• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

inşallah canım güzel şeyler düşün aklına kötü bişey getirme 😊
Inşallah iyi olur bakalm🥰
Amen canım benim.ben başından beri biliyordum pıhtılaşma bozukluğunu ama olmadı.allah zamanını biliyor inş seninki olacak bu kez çok dua ettim.Şimdi kaçlık iğne kullanıyosun.doz testi yaptırdın mı?
Yarın gidicem orda bakarlar mi bilmem şuan 4000lik iğneyle coraspin birlikte kullanıyorum inşallah olur cnm saglikla tek temennimiz o:anneadayı:

Nisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekrar:KK70:
Geceleri “Allahım nolur en azından 20 dk kesintisiz uyuyabileyim” diye dua ederdim:KK53:
O yilin cocuklarinda mi bu sorun var ya benik oglumda 2014 ocak dogumlu yeminle agladigimi hatirliyorum artik 5 ayin sonunda 15 dk bir kalkiyordu ben ne zaman yarim saat uyuycam diye koca insan aglamistim.Ama bakiyorum baska covuklar 4 saat uyuyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Hala bile uyku saati problem yatma zamani diyorum direniyor.Ins 2.ler cok uykuyu severde 😃😃😃😃

Mide bulantısı feci bende de hala..Kahvaltıdan önce metpamidi içiyorum rahatlıyorum.Dün aptallık ettim yediğim durmadı akşam açlıktan ölüyorum sandım :)
metpamidi doktorunuz mu verdi 🙄gebelikde bu ilac kullanilmaz diye biliyorum prilam dr die bi ilac verdiler bana olasi bi bulantiya karsi ama henuz kullanmadim

Back
X