6+0 da başladı bi iki gün sürdü iki gündür bişi yok gibi ama olunca çok kötü yapıyor insanı. Herkeste aynı olmaz ama kıyaslama dedi doktorKızlar mide bulanlatilariniz kacinci haftada basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+0 da başladı bi iki gün sürdü iki gündür bişi yok gibi ama olunca çok kötü yapıyor insanı. Herkeste aynı olmaz ama kıyaslama dedi doktorKızlar mide bulanlatilariniz kacinci haftada basladi
Özel muayenesine mi gidiyordun canım nasıl yazamıyor ua çok saçma ne anladım o iştenOf nasıl olacak bu iş bilemedim.doktorum dineleneceksin diyor ama özel klinik diye rapor yazamıyor.e ben nasıl dinleneceğim yatacağım...sağlık ocağına gittim o da vermedi.devlet hastanesine git dedi.benim durumum bu randevum yok ki dedim...geçen bel ağrım koşturunca yine başladı.Bugün için idarem izin verdi ama ne yapıcam bilmiyorum.özel klinik nasıl reçete yazarken rapor yazamıyor anlamıyorumyarınki randevuda söyleyeceğim fikir alacağım.bakalım...şöyle güpür güpür sağlıklı bir gebelik olsaydı da heryere yetseydim nolurdu...Allah kötüsünü göstermesin...
Özel kliniği var kendisine ait.yat aman kalkma demeyi biliyorlar ama iş güç var nasıl olacak o iş....yarın mecbur hastaneye önce gideceğim sonra klinikteki doktoruma gideceğim.hele bu işten hiç birşey anlamadım.maddi manevi sarsıcı.az buz değil...Özel muayenesine mi gidiyordun canım nasıl yazamıyor ua çok saçma ne anladım o işten
Benim 5+4 oldu hafif hafif bulanmalar oluyor oda bazen aksamlari normali acaba diye merak ettim6+0 da başladı bi iki gün sürdü iki gündür bişi yok gibi ama olunca çok kötü yapıyor insanı. Herkeste aynı olmaz ama kıyaslama dedi doktor
Benim 5+4 oldu hafif hafif bulanmalar oluyor oda bazen aksamlari normali acaba diye merak ettimBenim 6. Haftadan sonra başladı maalesef canım. Kusma gibi değil ama midem hep alt üst sanki
inş dediğiniz gibi olur . ümitli konuşmadı doktor canım sıkıldı baya. geç döllenme olsa bile vajinalde duyulması lazımdı dedi. muhtemelen cuma duyulmazsa alınacakgeç döllenmedir sağlıkla duyarsın inşallah![]()
sağlıkla kucağına al inşallah,sorunsuz geçsin günlerinCanım adet döngüm 27 28 29 gün arası değişiyor ama tam yumurtlama tarihimi bilmiyorum çünkü uygulamaya göre 19 Temmuz yumurtlama gösteriyordu doktorla yumurtlama takibi yaptığımzdan 20 temmuzda doktora gittim daha o zaman yumurtam oluşuyordu geç döllenme oldu anlayacağın☺
Normal cnm bnm de akşamları oluyorBenim 5+4 oldu hafif hafif bulanmalar oluyor oda bazen aksamlari normali acaba diye merak ettim![]()
Canım sen niye özel muayeneye gittin hemen düşük var diye mi önceden? Ünivde bir profa gitseydin o verirdi risk varsa böyle saçmalık mı olur ya.Ben de bundan sonraki takip için gideyim diodum daha az kişi vardır die koronadan dolayı eğer rapor veremiyorlarsa anlamı yok yaniÖzel kliniği var kendisine ait.yat aman kalkma demeyi biliyorlar ama iş güç var nasıl olacak o iş....yarın mecbur hastaneye önce gideceğim sonra klinikteki doktoruma gideceğim.hele bu işten hiç birşey anlamadım.maddi manevi sarsıcı.az buz değil...
Devlet hastanesi randevusuzda alıyor. Bi kaç ay önce gittim 1 randevulu 1 randevusuz 1 sonuç bakarak ilerliyorlarÖzel kliniği var kendisine ait.yat aman kalkma demeyi biliyorlar ama iş güç var nasıl olacak o iş....yarın mecbur hastaneye önce gideceğim sonra klinikteki doktoruma gideceğim.hele bu işten hiç birşey anlamadım.maddi manevi sarsıcı.az buz değil...
