2021 Nisan Anneleri

Bende biraktirmak istiyorum emzirmeyi.Sabah zaten calisiyorm aksam geliyorum emiyor yatana kdr ne zaman isterse veriyorum.Buna hic itirazim yok ama gece surekli kalkip emiyor.Sadece krese gidiyor diye birakmadim.O guveni alsin diye sonra bagisiklik icin.Ama artik surekli uyanmasi bundna dolayo yanimda yatmasi vs vs yorulmaya basladim bedenende dinlenemiuorum birakmaya tam adimda atamiyorum.Suan sut gelmesi ile ilgili bi sorunum yok ama olsa mecbur kalsa daha mi iyi olurdu acaba suan varken kesmekte bi yandna uzuyor beni bilemiyorum.

Bende biraktirmak istiyorum emzirmeyi.Sabah zaten calisiyorm aksam geliyorum emiyor yatana kdr ne zaman isterse veriyorum.Buna hic itirazim yok ama gece surekli kalkip emiyor.Sadece krese gidiyor diye birakmadim.O guveni alsin diye sonra bagisiklik icin.Ama artik surekli uyanmasi bundna dolayo yanimda yatmasi vs vs yorulmaya basladim bedenende dinlenemiuorum birakmaya tam adimda atamiyorum.Suan sut gelmesi ile ilgili bi sorunum yok ama olsa mecbur kalsa daha mi iyi olurdu acaba suan varken kesmekte bi yandna uzuyor beni bilemiyorum.
Zaten iki yaşa kadar diyor uzmanlar. Bana doktorum artık çok bir faydası yok dedi yavaş yavaş bırakalım dedi. Bana çok zararı oldu açıkçası iki hafta önce tam kan tahlili yaptırdım kendime. Demir b12 D vit keratin kalsiyum yerlerde. Orada hemen damar yolundan demir verilip b12 iğne yapıldı. Magnezyum yerlerde tiroid çıktı ilaç verdi yani ben bi de vitamin kullanıyordum güya. Mesela şimdi iki emiyor ama ocaktan itibaren teke düşüreceğim. Sonra yaşına kadar o ne zaman bırakırsa devam edeceğim. Bi de benim kızımın emziği de var iyice bağımlı olmuştu memeye emziğe. Şu an sadece uyurken istiyor.

Zaten iki yaşa kadar diyor uzmanlar. Bana doktorum artık çok bir faydası yok dedi yavaş yavaş bırakalım dedi. Bana çok zararı oldu açıkçası iki hafta önce tam kan tahlili yaptırdım kendime. Demir b12 D vit keratin kalsiyum yerlerde. Orada hemen damar yolundan demir verilip b12 iğne yapıldı. Magnezyum yerlerde tiroid çıktı ilaç verdi yani ben bi de vitamin kullanıyordum güya. Mesela şimdi iki emiyor ama ocaktan itibaren teke düşüreceğim. Sonra yaşına kadar o ne zaman bırakırsa devam edeceğim. Bi de benim kızımın emziği de var iyice bağımlı olmuştu memeye emziğe. Şu an sadece uyurken istiyor.
Evet bende tkviye aliyorum ama dislerimde agri oluyor birde sureklo emzirme pozisyonundan yada yatarken emmesinden kaluteli uykum yok kemiklerimde agriyor.Yavas yavas bu isi bitirtim diyrum hasta oluyir surekli bir hastalik dongusu var zaten cidden yoruldum

Evet bende tkviye aliyorum ama dislerimde agri oluyor birde sureklo emzirme pozisyonundan yada yatarken emmesinden kaluteli uykum yok kemiklerimde agriyor.Yavas yavas bu isi bitirtim diyrum hasta oluyir surekli bir hastalik dongusu var zaten cidden yoruldum
Allah şifa versin hastalık hiç bitmiyor şükür bu aralar benim kızım iyi. Çünkü dışarıyla bir irtibatım yok izole yaşıyoruz. Açık havaya çıkarıyorum 1 saat yürüyoruz onuin haricinde kapalı yerlere girmiyoruz kolay kolay. Çünkü bulunduğum yerde hem ilaç hem doktor sıkıntısı var korkuyorum açıkçası

Kan tahlili için hangi bölüme gittin acaba bende istiyorum yaptırmak. Aile hekimi yapar mı bilmiyorum detaylı baktırmak için hastaneye mi gitmek gerekir.

