2021 Nisan Anneleri

Evet cnm yaptırdım 3 gende pıhtılaşma bozukluğu var benmde ama çok geç öğrendik biz 7. Gebelikte anca yapıldı ondada öğrenilince 8.haftada iğneye başlandı gev kalındı tabii 12. haftada kalbi durdu bu kez erken öğrenince hemen başladık iğnelere de inşallah ise yarar umuduyla duruyorum öyle gerginim ki senin için de çok uzuldm inşallah sabrımızın sonunu sağlıklı evlatlatla alırız

Allah sabir kolaylik versin Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur insallah bu sefer

Yorgunluk harici bugun hiç bir belirtim yok Akintimi desem kan mi desem bisi geldi ama tuvalete gidemiyorum korkudan bide benim 2 3 kere dışında hiçç aşırı tuvaletim gelmiyor

peki şart mı bu yani ben baktırmak istemesem öyle bi hakkım var mı?

Var tabiki çocuğunda bi sorun oluşsa aldıracak misin onu düşünmek gerek ben uygun olursam yaptircam yoksa ailede genetik birşey yoksa sorun olmuyor %90 yaptırmayacağım

Tabiki şart değil. Ben ilk gebeligimde hic birini yaptırmadım. İstemiyorum dedim ustelik takibimi devlet hastanesinde yaptırdım zorlamadilar. Ama şimdi yaş da aldıkça yaptırmak daha doğru diye düşünmeye basladim.

Kalp atışı duymak için tekrar muayene parası ödedik Bahçeciye 550 idi sanırım. 3 hafta içerisinde kontrol ücretsiz o yüzden tekrar giderim. Sonrasında ben de gitmem herhalde. Duruma göre.
Cem hocanın muayenesi biraz daha pahalı ben hastanede kalp atışını duyduğum için gitmedim telefonda ilaçları konuşup hallettim artık

Amen canım benim.ben başından beri biliyordum pıhtılaşma bozukluğunu ama olmadı.allah zamanını biliyor inş seninki olacak bu kez çok dua ettim.Şimdi kaçlık iğne kullanıyosun.doz testi yaptırdın mı?

İkili test ne zaman yapılıyor bir de önemi nedir? Daha önce yaptırmıs olan tecrübeli anneler sizden cevap bekliyorum :)
11 13 haftalar arası yapılıyor bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor annenin yaşına oranla down sendromu gibi bir hastalık olasılığı yüzde olarak hesaplanıyor.

Bende yaptırmak istemem sanırım. Bi sorun cıksa da bebegimi aldırmayı düsünmüyorum cünkü

11 13 haftalar arası yapılıyor bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor annenin yaşına oranla down sendromu gibi bir hastalık olasılığı yüzde olarak hesaplanıyor.
Bi komşumuzun bebegine down sendromu demislerdi bu testle bakıyolar demk ki cocukta bi sıkıntı cıkmadı ama sapasağlam doğdu büyüdü bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…