Sizede maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bu ay bizlere uğurlu gelmişBenim bir gün gecikti 476 cikmis inşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder hepimizinki. Acısı çok zor oluyor Allah korusun hepimizi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bu ay bizlere uğurlu gelmişBenim bir gün gecikti 476 cikmis inşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder hepimizinki. Acısı çok zor oluyor Allah korusun hepimizi inşallah
Ya gercektenmi hayırlı olsun Leken falan oldumu peki benim kahve lekem oldu dün ve bugün sabah ama sonra kesildi normal suan yarın beta baktırıcam tekrar ve keseyi görücez inşallah düzgün artmıssaAy aynı kaderi paylaşmışız resmen. Bende mayıs ayında hamile kalmıştım 15 haziranda düşük yaptım hiç adet görmeden birdaha hamile kaldım. Yarın Allah nasip ederse kalp atışı için gidicem.
Çok teşekkür ederim canım. Benim adete 2 gün varken çok açık kahve 1 2 damla leke olmuştu. Onun haricinde olmadı. Allah gönlüne göre versin yarın inş keseyi görürsün güzel haberler veririz buraya. Benim ilk hamileliğimde 10.haftada başlayan kanamam olmuştu 16.haftaya kadar devam etmişti. Benim doktorum canlı kırmızı görmedikçe korkma demişti. Sizinki muhtemelen yerleşme kanaması mümkün oldukça yerinizden kalmayın iş güç ne varsa bırakın bu haftalar önemli çünkü. Yarında doktorunuz tedavinğze başlayacaktırYa gercektenmi hayırlı olsun Leken falan oldumu peki benim kahve lekem oldu dün ve bugün sabah ama sonra kesildi normal suan yarın beta baktırıcam tekrar ve keseyi görücez inşallah düzgün artmıssa
5 gün geçti, ovulasyon testi kullanmıştım 16 temmuzda yumurtlama olmuştu, geç döllenme olur mu bilemiyorumAdet tarihi geçtimi ne kadar geçti? Geç döllenme olabilir oyüzden düşük olablir
Aynen canım dün yoruldum bence ondandı suan hiç yok yerleşmede olabilir dedi ben iyi düşünüyorum inşallah ben keseyi sende kalbini görürsün minnakın Haber veririm yarın öğleden sonra belli olur zatenÇok teşekkür ederim canım. Benim adete 2 gün varken çok açık kahve 1 2 damla leke olmuştu. Onun haricinde olmadı. Allah gönlüne göre versin yarın inş keseyi görürsün güzel haberler veririz buraya. Benim ilk hamileliğimde 10.haftada başlayan kanamam olmuştu 16.haftaya kadar devam etmişti. Benim doktorum canlı kırmızı görmedikçe korkma demişti. Sizinki muhtemelen yerleşme kanaması mümkün oldukça yerinizden kalmayın iş güç ne varsa bırakın bu haftalar önemli çünkü. Yarında doktorunuz tedavinğze başlayacaktır
Hemen kötü düşünme canım olumlu ol inan çok etkiliyor olabilir belki bska yumurta da geç catladı oldu hersey olabilir bilemeyiz ki tutunmaya calısıyo da olabilir sen kalkma pek dinlenmeye bak herkesin aynı olacak diye bişey yok doktorun günaşırı tahlil istedi mi5 gün geçti, ovulasyon testi kullanmıştım 16 temmuzda yumurtlama olmuştu, geç döllenme olur mu bilemiyorum
Sizede maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bu ay bizlere uğurlu gelmiş
Belki sonradan bidaha yumurtlama bile olmuş olabilir hatta5 gün geçti, ovulasyon testi kullanmıştım 16 temmuzda yumurtlama olmuştu, geç döllenme olur mu bilemiyorum
Rabbim ol derse hersekilde olurBelki sonradan bidaha yumurtlama bile olmuş olabilir hatta
Aynen canım dün yoruldum bence ondandı suan hiç yok yerleşmede olabilir dedi ben iyi düşünüyorum inşallah ben keseyi sende kalbini görürsün minnakın☺ Haber veririm yarın öğlenden sonra
Stressiz nasıl olcaz kiBen çok stres yapiyorm ya kimse yapmasın istiyorum ,hepimizin çok güzel geçecek inşallah süreci
Hemen kötü düşünme canım olumlu ol inan çok etkiliyor olabilir belki bska yumurta da geç catladı oldu hersey olabilir bilemeyiz ki tutunmaya calısıyo da olabilir sen kalkma pek dinlenmeye bak herkesin aynı olacak diye bişey yok doktorun günaşırı tahlil istedi mi
Teşekkür ederim verdiğiniz moral için. Evet iki gün sonra tekrar kan vereceğim o zaman belli olur herhalde. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBelki sonradan bidaha yumurtlama bile olmuş olabilir hatta
Kız yorma kendini bende dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 yaşında 1 kızım var çok mümkün olmuyor. Bende yarın sabah gidicem bakalım inş güzel haberlerle gelicezAynen canım dün yoruldum bence ondandı suan hiç yok yerleşmede olabilir dedi ben iyi düşünüyorum inşallah ben keseyi sende kalbini görürsün minnakın☺ Haber veririm yarın öğleden sonra belli olur zaten
yok canım görebilirdimm aslında değerim yüksekti ama gitmedim doktoraCanım sen keseyi gördünmü
Ben yoğun bakım hemşiresiyim 24 saat nöbet tutuyoruz imkansız yormamam. Dünde nöbetteyken ayakta cok kaldım belim ağrıdı somradan kahve lekem oldu zaten Kalp atısını duyarsam cıkıcam inşallah rahat yere Ev hanımı olmak cok iyi böyle durumlardaKız yorma kendini bende dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 yaşında 1 kızım var çok mümkün olmuyor. Bende yarın sabah gidicem bakalım inş güzel haberlerle gelicez
Gözün aydın canım ben görüyorum kaç gün var bataKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
Allah yardımcın olsunn. Rabbime emanet olsun bebislerimizBen yoğun bakım hemşiresiyim 24 saat nöbet tutuyoruz imkansız yormamam. Dünde nöbetteyken ayakta cok kaldım belim ağrıdı somradan kahve lekem oldu zaten Kalp atısını duyarsam cıkıcam inşallah rahat yere☺ Ev hanımı olmak cok iyi böyle durumlarda
Yaa var resmen ben şok!!! 6 gün var.bugün ovu testim çok koyulaşınca şüphelendim .kızımı enerjisini atsın diye parka götürünce öylesine eczaneye uğradık hatta şu renkli yara bantları için malum bir erken test alayım dedim ovu sebebiyle.yaptım anında belirdi.Gözün aydın canım ben görüyorum kaç gün var bata