13 haftalık olduk ama hâlâ inanmıyorum Rabbim sağlık versin napalim artikYaaa sende miiiii ayy noluyooo noluyo şaka bi yana Rabbim sağ sağlim kıcağınıza almayı nasip etsin ya beklenmedik olunca ister istemez insan biraz kabullenmekte zorlananilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 haftalık olduk ama hâlâ inanmıyorum Rabbim sağlık versin napalim artikYaaa sende miiiii ayy noluyooo noluyo şaka bi yana Rabbim sağ sağlim kıcağınıza almayı nasip etsin ya beklenmedik olunca ister istemez insan biraz kabullenmekte zorlananilir
Sağol canım bnm 13 haftalık oldu ve bian doğurmak istiyorum çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum 2 çocukla o kadar zorlanıyorum kiAyy hayırlı olsun seninki de
Oraya da yazıyorum ama burası ilk gözağrım her zaman buradayım inşİnşallah canımmm 2023 Kasım annelerime transfer oldun yani
Maşallah göz açıp kapayana kadar geçer inş ben de henüz belirti yokSağol canım bnm 13 haftalık oldu ve bian doğurmak istiyorum çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum 2 çocukla o kadar zorlanıyorum ki
Bende başlarda göğüs ağrısı çok vardı hâlâ da var gerçi baş ağrısı başlarda da vardı rabbim inşallah belirtisiz dogurtur en güzeli çünkü bnm hamileliklerim çok zorMaşallah göz açıp kapayana kadar geçer inş ben de henüz belirti yok
Maşallah ya öyle tabi canımmm. Planlamadan olunca da zor tabi. Ama rabbim nasip etmiş demekki13 haftalık olduk ama hâlâ inanmıyorum Rabbim sağlık versin napalim artik
Orası baya aktiftir şimdi bizim ilk zamanlarımız gibi :)Oraya da yazıyorum ama burası ilk gözağrım her zaman buradayım inş
Tabikii canım 23 yaşında 3 çocuk annesi olacağım çok değişik geliyor ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah ya öyle tabi canımmm. Planlamadan olunca da zor tabi. Ama rabbim nasip etmiş demekki
Aa yaşın da küçük ilk kaç yaşında anne oldunTabikii canım 23 yaşında 3 çocuk annesi olacağım çok değişik geliyor ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Küçük anne olmuşsun ama ne güzel evlatlarınla aranda yaş farkı az18 yaşında oldum
Maşallah genç annaneEvet o güzel bı yandan bnm annem 40 yaşında 3. Torunu oluyor iste
Ah doğum gününüz kutlu olsun kuzum.Bugün oğlumun doğum günü ilk 1 yıl çok zor geçti ama şuan çok şükür geçen yıla göre çok daha iyi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versinnn. Gözlerine yaş ayaklarına taş değmesin
Valla o ilk 1 yıl asla başka çocuk istemiyorum diylrdum şimdi bi kardeşi olsun diyorum tabi biraz dahs büyüsün istiyorumAh doğum gününüz kutlu olsun kuzum.
Bizimde 2 gün sonra.
Geçti gitti o zor 1 yıl ve sen ikinciyi bile düşünüyorsun geçen yazmışsın hayırlı zamanda inşallah diye.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah hep mutlu olsunlar
Hatırlıyorum ya asla diyordun ama işte geçici bir süreç aslında.Valla o ilk 1 yıl asla başka çocuk istemiyorum diylrdum şimdi bi kardeşi olsun diyorum tabi biraz dahs büyüsün istiyorum
4.5 yaş çok iyi bence. Ben açıckası önce kendini güzelce ifade edebilsin,yemesini içmesini tek başına yapsın,tuvalrt ihtiyacını kendi giderebilsin istiyorum ki yeni bebek olduğudna çok zorlanmimHatırlıyorum ya asla diyordun ama işte geçici bir süreç aslında.
Hayırlısı olsun.
Arayı çokta açma bence.
4.5 yaş bizimkilerin arası ben çokça memnumun.
Belki sen biraz daha az tutarsın.