2021 Nisan Anneleri

Hayır yapamadım takip ama programın gösterdiği yumurtlama tarihinden 2 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu programa göre 2 gün geçti 28 günden hesapliyor
Programlar yanıltıcı olabiliyor işte. Günler aynı olmuyor pek. Ben böyle 4 ayımı harcadım. Emin olmak icin erken gebelik testi de yapabilirsin veya kan verebilirsin

Arkadaşlar ben de battan bir gün sonra ayın 29unda gebelik testinde pozitifi gördüm henüz kan tahlili vermedim. Sizce kan tahlilini kaç haftalıkken vermeliyim? Bir de benim adet öncesi göbekte bir şişkinlik oluyor ya o kaldı, sizde de öyle mi? Yoksa ben kilo mu aldım da göbeğim çıktı? Bu konuda da cevaplarınızî bekliyorum:)
Ben kizima hamileyken hep şişkinlik vardı ve ben neredeyse bebek belli olmaya başlayana kadar gaz o gaz diyordum annem dalga geçiyordu..Hareketleri hissedene kadar bebeğin büyüdüğüne bile inanamiyor insan..

Arkadaşlar ben de battan bir gün sonra ayın 29unda gebelik testinde pozitifi gördüm henüz kan tahlili vermedim. Sizce kan tahlilini kaç haftalıkken vermeliyim? Bir de benim adet öncesi göbekte bir şişkinlik oluyor ya o kaldı, sizde de öyle mi? Yoksa ben kilo mu aldım da göbeğim çıktı? Bu konuda da cevaplarınızî bekliyorum:)
aynen benim de şişkinliğim var bir de bayram diye düzensiz yedik içtik ondan da olabilir
Peki doktora muayene olmadan kan veriliyor mu? Doktor vermiyor mu kan tahlilini? Benim ilk gebeliğim o yüzden hiç bilmiyorum
Canım mutlaka kan tahlili ister Dr kan seviyene vitaminlerine hormonlarına ayrıca kanda pıhtın varmı ona bakar. Gerekirse kan sulandırıcı aspirin yazar ve ilk 3 ay folik asit. Kan ilacı yazıyor genelde. İlerleyen aylarda magnezyum omega vs

Dehşet bel ve göğüs ağrım var.adet olacağım herhalde ben erkenden.ovu günüm de tam ortada olmadığından ve düzensiz olduğumdan ne zaman olur bilmem ama bu hayra alamet değil onu anladım :KK43:

Adet
Belli olmaz ki belki gebeliktendir o_O
Belirtileri aynı evet ama insan hisseder ya...yoldan geldik bir ovulasyon testi yaptım kimilerinin ikinci yum olabildiği yazıyor diye devam ettim.sanırım adete yakın diye onda da garip garip bildiğin silik negatif yani bir de uzunlamasına ortadan çizgi...bünyem ne alemde çok meraktayım😶

Dehşet bel ve göğüs ağrım var.adet olacağım herhalde ben erkenden.ovu günüm de tam ortada olmadığından ve düzensiz olduğumdan ne zaman olur bilmem ama bu hayra alamet değil onu anladım :KK43:
Ben iki üç gün adet oldum olacağım diye düşündüm sonra olmayınca test yaptım ve pozitifi gördüm tek belirtim bu oldu diyebilirim

Ben iki üç gün adet oldum olacağım diye düşündüm sonra olmayınca test yaptım ve pozitifi gördüm tek belirtim bu oldu diyebilirim
Benim de önceki gebeliğimde öyle olmuştu.gece gece şüphelenip test yapmıştım ama bunda negatif şu an.başka belirtiler de var.adet yaklaşınca vajinal kaşıntı vs de artar o da başladı hafiften.ovulasyon testiyle gittim ilk kez ama kısmet...

Kızlar ovulasyon testim negatif silikliğe göre kouulaşıyor mu bana mı öyle geliyor? 2.yum şüphesiyle devam edin diyorlar ama hiç olmaz diye düşünüyorum.siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 6218A90D-43AF-41C5-AA22-9EC6DB937596.jpeg
    6218A90D-43AF-41C5-AA22-9EC6DB937596.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 29
Adet

Belirtileri aynı evet ama insan hisseder ya...yoldan geldik bir ovulasyon testi yaptım kimilerinin ikinci yum olabildiği yazıyor diye devam ettim.sanırım adete yakın diye onda da garip garip bildiğin silik negatif yani bir de uzunlamasına ortadan çizgi...bünyem ne alemde çok meraktayım😶
Benim bat günü adet olcakmısım gibi hia vardı sürekli geldi sanıp lavaboya gidiyodum

Benim bat günü adet olcakmısım gibi hia vardı sürekli geldi sanıp lavaboya gidiyodum
Benim sıkıntım biraz zamanlama canım...yoksa dene dur olana kadar...öğretmenim...nisan doğumu iyi denk gelecek...mayıs doğumunda bir ay küçük olacak bırakırken...keşke tutsa bu ay dediğin gibi.

Bat tarihin geçmiş ise bence kan var orada kesin çıkar.
Geçmedi canım ama önceki gebeliklerimden bildiğim ilişkinin 10. Günü çat diye çıkardı.hayırlısı hepimiz için.kan verme olayını doktor randevu durumu oluşana kadar yapmak istemem sanırım:) lazım bana zaten zayıfım:))

Henüz doktora gidemedim bayram sebebiyle bebeğimi de daha bugün öğrendim. Öğrenince de hemen folikasite başladım. Vitaminleri doktora gitmeden almasam sıkıntı olmaz değil mi? Uzun zamandır bekliyordum şu an her şeyi eksik yapıyormuşum gibi geliyor
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah😇

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucum 89,87 çıktı. Doktora henüz gösteremedim laborant sonucun biraz düşük olduğunu iki gün sonra tekrarlamamı söyledi. Adet tarihim dündü ve yumurtlamam da 20 temmuzda oldu sizce bu sonucu nasıl yorumlamalıyım.

Kızlar bende bugün tahlil yaptırdım 31 inde 485 ti bugün 1767 cıktı bide progesteron baktı dr oda 18 cıktı 15 üstü normal diye biliyorum inşallah hayırlısı olsun

X