- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ben daha benemı yenı aldımm kuzumDoguran anneler aspiratör kullaniyor musunuz hakikaten burunlar cabuk tıkanıyor mu biz bunu anlar miyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha benemı yenı aldımm kuzumDoguran anneler aspiratör kullaniyor musunuz hakikaten burunlar cabuk tıkanıyor mu biz bunu anlar miyiz![]()
Aynen doğru e bu bebişin çamaşırlar sık sık yıkanacak nerden bulcan sen hep kocayı yanındaYa digerini makineye at onunla ugras falan filan zaten camasir makinesiyle aram iyi degil![]()
Ayy ögrenicem artk galiba mecburAynen doğru e bu bebişin çamaşırlar sık sık yıkanacak nerden bulcan sen hep kocayı yanında![]()
Kızzz camasır makinesini mı bilmiyorsun bacımmYa digerini makineye at onunla ugras falan filan zaten camasir makinesiyle aram iyi degil![]()
Gazlı hıçkırıklı kusmuklu bir de bezini açınca çişliyor biri huy edindi. Sürekli kıyafet değiş. Beynim dönüyorYaa al benden o kadar
Kızz dun geldiğinden berı yatak odasından cıkamadım bunaldım terledım
Daha yenı salon a gectık esıme diyorum bubcocuk sanaa benzıyoral sen bak bıraz buyuncd bana verırısn
![]()
Gazlı hıçkırıklı kusmuklu bir de bezini açınca çişliyor biri huy edindi. Sürekli kıyafet değiş. Beynim dönüyor![]()
![]()
Seyy ben renkleri birbirine yakıştıramıyorumKızzz camasır makinesini mı bilmiyorsun bacımm
Camasır aldık otomatık bulaısk aldık otomatık supurge aldık otomatık
Bı ona bas bı buna bas
Neymıss
Barnagı agrıyormus![]()
Aman bir paşa daha geliyor sağlıkla insKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?![]()
Yaaa tamamen unuttumm benn ewettttKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Her an gelme durumu yoksa aldırma ama hissedersen koş aldırAyy iyi bari agrimamasina sevindim suan bende dusunuyorm ay sonunu beklesem mi yoksa bi simdi gidip bi ay sonu mu gitsem heran gelir boyle kalirim diye korkuyorm![]()
Yaa canımsınnn gercekten günü beklemek çok heyecanlı ve evde çok büyük telaş var anneler flan herkes heyecanlı panik ne aldık ne eksik ayyyLabellaaa ayy yarın büyük gün..
Bebişine kavuşacaksın ne güzel bir duygu bu
Günü bilipte beklemekte başka bir heyecandır yaa,yarın sizin için çok güzel geçsin sağlıkla kucağına alacaksın inşallah![]()
Ayy maşallaahh canm siz de büyüdünüzz resmennnKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Kuzummm dimiii yaa he bana böyle diyin sürekli unutuyorm ben tekrar tekrar duymak istyormLabellaaa bebekkkk nasılsınnn heyecanınn hat safhada ayy naısl bısey cıkacak heyecnaı
kıme benzıyecek operasyınu cok düşünüyorsun hıccc düşünme
Şöyle hayal et
1.2.3 lop bebek alındı hissedecegın sey bu kadar anlık acı degıl oda sadece alınma hissi sonra bakıyorusn benegın karsında![]()
canim saglikla al bebisi kucagina sonra bu hafta sira bize geliyorKuzummm dimiii yaa he bana böyle diyin sürekli unutuyorm ben tekrar tekrar duymak istyormyani zaten orda uyustuktan sonra artık kaçış yok bi şekilde olup bitçek
![]()
Ben sana bal bulaşmış diyorum da inanmıyorsun
Ohooo alışın daha çoook olacakEki Görüntüle 2968255
En son dün gelınen noktaalt alacakken cıkan gazla beraber azıcık kaka fırlattı uzerıme koluma felan da geldı
tam temızledım hemen ıslak medılle mudahale ettım dedım kı dur altını degıstırmeyı bıtırdım yenı bıseyler gıyeyım temız bezı takar takmaz bırr kaka doldurdu
Ben ohhh dedım gazdan kıvranıyordu cunku
Bugun de yapmadı kaka yapsın dıee glzunun icıne bakıyorum
Aa tek sorun bu mu. Domol diye Bi mendil var ıslak mendil gibi. Ondan atıyorsun makina ya asla birbirine girmiyor. Ben ilerde bebelerimin çamaşıtlarıyla baktım ki baş edemiyorum alcam atcam ondan renkli beyaz karışık yıkansınSeyy ben renkleri birbirine yakıştıramıyorumbunla bu atılır nolcak diyorum bi bakıyorm birbirine girmis esim evlendigimizde sok oldu kurban olaym bırak ben atarm dedi o gun bugundur makineye camasiri o atar
![]()