Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden acaba ☺ ben izle dedim şimdi oldu mu acaba
Ama akıntılar renkli canım inşallah önemli değildir dualarımız oyleBenimde görememişti hala ne oluyor bilmiyorum hiç önemli değil görülür akıntıda normal içini ferah tut
Oluyor bende de canım yorulduğum zamanlarda özellikleAdet olacakmış gibi ağrılar normalmi kızlar
Bana sabah oldu şimdi yine oldu yorulmadım otururken oluyo normalse sıkıntı yokOluyor bende de canım yorulduğum zamanlarda özellikle
Adet olacakmış gibi ağrılar normalmi kızlar
Bende adet günümmü diye düşündümde ay başı oluyorum bebişim büyüyodur ondan diye düşünüyorumBende de vardı birkaç gündür.. Takvime baktım hamile olmasaymışım 23 regl günümmüş :) ondan heralde diye yorumladım...
normalmisBana sabah oldu şimdi yine oldu yorulmadım otururken oluyo normalse sıkıntı yok![]()
İyi bari ya normal gitsin heşeyimiz minnoşlarımızı Kucagımıza alalımnormalmisdoktor 12.haftaya kadar normal dedi.
Aynen canım sıkıntı yok inşaallah. Doğru adet tarihlerimizde benzer ağrılar olabiliyordu. Bende akıntı da oluyor hala beyaz beyazBana sabah oldu şimdi yine oldu yorulmadım otururken oluyo normalse sıkıntı yok![]()
Aynen akıntı bendede önceye göre arttı biraz korktum hatta kanmı geldi diye şükrediyorum her wc ye gittiğimdeAynen canım sıkıntı yok inşaallah. Doğru adet tarihlerimizde benzer ağrılar olabiliyordu. Bende akıntı da oluyor hala beyaz beyaz
Kanamam devam ediyor ama bu sefer halsizlestirdi beni elimi kolumu kaldıramıyorum resmen aksami bekliyorum acile gidicem
Canım bencede git bi betana baktır derimKanamam devam ediyor ama bu sefer halsizlestirdi beni elimi kolumu kaldıramıyorum resmen aksami bekliyorum acile gidicem![]()
Valla artık ne sonuç olursa olsun sagligimi kaybetmek üzereyimCanım bencede git bi betana baktır derim
Evet yaaa aynı şeyleri düşünüyoruz. Çok şükür... akıntı iyiymis ilk aylar öyle duymuştumAynen akıntı bendede önceye göre arttı biraz korktum hatta kanmı geldi diye şükrediyorum her wc ye gittiğimde
Hayırlısı olsun canım inşaallahValla artık ne sonuç olursa olsun sagligimi kaybetmek üzereyim![]()
Hiç bişey sağlıgından önemli değil sağlıklı olmassak cocugun bi önemi kalmıyo ne olursa olsun her zaman hamile kalma şansın var bunu unutmaValla artık ne sonuç olursa olsun sagligimi kaybetmek üzereyim![]()
Aynen canım kesemiz büyüyo ondan rahmimiz çalısıyo şükürEvet yaaa aynı şeyleri düşünüyoruz. Çok şükür... akıntı iyiymis ilk aylar öyle duymuştum