- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Ben daha benemı yenı aldımm kuzum bılmıyorumDoguran anneler aspiratör kullaniyor musunuz hakikaten burunlar cabuk tıkanıyor mu biz bunu anlar miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha benemı yenı aldımm kuzum bılmıyorumDoguran anneler aspiratör kullaniyor musunuz hakikaten burunlar cabuk tıkanıyor mu biz bunu anlar miyiz
Aynen doğru e bu bebişin çamaşırlar sık sık yıkanacak nerden bulcan sen hep kocayı yanındaYa digerini makineye at onunla ugras falan filan zaten camasir makinesiyle aram iyi degil
Ayy ögrenicem artk galiba mecburAynen doğru e bu bebişin çamaşırlar sık sık yıkanacak nerden bulcan sen hep kocayı yanında
Kızzz camasır makinesini mı bilmiyorsun bacımmYa digerini makineye at onunla ugras falan filan zaten camasir makinesiyle aram iyi degil
Gazlı hıçkırıklı kusmuklu bir de bezini açınca çişliyor biri huy edindi. Sürekli kıyafet değiş. Beynim dönüyorYaa al benden o kadar
Kızz dun geldiğinden berı yatak odasından cıkamadım bunaldım terledım
Daha yenı salon a gectık esıme diyorum bubcocuk sanaa benzıyor al sen bak bıraz buyuncd bana verırısn
Gazlı hıçkırıklı kusmuklu bir de bezini açınca çişliyor biri huy edindi. Sürekli kıyafet değiş. Beynim dönüyor
Seyy ben renkleri birbirine yakıştıramıyorum bunla bu atılır nolcak diyorum bi bakıyorm birbirine girmis esim evlendigimizde sok oldu kurban olaym bırak ben atarm dedi o gun bugundur makineye camasiri o atarKızzz camasır makinesini mı bilmiyorsun bacımm
Camasır aldık otomatık bulaısk aldık otomatık supurge aldık otomatık
Bı ona bas bı buna bas
Neymıss
Barnagı agrıyormus
Aman bir paşa daha geliyor sağlıkla ins elhamdülillah çok şükür sıkıntıda çıkmamış annesi sağlıkla geçsin 9 ayın insKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?
Yaaa tamamen unuttumm benn ewettttKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Her an gelme durumu yoksa aldırma ama hissedersen koş aldır jilet hiç istemiyodm herşey yolunda gitti çok şükürAyy iyi bari agrimamasina sevindim suan bende dusunuyorm ay sonunu beklesem mi yoksa bi simdi gidip bi ay sonu mu gitsem heran gelir boyle kalirim diye korkuyorm
Yaa canımsınnn gercekten günü beklemek çok heyecanlı ve evde çok büyük telaş var anneler flan herkes heyecanlı panik ne aldık ne eksik ayyy inşallahh hayırlı sağlıklı kavuşuruz canımm dua edin bana yarın sabahLabellaaa ayy yarın büyük gün..
Bebişine kavuşacaksın ne güzel bir duygu bu
Günü bilipte beklemekte başka bir heyecandır yaa,yarın sizin için çok güzel geçsin sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Ayy maşallaahh canm siz de büyüdünüzz resmennnKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Kuzummm dimiii yaa he bana böyle diyin sürekli unutuyorm ben tekrar tekrar duymak istyorm yani zaten orda uyustuktan sonra artık kaçış yok bi şekilde olup bitçekLabellaaa bebekkkk nasılsınnn heyecanınn hat safhada ayy naısl bısey cıkacak heyecnaı kıme benzıyecek operasyınu cok düşünüyorsun hıccc düşünme
Şöyle hayal et
1.2.3 lop bebek alındı hissedecegın sey bu kadar anlık acı degıl oda sadece alınma hissi sonra bakıyorusn benegın karsında
canim saglikla al bebisi kucagina sonra bu hafta sira bize geliyorKuzummm dimiii yaa he bana böyle diyin sürekli unutuyorm ben tekrar tekrar duymak istyorm yani zaten orda uyustuktan sonra artık kaçış yok bi şekilde olup bitçek
Ben sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsun akrabayı geçtim sgk bile seni düşünüyorEki Görüntüle 2968231
SGK nın benım dogum ıcın ödediği para kızlar
Ohooo alışın daha çoook olacak göğsümün arasından sıcak kusmuklarını akıtırlardı elhamdülillah derdimEki Görüntüle 2968255
En son dün gelınen nokta alt alacakken cıkan gazla beraber azıcık kaka fırlattı uzerıme koluma felan da geldı tam temızledım hemen ıslak medılle mudahale ettım dedım kı dur altını degıstırmeyı bıtırdım yenı bıseyler gıyeyım temız bezı takar takmaz bırr kaka doldurdu
Ben ohhh dedım gazdan kıvranıyordu cunku
Bugun de yapmadı kaka yapsın dıee glzunun icıne bakıyorum
Aa tek sorun bu mu. Domol diye Bi mendil var ıslak mendil gibi. Ondan atıyorsun makina ya asla birbirine girmiyor. Ben ilerde bebelerimin çamaşıtlarıyla baktım ki baş edemiyorum alcam atcam ondan renkli beyaz karışık yıkansınSeyy ben renkleri birbirine yakıştıramıyorum bunla bu atılır nolcak diyorum bi bakıyorm birbirine girmis esim evlendigimizde sok oldu kurban olaym bırak ben atarm dedi o gun bugundur makineye camasiri o atar