2021 Nisan Anneleri

Ay bana hiç bildirim gelmemiş meğer yazmışsınız.
Bizim çocuklar geçen hafta çok ateşliydiler.
Kan tahlilleri de çok kötüydü.
1 hafta hastanede yattılar ateşlerini düşüremedik ilk 4 gün.
Bu hafta yine kan tahlili yapılacak.
İnşallah bir şey çıkmaz ama baya korkuttular.

Ay bana hiç bildirim gelmemiş meğer yazmışsınız.
Bizim çocuklar geçen hafta çok ateşliydiler.
Kan tahlilleri de çok kötüydü.
1 hafta hastanede yattılar ateşlerini düşüremedik ilk 4 gün.
Bu hafta yine kan tahlili yapılacak.
İnşallah bir şey çıkmaz ama baya korkuttular.
Hep hastalik duyuyorum, cok uzucu. Bize kresten mail atmislar A strep diye bir bakteri turemis bizim cevrede hatta bazi cocuklar olmus, cok dikkat edin, supheleniyorsaniz cocugunuzu krese getirmeyin diye.

Gecmis olsun. Guvenilir emin ellerde hastanedeymissiniz. Var gucumuzle ugrasiyoruz bagisikliklarini guclu tutmak icin ama iste virusler bakteriler kol geziyor 😕

Hep hastalik duyuyorum, cok uzucu. Bize kresten mail atmislar A strep diye bir bakteri turemis bizim cevrede hatta bazi cocuklar olmus, cok dikkat edin, supheleniyorsaniz cocugunuzu krese getirmeyin diye.

Gecmis olsun. Guvenilir emin ellerde hastanedeymissiniz. Var gucumuzle ugrasiyoruz bagisikliklarini guclu tutmak icin ama iste virusler bakteriler kol geziyor 😕
Teşekkür ederim.
Engel olamıyorum maalesef.
Abisinden bir şekilde alıyor.
Abisi de bütün virüsleri sünger gibi çekiyor.
Nasıl bir salgınsa gerçekten çok hasta çocuk var.
Çanakkale’deyim ben tüm çocuk servisleri dolu.
Kan değerleri ikisininde gittiğimizde çok kötüydü.
Ve çocuğu okula gönderemiyorum tekrar virüs almasın diye çünkü tekrar kan bakılacak.

İlk birbuçuk ay çok sık hastalandı anneanne ve dede geldi ama hiç tüm hafta gitmediği olmadı kreşe yine hastalanırsa anneannesi geliyor
İşte benim kafamı bu kurcalıyor benim bırakacağım hiç kimse yok.her koşulda kreş düşünüyorum ne olursa olsun asla bakıcı düşünmüyorum hastalık kısmında izin vs çok zor olur bana

Sizlere acil bir sey sormak istiyorum. 2 saattir kizim kusuyor. Su iciyor kusuyor sut iciyor kusuyor. Yemege agzini acacak gibi oluyuor ama kotu oluyor. Ates yok baska belirti yok. Keyfi yerindeydi ama 2 saatin sonunda enerjisi biraz dustu. Uyku saati de geldi. Mide bulantisina ne yapilabilir ki neden oldu anlamadim. Acili aradik 6 saat ortalama beklersiniz dediler. Cocugu hic hirpalamaya niyetim yok. Kucuk bir isirik muz yedi onu da cikartti.
Biz bunun aynısını 3 hafta önce yaşadık danırım mide gribi norovirüs hatta bize de bulaştı aynısını biz de yaşadık ama belirtileri max.2-3 gün sürüyor sonra geçiyor.1,5 gğn ne yediyse kustu sonra da ishale çevirip geçti nane-limon kaynatıp içmek iyi gelmişti

İşte benim kafamı bu kurcalıyor benim bırakacağım hiç kimse yok.her koşulda kreş düşünüyorum ne olursa olsun asla bakıcı düşünmüyorum hastalık kısmında izin vs çok zor olur bana
Evet malesef kreşe verince bi b planının da olması gerekiyo.Ben de ilk zamanlar çok izin aldım öğle uykusundan sonra ateşlendi işten çıkıp almak durumunda kaldım.Kreş de hastalanan çocuğu diğerleriyle birarada tutmak istemiyo doğal olarak.

