Benim acayip var şişkinliğim göbeğim 6 aylık gibi ama ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum 2 haftadır taşınma işleriyle uğraşıyoruz hiç oturup dinlenemiyorum hem mide bulantısı hem yorgunluk uyumayı çok özlüyorum akşama kadar yatmak istiyorumKızlar sizin de şişliğiniz var mı hala? Ayakta kalınca cok daha fena oluyo
benzer hikayeleri ben de cok fazla duydum.bu yuzden oglumda yaptirmadim 2 3 4lu testlerin hic birini. sadece 20.haftada detayli ultrason yaptirdim. bu bebegimde de yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum saglikla devam ederse insallah:)Bi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)
aa 3 lü 4lü de mi varbenzer hikayeleri ben de cok fazla duydum.bu yuzden oglumda yaptirmadim 2 3 4lu testlerin hic birini. sadece 20.haftada detayli ultrason yaptirdim. bu bebegimde de yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum saglikla devam ederse insallah:)
evet ilerleyen haftalarda var :)aa 3 lü 4lü de mi var
İşte yanıltıcı olabiliyor yüzde yüz bilemiyorlar ne mutlu annesineBi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)
Ben istanbuldayım kartal umut hastanesi Fatih Birol a gittim ilk randevuda şimdilik devam edicem ilk doğumumu yapan dr um maalesef şehir değiştirdiistanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
o da mı aynı mantık pekievet ilerleyen haftalarda var :)
Allah sağlıklı şekilde nasip etsin hepimize kucaklarıma alalım bebeklerimizi . Keşke bian önce doğuma yaklaşsak o telaşlar sarsa istiyorumİşte yanıltıcı olabiliyor yüzde yüz bilemiyorlar ne mutlu annesineaslında sdc ihtimal yüzdesi çıkarıyor sonuçlar anne yaşı ilerledikçe risk yüzdesi artıyor tabi
2 de sorun çıkarsa ya da anne yaşı ileri ise yapıyorlar genelde 3 lü test amniyotik sıvı vs. 21 hafta gibi ayrıntılı ultrason en iyisi aslındao da mı aynı mantık peki
evet bildigim kadariyla geneli down sendromuna yonelik. hamilelik sonlansin kararini vermeyecegim ve bu testlerdeki yanilmalari cok fazla duydugum icin kendimi yok yere strese sokmak istemiyorum. eger oyle bi durum olacaksa da allah o zaman bi yol gosterir.o da mı aynı mantık peki
Anladım bir sorun gözükse annenin hamileliği de zehir olur. Düşünüyorum da mesala o komşumuzz down sendromu demişlerdi neler düşünmüştür doğum yapana kadar2 de sorun çıkarsa ya da anne yaşı ileri ise yapıyorlar genelde 3 lü test amniyotik sıvı vs. 21 hafta gibi ayrıntılı ultrason en iyisi aslında
O zaman hic strese girmeye gerek yok. Tabi sıkıntılı durum olursa önceden hazırlıklı olmakta iyi olur ama hiçbirşey olmayıp yalandan strese de girilebilir.evet bildigim kadariyla geneli down sendromuna yonelik. hamilelik sonlansin kararini vermeyecegim ve bu testlerdeki yanilmalari cok fazla duydugum icin kendimi yok yere strese sokmak istemiyorum. eger oyle bi durum olacaksa da allah o zaman bi yol gosterir.
bi arkadasim boyle 3.ayindan dogumuna kadar bebeginin normal.olmadigini soyledikleri icin cok stresli kotu bi hamilelik gecirdi ve bebegi saglikli gayet normal dogdu. senin de soyledigin gibi iste:/
oyle evet. ben yaptirmayinca daha huzurlu olacagimi dusunuyorum, ayrintili ultrason yeterli geliyor. bir baskasi farkli dusunebilir, herkesin kendi verebilecegi bi karar velhasil.O zaman hic strese girmeye gerek yok. Tabi sıkıntılı durum olursa önceden hazırlıklı olmakta iyi olur ama hiçbirşey olmayıp yalandan strese de girilebilir.
Tabi tüm hamilelik stres dolu geçerAnladım bir sorun gözükse annenin hamileliği de zehir olur. Düşünüyorum da mesala o komşumuzz down sendromu demişlerdi neler düşünmüştür doğum yapana kadar
Amin inşallahAllah sağlıklı şekilde nasip etsin hepimize kucaklarıma alalım bebeklerimizi . Keşke bian önce doğuma yaklaşsak o telaşlar sarsa istiyorum
Ben 4+5 te gördüm keseyi kalp için 2 3 hafta sonra demişti zor geçiyor şu günler. Bence görürsünüz sağlıklaDayanamayıp yarına randevu aldım
İnşallah kese görünür. 5+2 olmuş olacağım. Görünür mü kızlar
Ben 5+2de göremedim. 6+3te tekrar gidicem Çarşamba. Ama benim değerlerim azdi 5 bine yakınsa görüyor ultrasondaDayanamayıp yarına randevu aldım
İnşallah kese görünür. 5+2 olmuş olacağım. Görünür mü kızlar
Vajinal muayene ile mi gördü?Ben 4+5 te gördüm keseyi kalp için 2 3 hafta sonra demişti zor geçiyor şu günler. Bence görürsünüz sağlıkla
Hatta benim bir kaybım olmasa ve kızımda coraspin kullanmasam 7 8 haftada giderdim ilk göründü mü duyuldu mu stresi çok fenaBen 4+5 te gördüm keseyi kalp için 2 3 hafta sonra demişti zor geçiyor şu günler. Bence görürsünüz sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?