bende yanlismi biliyorum acaba dedim 2.hamileligim bu ilkinde doktora sormustum sakin alma meptamif hamilelikde kullanilmaz demisti umarim biz yanlis biliyoruzdur
bende yanlismi biliyorum acaba dedim 2.hamileligim bu ilkinde doktora sormustum sakin alma meptamif hamilelikde kullanilmaz demisti umarim biz yanlis biliyoruzdur
Bulantı için bende emedur adlı bulantı ilacını kullanmıştım ama o kadar çok bulantım olurdu ki serum dışında bişey fayda etmezdi. Sabahları kaşarlı tost, Ekşi yeşil elma, ayva ve çubuk krakerle 4 ay geçirdim
metpamidi doktorunuz mu verdi gebelikde bu ilac kullanilmaz diye biliyorum prilam dr die bi ilac verdiler bana olasi bi bulantiya karsi ama henuz kullanmadim
SSns34yazasimvar
Allah allah içime kurt düştü kızlar ... Doktor mide bulantım var deyince ilaç yazalım dedi.. Ben metpamid var içeyimmi dedim içebilirsin dedi.. İçmeyeyim ozaman..
Ya dur hemen moralini bozma kese gelişimi falan nasılmış karından mi muayene oldun belki küçük olduğu için görünmedi vajinal görünebilirdi beklemekte fayda var