Valla benim arkdsimin kizina annesi evde bakio benimko kreste benim kizim kac kez hastalandiysa oda o kdr hastalandi artik sudan havadna bizden heryerde tasinio tek kres deil bence.

Valla benim arkdsimin kizina annesi evde bakio benimko kreste benim kizim kac kez hastalandiysa oda o kdr hastalandi artik sudan havadna bizden heryerde tasinio tek kres deil bence.
Çalışan anne olmak çok zor gerçekten. Ben ek derssiz en az süreyle çalışmayı düşünüyorum tabi okulum bunu nasıl ayarlar bilmiyorum.

Evet malesef kreşe verince bi b planının da olması gerekiyo.Ben de ilk zamanlar çok izin aldım öğle uykusundan sonra ateşlendi işten çıkıp almak durumunda kaldım.Kreş de hastalanan çocuğu diğerleriyle birarada tutmak istemiyo doğal olarak.
İzin almam çok zor çünkü hep rapor isteniyor raporu da doktorlar vermiyor Allah büyük inş sıkıntısız büyütürüz.

Çalışan anne olmak çok zor gerçekten. Ben ek derssiz en az süreyle çalışmayı düşünüyorum tabi okulum bunu nasıl ayarlar bilmiyorum.
Calisan anne olmak cok zor cidden.1 cocukla zor 2 cocuklar daha zor 1i ilkokul digeri kres cocuguyla olmak duble yani bazen gece 12 oluyor.10 dk durup uyu yarin daha uzun diyorum.İsteki zorluk mental fiziki yorgunluk agrilar ilaclar ins guzelce gecer ve rahat ederiz ama hic zorlanmadigim kde zorlaniyorum.

Calisan anne olmak cok zor cidden.1 cocukla zor 2 cocuklar daha zor 1i ilkokul digeri kres cocuguyla olmak duble yani bazen gece 12 oluyor.10 dk durup uyu yarin daha uzun diyorum.İsteki zorluk mental fiziki yorgunluk agrilar ilaclar ins guzelce gecer ve rahat ederiz ama hic zorlanmadigim kde zorlaniyorum.
Genel annelerin derdi hep zaten iyilestirmek iyi hale getirmek. Dert cunku bir suru seyi ayni anda iyi etmek cogu seyden de fedakarlik gerektiriyor. Cook uzun zaman sonra kendimi iyi edeyim dedim bu sefer de evin bazi sorumluluklari aksadi,oyle boyle degil. Insanin dengesi sasiyor ama ne yapalim yani onceliklerimiz var.

Genel annelerin derdi hep zaten iyilestirmek iyi hale getirmek. Dert cunku bir suru seyi ayni anda iyi etmek cogu seyden de fedakarlik gerektiriyor. Cook uzun zaman sonra kendimi iyi edeyim dedim bu sefer de evin bazi sorumluluklari aksadi,oyle boyle degil. Insanin dengesi sasiyor ama ne yapalim yani onceliklerimiz var.
Aynen oyle bi haftasonu disari cikayim diyorsun, geri kalan hersey mahvoluyor.Camasir kaliyor utu kaliyor.

Bizim 5 gun onceki kusma halsizlik istahsizliga dun ates de eklendi. Saglik merkezine gittik. Cocugun agzini acip kontrol bile etmedi. Bizden dinledigini bilgisayarina gecti. Anlattiklariniz bir cesit viruse benxiyor antibyotik yazayim dedi. Antibiyotik kitligi varmis dolas dolas 1 eczanede cikti.
Kresten de mail atip duruyorlar Scarlet fever diye bir sey cikmis cocuklarda. Belirtiler diger viruslerle cok benzer bilemedik bizimki o mu ama kresten kapmis oldugunu dusunuyoruz.

