• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Çok gerildim ama öyle byle deil zaten riskli gebelik benmki hep dgru düzgün ilgilenmiyorlar 😔 yarın fakülte hastanesine gitcez belki kesin biseyler derler artık bebek olusmus mu peki diom hi hi beyazlanmış ici ben gördüm dio söylenip bile tenezzül edip 15sn flan baktı zaten 😂 ay ne dolmuşum 😂
Ağzının ucuyla konuşuyomuş gibi geldi şuan :sopa: beyazlanmış içi ne demekmiş acaba :)

Ağzının ucuyla konuşuyomuş gibi geldi şuan :sopa: beyazlanmış içi ne demekmiş acaba :)
Cımbızla aldım alabildiklerimi resmen hiçbişey söylemiyo kaç mm diorum sonradan olcuyo ekrandan zahmet edip😏 zaten diğer benzio dediğini zahmet bile etmedi ölçmeye 😂 anca moral bozdu gönderdi gıcık yeni doktor edinmeliyim kendime 😒

Cımbızla aldım alabildiklerimi resmen hiçbişey söylemiyo kaç mm diorum sonradan olcuyo ekrandan zahmet edip😏 zaten diğer benzio dediğini zahmet bile etmedi ölçmeye 😂 anca moral bozdu gönderdi gıcık yeni doktor edinmeliyim kendime 😒
Bencede değiş kuzum. Ben sormadan doktor herşeyi söyledi bana. Boyut haftalık kalp atısı yolk sac herseyi. Zaten doktorun kendi aktarması gerekir. Devlettemiydi?

Yok baktirmadim canım ilacı icip yattım ve hala yatıyorum bi sıkıntım yok beta aklima gelmedi kanamaya odaklandim
Geçtiğimiz salı günü leke gelmişti 2 damla birşey ama içerde ne olduğunu en iyi o değer gösteriyor.sonraki bir kaç gün bekledim ve betaya baktırdım.çok iyi gidiyordu 2 ye katlayarak ama o lekenin olduğu hafta artış hızı düşmüştü.belirtilerimin gerilediğini hissediyordum.doktora da leke geldiğinde gitmiştim.o gün iğne yaptı ve progestan yazdı.hiç lekelenmem olmadı ama şiddetli bel ağrım salıdan cumaya kadar sürdü.ctesi gününden bu yana belirtilerim tekrar hissedilir derecede geri geldi.ilaçlar keseyi toparladı mı gelişimi destekledi mi bilemiyorum ama ilk kez böyle bir şey yaşadım.yarınki randevumu merakla bekliyorum.pek umudum yok ama bu belirtiler de ite kaka bir gebeliği mi gösteriyor yoksa mucize şekilde herşey yoluna mı girdi anlamadım.

Özel mi? devlet mi? merak ettim
Bencede değiş kuzum. Ben sormadan doktor herşeyi söyledi bana. Boyut haftalık kalp atısı yolk sac herseyi. Zaten doktorun kendi aktarması gerekir. Devlettemiydi?
Evet devlet malesef burda hiç özel yok bi tip merkezi var oraya gittim çıkıp doktora dedm.byle byle korkuttu beni flan 2 hafta sonra bakarız diye kovaladı resmen bakmadı ilgilenmedi😒 9.gebelik bnm bide kıymetli bebek diye geciyo sözde 🥶

Evet devlet malesef burda hiç özel yok bi tip merkezi var oraya gittim çıkıp doktora dedm.byle byle korkuttu beni flan 2 hafta sonra bakarız diye kovaladı resmen bakmadı ilgilenmedi😒 9.gebelik bnm bide kıymetli bebek diye geciyo sözde 🥶
İnternetten arastırıp güzel bi doktora git kuzum. Anlasabilcegin bi doktor bulmak cok zor. 9.gebelik derken kayıplar mı var?

