2021 Nisan Anneleri

Yaaa sende miiiii😂 ayy noluyooo noluyo🤪🤪 şaka bi yana Rabbim sağ sağlim kıcağınıza almayı nasip etsin 🥰 ya beklenmedik olunca ister istemez insan biraz kabullenmekte zorlananilir 😅
13 haftalık olduk ama hâlâ inanmıyorum 😏😏 Rabbim sağlık versin napalim artik

Maşallah ya 🤲🏻 öyle tabi canımmm. Planlamadan olunca da zor tabi. Ama rabbim nasip etmiş demekki
Tabikii canım 23 yaşında 3 çocuk annesi olacağım çok değişik geliyor ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️

Bugün oğlumun doğum günü 😍 ilk 1 yıl çok zor geçti ama şuan çok şükür geçen yıla göre çok daha iyi ❤️ Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versinnn. Gözlerine yaş ayaklarına taş değmesin🫶🏻

Bugün oğlumun doğum günü 😍 ilk 1 yıl çok zor geçti ama şuan çok şükür geçen yıla göre çok daha iyi ❤️ Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versinnn. Gözlerine yaş ayaklarına taş değmesin🫶🏻
Ah doğum gününüz kutlu olsun kuzum.
Bizimde 2 gün sonra.
Geçti gitti o zor 1 yıl ve sen ikinciyi bile düşünüyorsun🥳 geçen yazmışsın hayırlı zamanda inşallah diye.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah hep mutlu olsunlar 🥰

Ah doğum gününüz kutlu olsun kuzum.
Bizimde 2 gün sonra.
Geçti gitti o zor 1 yıl ve sen ikinciyi bile düşünüyorsun🥳 geçen yazmışsın hayırlı zamanda inşallah diye.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah hep mutlu olsunlar 🥰
Valla o ilk 1 yıl asla başka çocuk istemiyorum diylrdum😂 şimdi bi kardeşi olsun diyorum tabi biraz dahs büyüsün istiyorum ☺️

Valla o ilk 1 yıl asla başka çocuk istemiyorum diylrdum😂 şimdi bi kardeşi olsun diyorum tabi biraz dahs büyüsün istiyorum ☺️
Hatırlıyorum ya asla diyordun ama işte geçici bir süreç aslında.
Hayırlısı olsun.
Arayı çokta açma bence.
4.5 yaş bizimkilerin arası ben çokça memnumun.
Belki sen biraz daha az tutarsın.

Hatırlıyorum ya asla diyordun ama işte geçici bir süreç aslında.
Hayırlısı olsun.
Arayı çokta açma bence.
4.5 yaş bizimkilerin arası ben çokça memnumun.
Belki sen biraz daha az tutarsın.
4.5 yaş çok iyi bence. Ben açıckası önce kendini güzelce ifade edebilsin,yemesini içmesini tek başına yapsın,tuvalrt ihtiyacını kendi giderebilsin istiyorum ki yeni bebek olduğudna çok zorlanmim 😌

Benim oğluşum da üç gün sonra doğum günü ay kızlar zman ne çabuk geçiyor.Bana bu konuşma bildirim gelmemiş hiç hamile olanlar varmış şimdi okuycam diğer sayfaları 🤭Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kizlar

X