• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar herkese günaydın🌸
Özellikle kalp atışını duyanlara ve çocuk sahibi olanlara bir sorum olacak😅 ben 19 unda kalp atışını duydum sonra doktorum taa 3 hafta sonrasına randevu verdi. Bu normal mi yani bu dönemlerde 3 haftalık kontroller mi oluyor? Fazla pimpirikli bir insan olduğum için Allah korusun ya kalbi durursa da ben eylüle kadar farkedemezsem diye düşünmeye başladım 😞
Ben:halay:2014 doğumlu oglum var. Şimdi kardesi olacak inşallah. ikisinde de kalp atışı duyulduktan 4 hafta sonra gel demisti. Sonraki kontroller aydan aya oldu zaten. Sağlıkla büyüsün inşallah

Of nasıl olacak bu iş bilemedim.doktorum dineleneceksin diyor ama özel klinik diye rapor yazamıyor.e ben nasıl dinleneceğim yatacağım...sağlık ocağına gittim o da vermedi.devlet hastanesine git dedi.benim durumum bu randevum yok ki dedim...geçen bel ağrım koşturunca yine başladı.Bugün için idarem izin verdi ama ne yapıcam bilmiyorum.özel klinik nasıl reçete yazarken rapor yazamıyor anlamıyorum:KK43: yarınki randevuda söyleyeceğim fikir alacağım.bakalım...şöyle güpür güpür sağlıklı bir gebelik olsaydı da heryere yetseydim nolurdu...Allah kötüsünü göstermesin...
Buna bende çözüm bulamadım. Muaynehaneler sgk anlaşması olmadığından rapor yazamıyormus. Özel hastaneye gitmem lazım ekstra. Şimdilik yıllık izin kullanıyorum. Bitince bakicam bir çaresine. İnşallah sag salim alırız kucağımıza

Ben de şu an benzer bi durum yaşıyorum. Kese önceki görüntüye göre hiç gelişmemiş. Kalp atışını zaten duyamadı. Doktorlar boş ümit vermek istemediklerinden sanırım direkt söylüyolar. Bana da kendi kendine düşmesi daha iyi olur demişti. Hiç bi hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an zaten. Forumda yazılanlar gibi mide bulantısı, istifra, öğürme olmuyor, ben de rahat geçecek diye seviniyordum. Ben her sonuca hazırladım kendimi de ailemi de. Onlar da önemli olan senin sağlığın dediler, Allah dermansız dert vermesin. Bundan sonrakiler sağlıcakla gelsin ve tutunsun 🙏🏻
Ateş takibi de yapın.ben hem göğüsten hem ateşten anlıyordum.hamilelerin vücut sıcaklığı yüksek oluyor

Buna bende çözüm bulamadım. Muaynehaneler sgk anlaşması olmadığından rapor yazamıyormus. Özel hastaneye gitmem lazım ekstra. Şimdilik yıllık izin kullanıyorum. Bitince bakicam bir çaresine. İnşallah sag salim alırız kucağımıza
Değer inşallah...idarem çok sıkıntılıdır.bugün nasıl idare ettiler hayret ettim.çocuğum 40 derece ateşliyken konuştum akşam yarın yokum diye,sabah 10 da sağlık ocağında sıradayız.raporu göndermemişsiniz dediler...insanlık yapmaları şaşırtıcı ama bugün yırttım

Ben de şu an benzer bi durum yaşıyorum. Kese önceki görüntüye göre hiç gelişmemiş. Kalp atışını zaten duyamadı. Doktorlar boş ümit vermek istemediklerinden sanırım direkt söylüyolar. Bana da kendi kendine düşmesi daha iyi olur demişti. Hiç bi hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an zaten. Forumda yazılanlar gibi mide bulantısı, istifra, öğürme olmuyor, ben de rahat geçecek diye seviniyordum. Ben her sonuca hazırladım kendimi de ailemi de. Onlar da önemli olan senin sağlığın dediler, Allah dermansız dert vermesin. Bundan sonrakiler sağlıcakla gelsin ve tutunsun 🙏🏻
benimde aynı hiç belirti yok şuanda. oysaki 5. haftada falan biraz bulantı başlamıştı sonra kesildi sanırım normal geçireceğim süreci diye düşünürken bunları duyduk işte. Nasip napalım Allah sağlık sıhhat versinde gerisi hallolur inş. kendi düşmesini mi bekleyeceksiniz yani? yoksa son kez kontrol için süre mi verdiler?