Geçtiğimiz salı günü leke gelmişti 2 damla birşey ama içerde ne olduğunu en iyi o değer gösteriyor.sonraki bir kaç gün bekledim ve betaya baktırdım.çok iyi gidiyordu 2 ye katlayarak ama o lekenin olduğu hafta artış hızı düşmüştü.belirtilerimin gerilediğini hissediyordum.doktora da leke geldiğinde gitmiştim.o gün iğne yaptı ve progestan yazdı.hiç lekelenmem olmadı ama şiddetli bel ağrım salıdan cumaya kadar sürdü.ctesi gününden bu yana belirtilerim tekrar hissedilir derecede geri geldi.ilaçlar keseyi toparladı mı gelişimi destekledi mi bilemiyorum ama ilk kez böyle bir şey yaşadım.yarınki randevumu merakla bekliyorum.pek umudum yok ama bu belirtiler de ite kaka bir gebeliği mi gösteriyor yoksa mucize şekilde herşey yoluna mı girdi anlamadım.
Allah büyük be canım Allah 'ın dediği olur inşallah bebişimi herşeyden çok istiyorum ama bu içimdeki stres endişe bizi daha çok yıpratıyor belki de o yüzden sakın olmaya çalışmak lazım. Rabbim yardimciz olsun sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Evet 8 kayıp malesef 😒 bulcam artık birini bunların eline kalırsam yandım ben

İnşallah gönlüne göre bulursun.. Kızıma hemileyken devlete bir kere test için gittiğimde mecbur dr görecek demişlerdi tavırlarından hoşlanmadım bir daha da gitmedim. Ama Özelde de bir kaybım olduğunu söylediğimde aman o gitmiş boşver onu diyen empati yoksunu dr gördüm ... Şükür ki kendi doktorumu çabuk buldum.. Tam tersi kız kardeşim iki çocuğunu da devlette gayet güzel doğurdu özel hasta muamelesi gördü..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

İkili test ne zaman yapılıyor bir de önemi nedir? Daha önce yaptırmıs olan tecrübeli anneler sizden cevap bekliyorum :)

bende geçen gün burcu ne oluyo acaba diye düşünüyodum koç oluyo demekki özellikleri hakkında bilgim yok :KK70: bende aşırı sıcaklıyorum neyse ki ilerki zamanlar soğuk havalara denk gelcek :)

Demekki sıcaklama konusunda yalnız değilim. Bu mide bulantısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz ben yemesem bulanıyor yesem bulanıyor bilmiyorum nasıl olucak 😕☹️

İkili test ne zaman yapılıyor bir de önemi nedir? Daha önce yaptırmıs olan tecrübeli anneler sizden cevap bekliyorum :)

11-14 haftalar arası diye biliyorum.. Ense ölçümüne bakılıyor. Burun yapısına ve anneden kan alıyorlar .. Sonuçları bilgisayara girip risk durumunu anlıyorlar..Zaten hepsine ultrasonla bakıldığından ekstrem bir durum değil yani..Olasılık sonucuna göre amniyosenteze ya da işte başka tetkiklere gerek duyuluyor diye biliyorum..Allah vermesin ters bir durum tabiki..

İnşallah gönlüne göre bulursun.. Kızıma hemileyken devlete bir kere test için gittiğimde mecbur dr görecek demişlerdi tavırlarından hoşlanmadım bir daha da gitmedim. Ama Özelde de bir kaybım olduğunu söylediğimde aman o gitmiş boşver onu diyen empati yoksunu dr gördüm ... Şükür ki kendi doktorumu çabuk buldum.. Tam tersi kız kardeşim iki çocuğunu da devlette gayet güzel doğurdu özel hasta muamelesi gördü..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin valla yaa napcagimi bilemiyorum hiç yok bide burda imkan özel için 1 saat gitmem lazım rahatla onada cesaret edemiyoruz şuan
Geçmiş olsun hepsi düşük müydü canım yoksa ilerleyen gebelik var mıydı
12.haftada kalbi duran da vardı 5. Haftada kendiliğinden düşen de canm

Amin valla yaa napcagimi bilemiyorum hiç yok bide burda imkan özel için 1 saat gitmem lazım rahatla onada cesaret edemiyoruz şuan

12.haftada kalbi duran da vardı 5. Haftada kendiliğinden düşen de canm
Peki genetik test pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı.benim de 5 kaybım var ama pıhtı bozukluğu var iğne de vursam kaybediyorum.son gebeliğimde de beyni gelişmedi 21.haftada sezaryen oldum.bi arkadaş daha var aynı senin gibi 9 kaybi var onunda canım.allah bu kez kucağına almayı nasip etsin allah ikizle mükafatlandırsın

Back
X