2021 Nisan Anneleri

Benim bir gün gecikti 476 cikmis inşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder hepimizinki. Acısı çok zor oluyor Allah korusun hepimizi inşallah
Sizede maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bu ay bizlere uğurlu gelmiş🥰

Ay aynı kaderi paylaşmışız resmen. Bende mayıs ayında hamile kalmıştım 15 haziranda düşük yaptım hiç adet görmeden birdaha hamile kaldım. Yarın Allah nasip ederse kalp atışı için gidicem. 😍
Ya gercektenmi hayırlı olsun Leken falan oldumu peki benim kahve lekem oldu dün ve bugün sabah ama sonra kesildi normal suan yarın beta baktırıcam tekrar ve keseyi görücez inşallah düzgün artmıssa

Ya gercektenmi hayırlı olsun Leken falan oldumu peki benim kahve lekem oldu dün ve bugün sabah ama sonra kesildi normal suan yarın beta baktırıcam tekrar ve keseyi görücez inşallah düzgün artmıssa
Çok teşekkür ederim canım. Benim adete 2 gün varken çok açık kahve 1 2 damla leke olmuştu. Onun haricinde olmadı. Allah gönlüne göre versin yarın inş keseyi görürsün güzel haberler veririz buraya. Benim ilk hamileliğimde 10.haftada başlayan kanamam olmuştu 16.haftaya kadar devam etmişti. Benim doktorum canlı kırmızı görmedikçe korkma demişti. Sizinki muhtemelen yerleşme kanaması mümkün oldukça yerinizden kalmayın iş güç ne varsa bırakın bu haftalar önemli çünkü. Yarında doktorunuz tedavinğze başlayacaktır

Çok teşekkür ederim canım. Benim adete 2 gün varken çok açık kahve 1 2 damla leke olmuştu. Onun haricinde olmadı. Allah gönlüne göre versin yarın inş keseyi görürsün güzel haberler veririz buraya. Benim ilk hamileliğimde 10.haftada başlayan kanamam olmuştu 16.haftaya kadar devam etmişti. Benim doktorum canlı kırmızı görmedikçe korkma demişti. Sizinki muhtemelen yerleşme kanaması mümkün oldukça yerinizden kalmayın iş güç ne varsa bırakın bu haftalar önemli çünkü. Yarında doktorunuz tedavinğze başlayacaktır
Aynen canım dün yoruldum bence ondandı suan hiç yok yerleşmede olabilir dedi ben iyi düşünüyorum inşallah ben keseyi sende kalbini görürsün minnakın☺️ Haber veririm yarın öğleden sonra belli olur zaten

5 gün geçti, ovulasyon testi kullanmıştım 16 temmuzda yumurtlama olmuştu, geç döllenme olur mu bilemiyorum😞
Hemen kötü düşünme canım olumlu ol inan çok etkiliyor olabilir belki bska yumurta da geç catladı oldu hersey olabilir bilemeyiz ki tutunmaya calısıyo da olabilir sen kalkma pek dinlenmeye bak herkesin aynı olacak diye bişey yok doktorun günaşırı tahlil istedi mi

Ben çok stres yapiyorm ya kimse yapmasın istiyorum ,hepimizin çok güzel geçecek inşallah süreci🙈

Hemen kötü düşünme canım olumlu ol inan çok etkiliyor olabilir belki bska yumurta da geç catladı oldu hersey olabilir bilemeyiz ki tutunmaya calısıyo da olabilir sen kalkma pek dinlenmeye bak herkesin aynı olacak diye bişey yok doktorun günaşırı tahlil istedi mi
Belki sonradan bidaha yumurtlama bile olmuş olabilir hatta 😊
Teşekkür ederim verdiğiniz moral için. Evet iki gün sonra tekrar kan vereceğim o zaman belli olur herhalde. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Aynen canım dün yoruldum bence ondandı suan hiç yok yerleşmede olabilir dedi ben iyi düşünüyorum inşallah ben keseyi sende kalbini görürsün minnakın☺ Haber veririm yarın öğleden sonra belli olur zaten
Kız yorma kendini bende dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 yaşında 1 kızım var çok mümkün olmuyor. Bende yarın sabah gidicem bakalım inş güzel haberlerle gelicez😍

Kızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?

Eklentiler

• 696CDB41-DE35-488C-A404-5D6D0579DA37.jpeg
    696CDB41-DE35-488C-A404-5D6D0579DA37.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 55
Kız yorma kendini bende dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 yaşında 1 kızım var çok mümkün olmuyor. Bende yarın sabah gidicem bakalım inş güzel haberlerle gelicez😍
Ben yoğun bakım hemşiresiyim 24 saat nöbet tutuyoruz imkansız yormamam. Dünde nöbetteyken ayakta cok kaldım belim ağrıdı somradan kahve lekem oldu zaten Kalp atısını duyarsam cıkıcam inşallah rahat yere☺️ Ev hanımı olmak cok iyi böyle durumlarda

Ben yoğun bakım hemşiresiyim 24 saat nöbet tutuyoruz imkansız yormamam. Dünde nöbetteyken ayakta cok kaldım belim ağrıdı somradan kahve lekem oldu zaten Kalp atısını duyarsam cıkıcam inşallah rahat yere☺ Ev hanımı olmak cok iyi böyle durumlarda
Allah yardımcın olsunn. Rabbime emanet olsun bebislerimiz

Gözün aydın canım ben görüyorum😍 kaç gün var bata
Yaa var resmen ben şok!!! 6 gün var.bugün ovu testim çok koyulaşınca şüphelendim .kızımı enerjisini atsın diye parka götürünce öylesine eczaneye uğradık hatta şu renkli yara bantları için malum 🤣 bir erken test alayım dedim ovu sebebiyle.yaptım anında belirdi.

X