Oo şimdiden çocuk d. Günü partilerine hazırlıkKuzucum çocuk doğum gününe gittim hiç elime alamadım telefonu şimdide kv kp ile oturuyom koca bekliyorum ki gelsin alsın benisiz napıyosunuz okuyamadım hiç iyimisinnn son üç sana da
Amin canım benim, inşallah.Yaaa tamamen unuttumm benn ewetttt
Kuzummm masallah gozun aydın olsunrabbım saglıkla tamamlasın
Ben bile inanamıyorum ki.Ayy maşallaahh canm siz de büyüdünüzz resmennn
Ayy olmaz mıYaa canımsınnn gercekten günü beklemek çok heyecanlı ve evde çok büyük telaş var anneler flan herkes heyecanlı panik ne aldık ne eksik ayyyinşallahh hayırlı sağlıklı kavuşuruz canımm dua edin bana yarın sabah
Aminnnnnn inşallahhhh canım benimAyy olmaz mı
Bütün dualarımız seninle ve B.. ile
Yarın güzel haberlerinizi alacağız inşallah
Allahh razı olsunn kuzum benim hepimizin duaları kabul olsun inşallahh sağ salim yavrularımıza kavuştursun bizi Allahım yar ve yardımcımız olsunLabellaaa canım benim, yarın sabah bu saatlerde bebeğin yanında olacak inşallah.
Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin bile edemiyorum.
Allah yardımcın olsun, sen yokken Fetih Sureni göndericem buradan.
Canım ben okuyup bitirmiştim. Lohusa olmasam seninkini de bitirirdim. İnşallah okutabilirsin. Bebeğe en güzel hediyedir bu.Ben burdayimm kuzum yaa ay kur an a baslamsitim ilk basta kac ay oldu ama bitiremicem gibi gozukuo onu teyzem e soyluyodum dagitsin doguma kadar icime dert oldu cok
Keşke imkan olsa da doğuma gitmeden önceki gece online buluşup baby shower yapsak birbirimize sıraylaAyy kuzummm Allah razı olsunnn aminnngerçekten öyle hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada ve gercekten bana iyi geliyorsunuz inşallah hepimiz sırasıyla kolaylıkla kurtuluruz ve bebişlerimize kavuşuruz. Allahım sağ salim hızlıca kavuşmamızı nasip etsin
Amiiin canım.Allahh razı olsunn kuzum benim hepimizin duaları kabul olsun inşallahh sağ salim yavrularımıza kavuştursun bizi Allahım yar ve yardımcımız olsun
yarın sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım Allah kolaylık versinSelam ben de burdayım uyumak yokkk
Bendim canım doğum sonrası bakacağım inşallahKızlar bebekle ilgili çelik bileklik bakan biri vardı ama yabancı marka bu diyordu kimdi oKilya senmiydin
Ay instada karşıma çıktı Bi sayfa da, onu paylaşıcaktım ama o da yabancıymış zatenBendim canım doğum sonrası bakacağım inşallah
Evet benim baktığımda yabancı siteydi kuzum aynısıdır büyük ihtimalAy instada karşıma çıktı Bi sayfa da, onu paylaşıcaktım ama o da yabancıymış zaten
Yaa ne güzel olurduKeşke imkan olsa da doğuma gitmeden önceki gece online buluşup baby shower yapsak birbirimize sırayla
Güzel dileklerde bulunup, pozitif enerji yollasak
Minik prensesle yarın kavuşacaksınız Allah’ın izniyle, bence bu gece hissettiklerini uyumadan önce bi yaz. Sevdiklerinle birlikte (vakit biraz geç oldu ama) video Çek ve bebeğe mesaj göndermelerini iste. Çok kıymetli anlar
Tüm bebiş isteyen herkes dilimde duamda kuzum Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhAmiiin canım.
Bak doğuma giderkentupaaaaa ve bana dua etmeyi unutma.
Doğum anındaki dualar kabul olur derler.
Aminnn canımm inşallahh çok sağollyarın sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım Allah kolaylık versin
Yok canımKızlar bebekle ilgili çelik bileklik bakan biri vardı ama yabancı marka bu diyordu kimdi oKilya senmiydin
Ayy ne diyosun sen rüya dinler gibi okudum ciddimisinnnnnKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
Ben şok inanamadım,sabah ta kontrole gitmiştim oysaki
Saat 8 30 gibi düştük hastane yoluna 1 2 açılma olmuş sancılar başladıderken saat 3 e kadar sanci, sanci kontroller , ama öle böle bi acı değil ne yalan söyleyeyim 3 15 te doğum çatalında 3 45 te doktor geldi saat 4 te yavrum doğdu
12 /12/2021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?