2021 Nisan Anneleri

Karından. O hafta ptsi kan vermiştim 1200 lerdeydi beta perşembe de dr gitmiştim 3000 leri bulmuştur diye tahmin ediyorum o gün de göründü minnacık sizin ki de görünür
Benim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâ

9.haftadan daha doğum dersen oo bana komşu daha sen doğurmasını diyip duruyordu en son catladim son ayimdi he doğurmadım diye bir bağırdım kadını görünce hala utanirim son aylar çok zor

Benim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâ
İnşallah sağlıkla sizinledir kızım da ben de lekelenme yaşadım bir ay yattım olumlu düşünün her şey güzel olsun

Nisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekrar
Geceleri “Allahım nolur en azından 20 dk kesintisiz uyuyabileyim” diye dua ederdim
Ben uykuya cok düskünümdür şimdi bol bol uyuyorum ama o zamana bi yararı olmıcak tabi evlat büyütmek gercekten sabır,fedakarlık istiyor. Bence anneler gercekten bi melek :)

9.haftadan daha doğum dersen oo bana komşu daha sen doğurmasını diyip duruyordu en son catladim son ayimdi he doğurmadım diye bir bağırdım kadını görünce hala utanirim son aylar çok zor
Benim bi düşüğüm oldugu icin bu sıkıntısız sorunsuz ilerlesin hemen kucağıma alim istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…