- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
Inşallah kuzum hepimiz sağ saglimmmBenim bi düşüğüm oldugu icin bu sıkıntısız sorunsuz ilerlesin hemen kucağıma alim istiyorummm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah kuzum hepimiz sağ saglimmmBenim bi düşüğüm oldugu icin bu sıkıntısız sorunsuz ilerlesin hemen kucağıma alim istiyorummm![]()
İkinciyi deneyimle büyütmek hayali beni büyülüyor vallaBenimkide çok oldu 9 yaş olcakannem diyor gören sanir hiç çocuğun yok çok meraklisin
ilk kıymetliydi 2.son diye meraklı oluyor insan
![]()
Inşallah iyi olur bakalminşallah canım güzel şeyler düşün aklına kötü bişey getirme![]()
Yarın gidicem orda bakarlar mi bilmem şuan 4000lik iğneyle coraspin birlikte kullanıyorum inşallah olur cnm saglikla tek temennimiz oAmen canım benim.ben başından beri biliyordum pıhtılaşma bozukluğunu ama olmadı.allah zamanını biliyor inş seninki olacak bu kez çok dua ettim.Şimdi kaçlık iğne kullanıyosun.doz testi yaptırdın mı?
Evet çok zor çok değerliBen uykuya cok düskünümdür şimdi bol bol uyuyorum ama o zamana bi yararı olmıcak tabievlat büyütmek gercekten sabır,fedakarlık istiyor. Bence anneler gercekten bi melek :)
İnşallah bende tadıcam o duyguyuEvet çok zor çok değerliannesinin kıymetini anlıyor insan
![]()
İyi bir doktora git canım inşallah kucağına alırsınInşallah iyi olur bakalm
Yarın gidicem orda bakarlar mi bilmem şuan 4000lik iğneyle coraspin birlikte kullanıyorum inşallah olur cnm saglikla tek temennimiz o![]()
InsallahInsallah cnm rabbim bizlere de nasip eder
Bnmde 12 temmuz kaç haftalık bebişinMaşallah benim de son adet tarihi 11 Temmuz yakın zamanlar
Ayyy bnmde çok küçük keşke büyük olsaydıBebekler![]()
![]()
tövbe de nolurr
kızımda yaptircaktim 8 yıl gecti amann sunun şurasında yaşlanmaya ne kaldi zaten
![]()
O yilin cocuklarinda mi bu sorun var ya benik oglumda 2014 ocak dogumlu yeminle agladigimi hatirliyorum artik 5 ayin sonunda 15 dk bir kalkiyordu ben ne zaman yarim saat uyuycam diye koca insan aglamistim.Ama bakiyorum baska covuklar 4 saat uyuyorNisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekrar
Geceleri “Allahım nolur en azından 20 dk kesintisiz uyuyabileyim” diye dua ederdim![]()
Alta takvim eklemeye son 2bucuk saatGünaydınnn...Bugün doktor randevum var 13:20 de...
Günaydınnn...Bugün doktor randevum var 13:20 de...
Senin güzel haberini bekliyorummGünaydınnn...Bugün doktor randevum var 13:20 de...
Dün benimde cok şişti şurup içtim düzeldi ama midem allak bullak dişimi fırcalayamıyorum kusucaktım gecenKaşıkla mide aram 1karis kocaman sis ve bulantı dan geberiyorum![]()
Kaşıkla mide aram 1karis kocaman sis ve bulantı dan geberiyorum![]()
metpamidi doktorunuz mu verdiMide bulantısı feci bende de hala..Kahvaltıdan önce metpamidi içiyorum rahatlıyorum.Dün aptallık ettim yediğim durmadı akşam açlıktan ölüyorum sandım :)