Evet ,çünkü burada makinası en iyi olan ve düşüklere müdehaleyi yerinde yapan iyi bir yer ,diğer taraftan acil durumda sekreter yönlendiriyor.üniversitede kızımın doğumunda bir ay yattım.çok güzel deneyimlerim yok canım:) Düşük tehlikesi diye alıp yatırırlar incelemedikleri gereksiz şey kalmaz.üstüne genç hemşireler kobay gibi gelip damarlarımı patlatmışlardı.yorucu bir yer.Yarın be yapacağım hakkında fikrim yok düşünüyorum hala...Canım sen niye özel muayeneye gittin hemen düşük var diye mi önceden? Ünivde bir profa gitseydin o verirdi risk varsa böyle saçmalık mı olur ya.Ben de bundan sonraki takip için gideyim diodum daha az kişi vardır die koronadan dolayı eğer rapor veremiyorlarsa anlamı yok yani
Eşimde 4 yıl evvel varikosel başlangıcı vardı.biz ondan şüphe ettik arttı mı diye.ileri hareketi güçlendirmek için ek gıda aldı.başka da elzem bir sorunyok.ben kan pıhtılaşmasına baktırdım.yok...zaten 2.kürtajım patalojiye gitti.ordan da bir şey çıkmadı.ben İki kez kürtaj oldum sonrası Sanırım beni kötü etkiledi diye düşündüm.yumurtalıklarım eskidi belki...bir blogta okumuştum.yurtdışında yaşayan aynı yaşta olduğum bir kadın,4 düşük yapmış sebepsiz...doktor yumurtalıkların eskimiş demiş.türkiyeye gelip tüp bebek yapmışlar...yani bana öyle geliyor ki yıprandık güzel kardeşimbakacağız eğer bu da öyle olursa benim bu süreci tekrar yaşamaya halim kalmaz.denemeyi düşünmüyoruz.kızımı yoldaşsız bırakmayayımdiyorduk ammmaaa bir tane kardeş gibi arkadaş bulur o da artık☺ Çoğumuzun kardeşi var da yok...öyle düşündüm ben de.hayırlısı artık...
Aaa çok ilgiiinç nasıl şey kız öyle ooo ben şok! Stresli yavrum o...yöneticilik yapıyor.işini düzgün yapmayan koca koca adamlarla uğraşıyor.evde de hep telefonla konuşur durur.ben bile bıktım.adam nasıl stres olmasın...bu yaz şöyle oh beeee diyecektik o yorucu kış sonrası yazı tatili dört gözle bekledik...yok korona çıktı.bşr rahatlayamadık Allah sağlıktan koymasın ama bu da psikolojik sağlık vallahi...benim eşime testleri vardı. Varikosel vardi kısır çıktı .Doktor dedi ki bu çocuk senin mi dedi Evet dedi. Nasıl olmuş bu dedi. zaten bir tane var falan da demişti. Neyse biz dedik Allah Allah sonucunu çok kötü çıktı meğersem 2. Testi yaptırıp hamileymişim yani Allah ol derse olur hunhap keçiboynuzu özü vardı eşim onu çok içmişti ve taze Keçiboynuzu çok yiyordu. En büyük etkende stres. Kim test yaptırıyor belki çoğumuz da böyle testler çıkcak. En önemlisi çocuğumuz ve eşim ksiir cikti hatta 3hamileligim![]()
Kesinlikleee en önemlisi stres sana ondan diyorum ya kafanı rahatlay inan bu forum okudukça ben diyorum boş gebelik mi midem bulanıyor az mi acaba felanAaa çok ilgiiinç nasıl şey kız öyle ooo ben şok! Stresli yavrum o...yöneticilik yapıyor.işini düzgün yapmayan koca koca adamlarla uğraşıyor.evde de hep telefonla konuşur durur.ben bile bıktım.adam nasıl stres olmasın...bu yaz şöyle oh beeee diyecektik o yorucu kış sonrası yazı tatili dört gözle bekledik...yok korona çıktı.bşr rahatlayamadık Allah sağlıktan koymasın ama bu da psikolojik sağlık vallahi...
Ben de şu an benzer bi durum yaşıyorum. Kese önceki görüntüye göre hiç gelişmemiş. Kalp atışını zaten duyamadı. Doktorlar boş ümit vermek istemediklerinden sanırım direkt söylüyolar. Bana da kendi kendine düşmesi daha iyi olur demişti. Hiç bi hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an zaten. Forumda yazılanlar gibi mide bulantısı, istifra, öğürme olmuyor, ben de rahat geçecek diye seviniyordum. Ben her sonuca hazırladım kendimi de ailemi de. Onlar da önemli olan senin sağlığın dediler, Allah dermansız dert vermesin. Bundan sonrakiler sağlıcakla gelsin ve tutunsuninş dediğiniz gibi olur . ümitli konuşmadı doktor canım sıkıldı baya. geç döllenme olsa bile vajinalde duyulması lazımdı dedi. muhtemelen cuma duyulmazsa alınacak![]()
Çok normal 3 hafta bir de pandemi sebebiyle en iyisi aslında bir sorun yoksaKızlar herkese günaydın
Özellikle kalp atışını duyanlara ve çocuk sahibi olanlara bir sorum olacakben 19 unda kalp atışını duydum sonra doktorum taa 3 hafta sonrasına randevu verdi. Bu normal mi yani bu dönemlerde 3 haftalık kontroller mi oluyor? Fazla pimpirikli bir insan olduğum için Allah korusun ya kalbi durursa da ben eylüle kadar farkedemezsem diye düşünmeye başladım
![]()
Çok sağol cevabın için canımÇok normal 3 hafta bir de pandemi sebebiyle en iyisi aslında bir sorun yoksaben mesela Allah’ın izniyle kalp atışını duyunca bir ay sonra giderim diye düşünüyorum hem ikili test zamanlarına da denk geliyor