2021 Nisan Anneleri

Dün benimde cok şişti şurup içtim düzeldi ama midem allak bullak dişimi fırcalayamıyorum kusucaktım gecen
Dis zaten fırçalayamıyorum abdest alırken çıkardım biside yiyemiyorum boş safra
Mide bulantısı feci bende de hala..Kahvaltıdan önce metpamidi içiyorum rahatlıyorum.Dün aptallık ettim yediğim durmadı akşam açlıktan ölüyorum sandım :)

Işe yarıyor mu? Ayy ALLAH im yardımcimız olsun nolur hiç biseycik hissetmeden gecsin

bende yanlismi biliyorum acaba dedim 2.hamileligim bu ilkinde doktora sormustum sakin alma meptamif hamilelikde kullanilmaz demisti umarim biz yanlis biliyoruzdur
Benim migrenim var feci bulantılı geçiyor doktor mümkün olduğunca kullanma diyor hamilelikte kullanabilineceğine inanmıyorum

Bulantı için bende emedur adlı bulantı ilacını kullanmıştım ama o kadar çok bulantım olurdu ki serum dışında bişey fayda etmezdi. Sabahları kaşarlı tost, Ekşi yeşil elma, ayva ve çubuk krakerle 4 ay geçirdim

Kızlar kese bombosmus şuan çok moralim bozuldu hiçbişey sormayı akıl edemedim kontrol etcez sürekli dedi görünmesi lazımdı flan galiba ilerlemiycek herşey yolundaydı oysaki

Kızlar kese bombosmus şuan çok moralim bozuldu hiçbişey sormayı akıl edemedim kontrol etcez sürekli dedi görünmesi lazımdı flan galiba ilerlemiycek herşey yolundaydı oysaki
Canım iğne dozunu ayarlamışlar mıydı test yapıp.bana kullandığın doz az geldi.sen nerede yaşıyorsun.

Kaçıncı haftadasın canım benimde 5+6 da boştu 5 gün sonra görüldü karından

Hemen moralini bozma benimde görünmedi. Hatta doktor başta görünecek gibi dedi. Sonra görünmeyince de sorun yok daah görünü dedi. 5+5 im bende bugun.

Ya dur hemen moralini bozma kese gelişimi falan nasılmış karından mi muayene oldun belki küçük olduğu için görünmedi vajinal görünebilirdi beklemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…