Evet cnm yaptırdım 3 gende pıhtılaşma bozukluğu var benmde ama çok geç öğrendik biz 7. Gebelikte anca yapıldı ondada öğrenilince 8.haftada iğneye başlandı gev kalındı tabii 12. haftada kalbi durduPeki genetik test pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı.benim de 5 kaybım var ama pıhtı bozukluğu var iğne de vursam kaybediyorum.son gebeliğimde de beyni gelişmedi 21.haftada sezaryen oldum.bi arkadaş daha var aynı senin gibi 9 kaybi var onunda canım.allah bu kez kucağına almayı nasip etsin allah ikizle mükafatlandırsın
Allah sabir kolaylik versin Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur insallah bu seferPeki genetik test pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı.benim de 5 kaybım var ama pıhtı bozukluğu var iğne de vursam kaybediyorum.son gebeliğimde de beyni gelişmedi 21.haftada sezaryen oldum.bi arkadaş daha var aynı senin gibi 9 kaybi var onunda canım.allah bu kez kucağına almayı nasip etsin allah ikizle mükafatlandırsın
Ben gölcükte yaşıyorum, Izmitte calisiyorumArkadaşlar aranızda İzmit'te yaşayan var mı :)
peki şart mı bu yani ben baktırmak istemesem öyle bi hakkım var mı?11-14 haftalar arası diye biliyorum.. Ense ölçümüne bakılıyor. Burun yapısına ve anneden kan alıyorlar .. Sonuçları bilgisayara girip risk durumunu anlıyorlar..Zaten hepsine ultrasonla bakıldığından ekstrem bir durum değil yani..Olasılık sonucuna göre amniyosenteze ya da işte başka tetkiklere gerek duyuluyor diye biliyorum..Allah vermesin ters bir durum tabiki..
Umarım iyi bi doktora denk gelirsinEvet bende ona kiziyorum durumu bile bile umursamamalarina bozuluyom
Inşallah çok.tesekkur ederm yarın yazarım artık öğrenip inşallah güzel şeyler yazabilirimUmarım iyi bi doktora denk gelirsin
inşallah canım güzel şeyler düşün aklına kötü bişey getirmeInşallah çok.tesekkur ederm yarın yazarım artık öğrenip inşallah güzel şeyler yazabilirim
Var tabiki çocuğunda bi sorun oluşsa aldıracak misin onu düşünmek gerek ben uygun olursam yaptircam yoksa ailede genetik birşey yoksa sorun olmuyor %90 yaptırmayacağımpeki şart mı bu yani ben baktırmak istemesem öyle bi hakkım var mı?
Tabiki şart değil. Ben ilk gebeligimde hic birini yaptırmadım. İstemiyorum dedim ustelik takibimi devlet hastanesinde yaptırdım zorlamadilar. Ama şimdi yaş da aldıkça yaptırmak daha doğru diye düşünmeye basladim.peki şart mı bu yani ben baktırmak istemesem öyle bi hakkım var mı?
Cem hocanın muayenesi biraz daha pahalı ben hastanede kalp atışını duyduğum için gitmedim telefonda ilaçları konuşup hallettim artıkKalp atışı duymak için tekrar muayene parası ödedik Bahçeciye 550 idi sanırım. 3 hafta içerisinde kontrol ücretsiz o yüzden tekrar giderim. Sonrasında ben de gitmem herhalde. Duruma göre.
Aha hemşeri buldum hemde aynı günüz sanırım :) Benimde ailem gölcükde kendim derincede yaşıyorum, yahyakaptanda çalışıyorum :)Ben gölcükte yaşıyorum, Izmitte calisiyorum
Amin teşekkür ederim hepimizi inşAllah sabir kolaylik versin Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur insallah bu sefer
Ben izmitliyimArkadaşlar aranızda İzmit'te yaşayan var mı :)
Amen canım benim.ben başından beri biliyordum pıhtılaşma bozukluğunu ama olmadı.allah zamanını biliyor inş seninki olacak bu kez çok dua ettim.Şimdi kaçlık iğne kullanıyosun.doz testi yaptırdın mı?Evet cnm yaptırdım 3 gende pıhtılaşma bozukluğu var benmde ama çok geç öğrendik biz 7. Gebelikte anca yapıldı ondada öğrenilince 8.haftada iğneye başlandı gev kalındı tabii 12. haftada kalbi durdubu kez erken öğrenince hemen başladık iğnelere de inşallah ise yarar umuduyla duruyorum öyle gerginim ki senin için de çok uzuldm inşallah sabrımızın sonunu sağlıklı evlatlatla alırız
11 13 haftalar arası yapılıyor bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor annenin yaşına oranla down sendromu gibi bir hastalık olasılığı yüzde olarak hesaplanıyor.İkili test ne zaman yapılıyor bir de önemi nedir? Daha önce yaptırmıs olan tecrübeli anneler sizden cevap bekliyorum :)
Bi sıkıntı olsa da aldırmam zatenVar tabiki çocuğunda bi sorun oluşsa aldıracak misin onu düşünmek gerek ben uygun olursam yaptircam yoksa ailede genetik birşey yoksa sorun olmuyor %90 yaptırmayacağım
Bende yaptırmak istemem sanırım. Bi sorun cıksa da bebegimi aldırmayı düsünmüyorum cünküTabiki şart değil. Ben ilk gebeligimde hic birini yaptırmadım. İstemiyorum dedim ustelik takibimi devlet hastanesinde yaptırdım zorlamadilar. Ama şimdi yaş da aldıkça yaptırmak daha doğru diye düşünmeye basladim.
Bi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)11 13 haftalar arası yapılıyor bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor annenin yaşına oranla down sendromu gibi bir hastalık olasılığı yüzde olarak hesaplanıyor.
Merhaba ben medical park Florya Seval zerene gidiyorum.istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?