalim 5.denemem dondurulmus nisan adetiyle olcam insallah
insallahBiraz bizimde boyle oldu bu son topigimiz olsun insallah:) sizin tedaviniz nasil gecti?
amin insallah hepimizin benim problem cikolata kisti tupler alindi hidrosalpenksden dolayi histereskopi oldum rahimde hafif egrilik vardi bir deneme tuttu 6 haftalik dusukle sonuclandi bir de kimyasal oldu bakalim bu deneme umarim son olur dondurulmus transfer olucamİnşallah bu son demeniz olur, Nisan’dan sonra güzel haberlerimizi veririz buradaNeler yaptınız şimdiye kadar? Neden olumsuz olduğuna dair birşey diyorlar mı?
Gecmis olsun cok yasayan bilir bu acilari. Bende 2018den beri kurtaj ameliyat cart curt ne varsa yasadim. Bendede bebek oluyor ama dis gebelik oluyor. Tek tupum kaldi maalesef . Gecen gece ruyamda kalan tupumde aliniyordu o kadar kabusum olduinsallahbenim dondurulmus var 8 adet problem cikolata kisti maalesef tuplerim alindi 2018den beri surekli deneme operasyon kurtaj yasamadigim kalmadi yani
Umarım bitmiş gitmiş olur sizinde ve kucaginiza en kisa zamanda alirsiniz bebeğinizi. Rahim darligi nasil oluyor peki nasil anlasiliyor daha dogrusu. Bende histerekopi isleminde polip alındı. 5 yumurtam dondurulmus var benimde 4'ünün kaliteli oldugu soylendi. Ilk reglimi oldum ikincisi 3 hafta sonra onu bekliyorum transfer tedavisi için. Hepimize hayirli olsun artik güzel güzel verelim mujdeyi insallahBende Nisan sonu gibi başlayacagım sanırım 2 gün önce rahim filmi çekildi ve histereskopi oldum hafif eğilimli T rahim ve darlığı vardı onlar düzeltildi genişletildi. Bu adetimle iyileşme varmı diye takip edilip 2.adetimle başlayacagız sıfırdan inşallah