Hayirli ugurlu olsun insKızlar nerelerdesiniz bebişler ne yapıyor? Doğum günleri geldi çattı bu arada ben başka bir topiğe geçiş yapabilirim hamile olduğumu öğrendim inşallah devam eder. Şimdilik keseyi gördüm daha yol uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli ugurlu olsun insKızlar nerelerdesiniz bebişler ne yapıyor? Doğum günleri geldi çattı bu arada ben başka bir topiğe geçiş yapabilirim hamile olduğumu öğrendim inşallah devam eder. Şimdilik keseyi gördüm daha yol uzun
İnşallah hayırlı olur ilerlerHayirli ugurlu olsun ins
Hayır 18. Ayında çocuğum devamlı çişini haber etti yapmadan önce hep söyledi ben daha erken diye harekete geçmedim. Şimdi de çok fazla pişiği oluyor doktor artık vücut bezi istemiyor dedi. Yaşıyla birlikte yavaş yavaş bıraktıracağım inşallah. Şimdi fisher price dan tuvalet sipariş ettim devamlı gösteriyorum müziği falan hoşuna gidiyor.Kizlar bebegi bez birakan var mi?
İşte kızım 18. Ayında dediğiniz gibi sabahları bezi kuru kalkıyordu hatta telaşlanıyordum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa yeterli su almıyor mu diye. Çocuk hazırmış ama ben değişmişim.şimdi de bakalım önce bir lazımlığa alışsın cırt cırtlı tuvalet eğitimi için kitap aldım o belki hoşuna gider.Benimki de henüz bırakmadı.
Anne kaka diyor gelince.
Hadi gel yapalım bak diyorum ıııı diyor.
Sonra da kaka düştü diyor.
Ama çişini daha söylemiyor.
Gece bezi önemli benim için sabah kuru kalkmaya başlaması lazım tuvalet eğitimi için biz daha dolu dolu uyanıyoruz.
O yüzden zamanı var acele etmiyorum.
O zaman tam zamanıymış.İşte kızım 18. Ayında dediğiniz gibi sabahları bezi kuru kalkıyordu hatta telaşlanıyordum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa yeterli su almıyor mu diye. Çocuk hazırmış ama ben değişmişim.şimdi de bakalım önce bir lazımlığa alışsın cırt cırtlı tuvalet eğitimi için kitap aldım o belki hoşuna gider.
Hayırlı olsunn canımmm yeni heyecan yeni bekleyişKızlar nerelerdesiniz bebişler ne yapıyor? Doğum günleri geldi çattı bu arada ben başka bir topiğe geçiş yapabilirim hamile olduğumu öğrendim inşallah devam eder. Şimdilik keseyi gördüm daha yol uzun
Sabah kuru kalkmaya başlaması gerektiğini bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimBenimki de henüz bırakmadı.
Anne kaka diyor gelince.
Hadi gel yapalım bak diyorum ıııı diyor.
Sonra da kaka düştü diyor.
Ama çişini daha söylemiyor.
Gece bezi önemli benim için sabah kuru kalkmaya başlaması lazım tuvalet eğitimi için biz daha dolu dolu uyanıyoruz.
O yüzden zamanı var acele etmiyorum.
Teşekkür ederim canım darısı sana bana sürpriz oldu ama iyi de oldu.inşallah sağlıkla hayırla ilerler.Hayırlı olsunn canımmm yeni heyecan yeni bekleyiş
Amin canım inşallah en hayırlı zamanda ne zaman doğım olcak Allah izin verirseTeşekkür ederim canım darısı sana bana sürpriz oldu ama iyi de oldu.inşallah sağlıkla hayırla ilerler.
İyiyimm çok şükür sen nasılsın canım özlemişim burda sphbet etmeyiKızlar nasılsınız
Evet hamilelik döneminde baya aktiflik oldu sonra iyice azaldıBende iyiyim canım teşekkür ederim Ayy bnde ya eskiler baya güzeldi
Bnm çok zorlu geçti kolikti bebeğim ve şuanda hamileyim sürpriz oldu bize de pskolojikmen çok kötüyüm yaEvet hamilelik döneminde baya aktiflik oldu sonra iyice azaldı
Yaaa sende miiiii ayy noluyooo noluyo şaka bi yana Rabbim sağ sağlim kıcağınıza almayı nasip etsin ya beklenmedik olunca ister istemez insan biraz kabullenmekte zorlananilirBnm çok zorlu geçti kolikti bebeğim ve şuanda hamileyim sürpriz oldu bize de pskolojikmen çok kötüyüm ya
Kasım olarak görünüyor nasipse. Daha yol uzun. 6+2 deyim kalp atışı bile duymadım inşallah sonu güzel olurAmin canım inşallah en hayırlı zamanda ne zaman doğım olcak Allah izin verirse
Ayy hayırlı olsun seninki deBnm çok zorlu geçti kolikti bebeğim ve şuanda hamileyim sürpriz oldu bize de pskolojikmen çok kötüyüm ya
İnşallah canımmm 2023 Kasım annelerime transfer oldun yaniKasım olarak görünüyor nasipse. Daha yol uzun. 6+2 deyim kalp atışı bile duymadım inşallah sonu güzel olur