Kan tahlili için hangi bölüme gittin acaba bende istiyorum yaptırmak. Aile hekimi yapar mı bilmiyorum detaylı baktırmak için hastaneye mi gitmek gerekir.
Hematoloji bölümüne gittim. Ben de pıhtılaşma rahatsızlığı da var o bölüm bakıyor. Gittiğim prof 12 tüp kan aldı 12 sayfa sonuç çıktı 😅 şu an 9 ilaç kullanıyorum takviye vs. Gerçekten iyi geldi. Türkiyede değilim ama eminim orda da yaparlar

Bizde şükür şimdilik hastalık yok ancak iki yaş sendromu ara ara kendini gösteriyor. Gündüz ve gece uykusuna uyutabilmek için 40 50 dk uğraşıyorum.iştah yok kilo hep aynı

Bizde durumlar normal. Şu sıralar uykularda sıkıntı var çok geç saatlerde uyuyor onu düzene koymaya çalışıyoru. Sizde durumlar nasıl ?
Bizde yine hastayız.
Abisi hasta olmuştu o düzeldi bebişe geçti sonra hemen bana..
3 gün ikimizde ateşliydik.
Ateşi düştü ama öksürüyor ve geniz akıntısı var ben toparlayamadım.
Dudaklarımda burnumda uçuklar çıktı.
Gözümde de bir şey çıktı bir taraftan kaslarım ağrıyor i.
Yaz gelmeli ya🤦‍♀️
Benim kızımda çok geç uyuyor.
Ama çokta geç uyanıyor ve tabii öğle uykusunu akşam saatlerinde yapmış oluyor.
Nasıl düzene girecek bilmiyorum.

Bizde şükür şimdilik hastalık yok ancak iki yaş sendromu ara ara kendini gösteriyor. Gündüz ve gece uykusuna uyutabilmek için 40 50 dk uğraşıyorum.iştah yok kilo hep aynı
Uyku bizde de sorun Alyaliya.
İştah sıfır dediğin gibi kilo da aynı.
Küçücük kaldı 🤦‍♀️

Artik emmeyi en hizlisindan biraktirmam lazim..Cok bunaldim gogsum yara icinde.Siz napiyrsnz?Etraf virus dolu sureklu bi hastalik halimiz var.
Ben bıraktırmıcam çünkü geceleri hasta değilse diş çıkartmıyorsa uyanıp emeyim gibi bir derdi yok gündüz emiyor.
İşte hasta birkaç gündür o yüzden gece hep memedeydi.
Ateşliydi yine.
Bende öyle.
Yarın kontrolü var.
Geçen sene yaz gelsin bitsin bu sene diyordum bu sene daha mı kötü oldu ne yaptı anlamıyorum.
Ben de çocuklarla hep hastayım kreş gibi bizim ev.
Oğlan bir getiriyor sırayla hepimiz hasta oluyoruz bu süreç tam 1 ay sürüyor.
İşin kötü tarafı hiç hasta olmayan eşim bizimle hep hasta 😆

Bizde yine hastayız.
Abisi hasta olmuştu o düzeldi bebişe geçti sonra hemen bana..
3 gün ikimizde ateşliydik.
Ateşi düştü ama öksürüyor ve geniz akıntısı var ben toparlayamadım.
Dudaklarımda burnumda uçuklar çıktı.
Gözümde de bir şey çıktı bir taraftan kaslarım ağrıyor i.
Yaz gelmeli ya🤦‍♀️
Benim kızımda çok geç uyuyor.
Ama çokta geç uyanıyor ve tabii öğle uykusunu akşam saatlerinde yapmış oluyor.
Nasıl düzene girecek bilmiyorum.
büyük geçmiş olsun. Abi tabi okula gidiyorsa çok hastalık taşır. Etrafımda nr kadar kreşe okula giden çocuğu olan arkadaş varsa Sırayla hepsi de hasta oluyor ve kısır döngü halinde devam ediyor.
Bu hafta başı ben bebeğimi kendi doktoruna götürdüm bi kontrol etsin antibiyotik sonrası durumları nasıl diye. Biraz onun da gazıyla en son gündüz uykusunu 16 da sonlandırmış olmalıymışız. Bu şekilde 21:30 a çekebildim sanki. Sonra da 21:00 e düşürmeye çalışacam.

büyük geçmiş olsun. Abi tabi okula gidiyorsa çok hastalık taşır. Etrafımda nr kadar kreşe okula giden çocuğu olan arkadaş varsa Sırayla hepsi de hasta oluyor ve kısır döngü halinde devam ediyor.
Bu hafta başı ben bebeğimi kendi doktoruna götürdüm bi kontrol etsin antibiyotik sonrası durumları nasıl diye. Biraz onun da gazıyla en son gündüz uykusunu 16 da sonlandırmış olmalıymışız. Bu şekilde 21:30 a çekebildim sanki. Sonra da 21:00 e düşürmeye çalışacam.
Sağol canım teşekkürler🙏Evet abi 1.sınıfa gidiyor üç gün gidiyor 10 gün evde gerçi.
21.30 ise çok çok iyi.
1.30 ta uyuyor🤦‍♀️
Mesela bu gün uyudu öğlen tamam dedim bugün erken uyuyacak.
Gene gitti akşam 17 de uyudu 19 da zor uyandırdık.
Hastalığın etkisi mi tabii bilmiyorum.
Ama uyumasa bile benim kıza geceleri bir şeyler oluyor canlanıyor.

X