2021 Nisan Anneleri

Hanımlaaar sizin kızamık aşıları kaçıncı ayda? Bizim 9.ay da olacaktı fakat alerji doktorumuzun önerisiyle 12.aya erteledik

Kızlar emzirme saat aralığımız nasık olmalı artık? Sizler nasıl yapıyorsunuz? Tabii gündüzü soruyorum, gece onlar nasıl isterse o çünkü

Vallahi nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum mama sandalyesine yapışan oyuncaklardan aldım onunla oynarken biraz yediriyorum işte bende günde 3 öğün dedi doktor ama zor yani bi sabah bi akşam oda zorla.

Bugün kıymalı çorbasını az blenderladım öğürmeden yedi o kadar mutlu oldum ki. Sonra kendi yemeğimin suyuna ekmek içini yumuşatıp verdim biraz onuda biraz yedi. Sanırım yavaş yavaş alışacak. Ayy bu günleri gördüm ya çok şükür 2 aydır dert etmiştim kendime. Bide çevremde herkes çok konuşuyor alıştı blendera artık hep öyle yer yok bilmem kim 5 yaşına kadar püre yemiş vallahi içime dert oldu. Neyse bundan sonrasıda adım adım gelir. Peki kaç öğün veriyorsunuz günde.

Merhaba anneler Ağustos annelerinden geliyorum acaba Philip avent bebekler için buharlı pişirici kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum da tecrübeli annelere danışmak istedim

Merhaba anneler Ağustos annelerinden geliyorum acaba Philip avent bebekler için buharlı pişirici kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum da tecrübeli annelere danışmak istedim

Ben ekgıda geçiş sürecinde çok düşündüm burda arkadaşlarada sordum ama çoğunlukla gerek yok dendi. Almaktan vazgeçtim inanın eksikliğini hiç hissetmedim. Ama kullananlar genelde çok pratik olduğunu söylüyor.

Vallahi nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum mama sandalyesine yapışan oyuncaklardan aldım onunla oynarken biraz yediriyorum işte bende günde 3 öğün dedi doktor ama zor yani bi sabah bi akşam oda zorla.
Ben üç öğün yapıyorum ama yemiyor suya bari bir çözüm bulsam ama yok içmiyor. Canım sıkkın

Çorba yada püre yiyor ama oda 5-6 kaşık ancak Bi öğün gibi değil pek. Siz günde kaç öğün veriyorsunuz
Sabah kalkiyorum emziriryorum sonra 1 ogun kahvalti veriyorum sonra uyuyor yine emzirioyorum 1 ogunde kalkinca veriyorum yine yatiyor tabi arada zaman var sonra en son 1 ogun veriyorm aksam son kezde meyve sonra sadece emzirme.Bugun mesela ogleni kustu patates peynir brokoli yaptim 3.kasik aldi cay kasigi ve komple kustu sonra hic bisi vrmedim sadeece emziridm.Ama doktor sey yazmis gecen hicbjisi yemesede sadece emse yada formul mama alsa da bisi olmaz su donemde hani istemeyiz ama uzulmeyon demis.

Kızlar ben mayıs annesiyim ama şöyle yapıyorum.sabah 8 gibi emziriyorum uyuyor
( uyurken uyanıp emiyor sonra devam ediyor uykuya) 9:00-10:00 arası kalkıyor kahvaltı veriyorum. Sonra yine emziriyorum. Öğle 1-2 gibi yemek veriyorum arada bazen meyve 6-7 gibi yoğurt. Aralarda emziriyorum yoğurttan sonra da emziriyorum.ama hemen değil yani 2-3 saat sonra faalan emiyor.bu arada gece çok geç yatıyor sabah da böyle uykusu şaşıyor. Bu arada bu rutin hep olmuyor bazen bazılarını atlıyorum istemiyor çünkü. Mesela bugün tarhana yaptım yemedi. Bende yoğurdunu kayısıyla karıştırıp verdim onu da tam yemedi. Bugün emziriyorum daha çok.

Uykusu tam duzeliyor diyorum asla duzelmiyor.1 2 gun sonra hopp basa.Gece surekli kalkiyor.nasil olcak bu boyle heleki ise donunce napcam bilmiorm.
Balkabagi ve brokoliyi kusuyor.

Uykusu tam duzeliyor diyorum asla duzelmiyor.1 2 gun sonra hopp basa.Gece surekli kalkiyor.nasil olcak bu boyle heleki ise donunce napcam bilmiorm.
Balkabagi ve brokoliyi kusuyor.
Mart annelerinde okuyorum bu uyku onlarda da böyle. 8. Ve 10. Ay uyku gerilemesi oluyormuş

Tadini almis nasilsa bence blendirsiz da bir deneyin isterseniz. Putursuz seyleri istahla yese bile bazen sevinemiyorum maksat katiya alistirmak olunca. Bazen oyle bir an geliyor ki yeter ki beslensin istiyor insan tabi, bunlara da sukur.

Sabah ogle ikindin seklinde veriyorum ben. Sabah yumurta sarisi ve tahil karisimi, ekmek ici peynir, oglen corba, aksam-ikindin de yogurtlu meyve seklinde oluyor genelde. Emzirmeyi de ek gidalarin hemen sonrasinda yapmaya calisiyorum. Cok huzursuzsa aralarda da emziriyorum ac tok fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…