2021 Nisan Anneleri

Kızlar sizin de şişliğiniz var mı hala? Ayakta kalınca cok daha fena oluyo
Benim acayip var şişkinliğim göbeğim 6 aylık gibi ama ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum 2 haftadır taşınma işleriyle uğraşıyoruz hiç oturup dinlenemiyorum hem mide bulantısı hem yorgunluk uyumayı çok özlüyorum akşama kadar yatmak istiyorum

Bi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)
benzer hikayeleri ben de cok fazla duydum.bu yuzden oglumda yaptirmadim 2 3 4lu testlerin hic birini. sadece 20.haftada detayli ultrason yaptirdim. bu bebegimde de yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum saglikla devam ederse insallah:)

benzer hikayeleri ben de cok fazla duydum.bu yuzden oglumda yaptirmadim 2 3 4lu testlerin hic birini. sadece 20.haftada detayli ultrason yaptirdim. bu bebegimde de yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum saglikla devam ederse insallah:)
aa 3 lü 4lü de mi var

Bi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)
İşte yanıltıcı olabiliyor yüzde yüz bilemiyorlar ne mutlu annesine aslında sdc ihtimal yüzdesi çıkarıyor sonuçlar anne yaşı ilerledikçe risk yüzdesi artıyor tabi

İşte yanıltıcı olabiliyor yüzde yüz bilemiyorlar ne mutlu annesine aslında sdc ihtimal yüzdesi çıkarıyor sonuçlar anne yaşı ilerledikçe risk yüzdesi artıyor tabi
Allah sağlıklı şekilde nasip etsin hepimize kucaklarıma alalım bebeklerimizi . Keşke bian önce doğuma yaklaşsak o telaşlar sarsa istiyorum

o da mı aynı mantık peki
evet bildigim kadariyla geneli down sendromuna yonelik. hamilelik sonlansin kararini vermeyecegim ve bu testlerdeki yanilmalari cok fazla duydugum icin kendimi yok yere strese sokmak istemiyorum. eger oyle bi durum olacaksa da allah o zaman bi yol gosterir.

bi arkadasim boyle 3.ayindan dogumuna kadar bebeginin normal.olmadigini soyledikleri icin cok stresli kotu bi hamilelik gecirdi ve bebegi saglikli gayet normal dogdu. senin de soyledigin gibi iste:/

2 de sorun çıkarsa ya da anne yaşı ileri ise yapıyorlar genelde 3 lü test amniyotik sıvı vs. 21 hafta gibi ayrıntılı ultrason en iyisi aslında
Anladım bir sorun gözükse annenin hamileliği de zehir olur. Düşünüyorum da mesala o komşumuzz down sendromu demişlerdi neler düşünmüştür doğum yapana kadar

O zaman hic strese girmeye gerek yok. Tabi sıkıntılı durum olursa önceden hazırlıklı olmakta iyi olur ama hiçbirşey olmayıp yalandan strese de girilebilir.

O zaman hic strese girmeye gerek yok. Tabi sıkıntılı durum olursa önceden hazırlıklı olmakta iyi olur ama hiçbirşey olmayıp yalandan strese de girilebilir.
oyle evet. ben yaptirmayinca daha huzurlu olacagimi dusunuyorum, ayrintili ultrason yeterli geliyor. bir baskasi farkli dusunebilir, herkesin kendi verebilecegi bi karar velhasil.

insallah hepimiz saglikla dunyaya getirirz miniklerimizi

Dayanamayıp yarına randevu aldım
İnşallah kese görünür. 5+2 olmuş olacağım. Görünür mü kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…