Selam kızlar nasılsınız 😁 ben bgun ilaç yazdırmaya gittim.gitmisken şöyle bi üstünkörü baktı doktor bakarken şey dedi bi kese var bide bisey daha var burda keseye benzio ama kesin bisey diyemem beklicez dedi kiskisladi beni😒 çok Ilgisizler 1 tane normal doktor yok yaa 😒 sizede adayımda fikir verin bana olurmu😂

Eklentiler

• 20200824_161340.webp
    20200824_161340.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200824_161246.webp
    20200824_161246.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benim çok belim ve kaşığım ağrıyordu sonra pembe akinti oldu dr u aradım 200 mg progestan verdi. 3 gündür içiyorum çok şükür kanamam yok . Yanlız bel ve kaşık agrım geçti bu iyi bisey mı belittim azaldı mı yoksa ilaç mı iyi geldi kullanan var mi

Kızlar benim çok belim ve kaşığım ağrıyordu sonra pembe akinti oldu dr u aradım 200 mg progestan verdi. 3 gündür içiyorum çok şükür kanamam yok . Yanlız bel ve kaşık agrım geçti bu iyi bisey mı belittim azaldı mı yoksa ilaç mı iyi geldi kullanan var mi
Ben kullaniyorum fitil olarak ağrılarimi azalttı

Selam kızlar nasılsınız 😁 ben bgun ilaç yazdırmaya gittim.gitmisken şöyle bi üstünkörü baktı doktor bakarken şey dedi bi kese var bide bisey daha var burda keseye benzio ama kesin bisey diyemem beklicez dedi kiskisladi beni😒 çok Ilgisizler 1 tane normal doktor yok yaa 😒 sizede adayımda fikir verin bana olurmu😂

ikiz mi acaba?

benimde aynı hiç belirti yok şuanda. oysaki 5. haftada falan biraz bulantı başlamıştı sonra kesildi sanırım normal geçireceğim süreci diye düşünürken bunları duyduk işte. Nasip napalım Allah sağlık sıhhat versinde gerisi hallolur inş. kendi düşmesini mi bekleyeceksiniz yani? yoksa son kez kontrol için süre mi verdiler?
İlk kez böyle bi durum yaşıyorum. Hamilelik belirtilerini bile anlamamıştım. Aşırı yorgunluk, adet sancısına benzer bel ve sırt ağrısı ve kasıklarımda gaz şişkinliği vardı. Günüm geçmişti ama stresten olduğunu düşünmüştüm. Testi de meraktan yapmıştık. Çift çizgi çıktığında şaşırdık. Doktor uzun yol seyahate çıkmamamı, evde dinlenmemi, yürüyüş bile yapmamamı söylemişti. Her dediğini yaptım. Son bi kaç gündür hiç bi belirti yok. Kendiliğinden düşmesi daha iyi olur tabi, diğer türlü operasyonla alınmasından, o masaya yatmaktan korkuyorum. Ama kalması da riskliymiş, sanırım zehirlenme durumu yaratabilirmiş. Çarşamba günü randevumuz var. Onu bekliyoruz. Doktor ne derse onu yapıcam.

Fitil olarak kullansana hic bi yan etkisi olmadı canim yorumlardada fitil olarak daha normal olduğunu okudum doktoruna sor gayet normalim
[/QUOTE dün randevum var di hastaneden aradılar izne çıkmış çarşamba gidicem tel boşunu da almadım daha malesed kendim öle bisey yapmaya da güvenemiyorum

Soylemiyoki😒 ya burda bi kese var bide bisey daha var dio ne varki dedim keseye benzioda bakcaz dio e bak madem dmi😒 olcmuyo bile zorla sora sora bi hal oldum
Canım kaybolan ikiz sendorumu var. Belkide bu yüzden heveslendirmek istemiyordur. İlerki zamanlar da daha net olur söyler 😊

Canım kaybolan ikiz sendorumu var. Belkide bu yüzden heveslendirmek istemiyordur. İlerki zamanlar da daha net olur söyler 😊
Çok gerildim ama öyle byle deil zaten riskli gebelik benmki hep dgru düzgün ilgilenmiyorlar 😔 yarın fakülte hastanesine gitcez belki kesin biseyler derler artık bebek olusmus mu peki diom hi hi beyazlanmış ici ben gördüm dio söylenip bile tenezzül edip 15sn flan baktı zaten 😂 ay ne dolmuşum 😂

Kullanıyorum ben de.iyİ bir ilaç...ağrının geçmesi tabii ki iyi...betana baktın mı lekelenmesonrası? İlk haftalarda bel kasık ağrısı bir arada genelde tehlike ifade ediyor doktorlariçin.çok ayakta kalma...

Kullanıyorum ben de.iyİ bir ilaç...ağrının geçmesi tabii ki iyi...betana baktın mı lekelenmesonrası? İlk haftalarda bel kasık ağrısı bir arada genelde tehlike ifade ediyor doktorlariçin.çok ayakta kalma...
Yok baktirmadim canım ilacı icip yattım ve hala yatıyorum bi sıkıntım yok beta aklima gelmedi kanamaya odaklandim

Back
X