Bizim 5 gun onceki kusma halsizlik istahsizliga dun ates de eklendi. Saglik merkezine gittik. Cocugun agzini acip kontrol bile etmedi. Bizden dinledigini bilgisayarina gecti. Anlattiklariniz bir cesit viruse benxiyor antibyotik yazayim dedi. Antibiyotik kitligi varmis dolas dolas 1 eczanede cikti.
Kresten de mail atip duruyorlar Scarlet fever diye bir sey cikmis cocuklarda. Belirtiler diger viruslerle cok benzer bilemedik bizimki o mu ama kresten kapmis oldugunu dusunuyoruz.
Çok geçmiş olsun kırmızı döküntü olur Scarlet feverde var mı sizde?Kızıl hastalığı diye biliyorum.

Gecmis olsun ins hemencecik gecer.Yuregim agzimda geziorm bende dun 38.5 oldu iburamin verdim sonra terledi dustu her anca cikacak die korkuyorum.

Bu hafta sonu bizim ev de çok curcunaydı önce ben ateşlendim sonra da bebeğim 39,7 yi buldu ilk defa ibufen verdim 1 saate düştü ama ilaç verme süresi gelmeden tekrar ateşlenince acile gittik influenza testi yapıldı negatif çıktı bademcikler kızarmış bir de kulakta kızarıklık var dedi antibiyotik verdi doktor ama bizim cüceye antibiyotiği içirene kadar akla karayı seçiyoruz yanardağ gibi püskürtüyor.

Çok geçmiş olsun kırmızı döküntü olur Scarlet feverde var mı sizde?Kızıl hastalığı diye biliyorum.
Kirmizi dokuntu yoktu. Dilini ara ara kontrol ettik yoktu. Zaten zayifti simdi iyice gitti istah. Bir sey agzina koymadan gunler geciyor. O yemedikce benim enerjim moralim o kadar dusuk oluyor ki dokunsalar aglayacak haldeydim gunlerdir dokunan yoktu. Bugun kendim dokundum da bardaktan bosanircasina guzelce bir aglattim kendimi.

Kirmizi dokuntu yoktu. Dilini ara ara kontrol ettik yoktu. Zaten zayifti simdi iyice gitti istah. Bir sey agzina koymadan gunler geciyor. O yemedikce benim enerjim moralim o kadar dusuk oluyor ki dokunsalar aglayacak haldeydim gunlerdir dokunan yoktu. Bugun kendim dokundum da bardaktan bosanircasina guzelce bir aglattim kendimi.
Bu yemek konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki.
İnan benim kızımda öyle günlerce ağzına hiçbir şey girmiyor..
Sadece anne sütüyle yaşıyor.
Önemli olan sağlıklı olmaları.
Gün gelecek yiyecek sonuçta açlıktan ölmezler ya diye avutuyorum.
Ama çok hasta olduklar gerçekten bunalıyoruz seni anlıyorum.
İnsanın evladını sürekli hasta görmesi her hafta bir şey çıkması gerçekten bir anne için dayanılmaz oluyor hepsini yaşıyorum.
Yalnız değilsin lütfen az daha sabır sarılıyorum sana burdan🙏
Buarada Kızıl hastalığında ellerde vücutta kırmızı döküntüler olur.

Bu yemek konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki.
İnan benim kızımda öyle günlerce ağzına hiçbir şey girmiyor..
Sadece anne sütüyle yaşıyor.
Önemli olan sağlıklı olmaları.
Gün gelecek yiyecek sonuçta açlıktan ölmezler ya diye avutuyorum.
Ama çok hasta olduklar gerçekten bunalıyoruz seni anlıyorum.
İnsanın evladını sürekli hasta görmesi her hafta bir şey çıkması gerçekten bir anne için dayanılmaz oluyor hepsini yaşıyorum.
Yalnız değilsin lütfen az daha sabır sarılıyorum sana burdan🙏
Buarada Kızıl hastalığında ellerde vücutta kırmızı döküntüler olur.
Biberon, silikon pipetli bardak hic bisey kabul etmiyor. Anne sutu de olmasa ne yapacaktik bilemiyorum. O zaman mecbur kabul eder miydi... Kakasi simdi yenidogan kakasi gibi altin rengi sari ve pure sadece anne sutu aldigi icin. Ve gazdan davul gibi sis

X