2021 Nisan Anneleri

Canım inşallah sen de dualarının karşılığını bu ay alırsın ve aramıza katılırsın
Ben bat tarihimde test yaparak öğrendim. Belirti olarak da şöyle söyleyebilirim ki benim adetimden önceki günler hiç karın ağrım falan olmazdı ama bat tarihimden bir kaç gün önce kasıklarım ve belim ağrıdı. Orda bir şüphelendim ama insan bebek isteyince her ay kendinde belirti arıyor ya o yüzden heveslenmek istemedim ve bat tarihimi bekleyip öğrendim çok şükür Darısı en hayırlı zamanda senin de başına inşallah

Kızlar dün mide bulantısından duramıyordum bugün bişi yok gibi sizce normal mi ya bi korkuyorum. Midesi bulananlar sürekli bulanıyor mu nasıl oluyor?
Ben sabahları kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum ama sonra toparlıyor gün içinde midem bulanmasa da bazı kokular ve bazı yiyeceklerin adını duymak bile beni tiksindiriyor. Onun dışında sürekli uyku halinde olduğumdan eğer sağıma yatarsam boğaz reflüsü beni çok fena vuruyor. Bu şekilde şimdilik inşallah daha fazla artmaz

gözün aydın inş hayırlısı ile kucagınızada alırsınız.benim 1 oğlum var 4 yaşına girecek ve ben ocakta kürtaj oldum mayısta kimyasal gibi 10 günüm geçiyordu kendiliğinden düştü bu aya bakalım çok istiyorum ama h3rsey aynı bende kaşık ağrısı bel ağrısı her zamanki gibiyim bende p.tesi yada salı adet olurum en geç bakalım inş olmam herşey aynı olduğu için belirtim yok farklı olarak

Benimde öyle ya eşim şunu yiyelim mi diyor resmen adını duyunca tiksiniuorum :)

Yumurta ceviz ne kadar yararlı şey var yiyemiyorum artık. Tek çorba içebiliyorum onuda nefes almadan kaşıklayarak içebildim. Meyve yiyebiliyorum birde. Kızlar başka yiyebildiğiniz yiyecekler neler? Açım ama yiyemiyorum

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Benim ilk hamileliğim hiç bir bilgim yok bu konularda

Kızlar ben telle cok oynuyorum yani sürekli instagram vs siz ne durumdasınız bana bi doktor uzun tel konusmaları yapma demişti. Sürekli elimizde olan tel zarar veriyomu acaba bebişlere
Aynen ya birde direk karnımın üstünde tutuyorum umarım olumsuz etkilemiyordur bebişimi

Allah evladınızı size bağışlasın inşallah belli mi olur bu ay kardeş haberi gelir Bizi de haberdar et canım durumdan

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alıtsın inşallah

Benim de bazı yemeklerin adını bile duyunca hatta düşününce bile midem kalkıyor İnşallah bu kadarla kalır kusma falan olmasın da
ve genelde sevdigim yemekler de oluyor bu ben et yemeyi cok seven biriydim yani gece gündüz yerim hayır demem ama simdi düsüncesi bile cok uzak. Aynı sekilde tatlılar da ve cay da gercekten hamilelik insanda cok degisiklik yapıyomus

İnşallah pızitif sonuç alırsın canım, benim adet belirtisinden farklı olarak karnım da aşırı gaz birikiyordu

Eşin sana yapsın tost falan bana iyi geliyo sabah bugünlerde baya iyi yiyorum bi sıkıntım yok şükür mide yanmamda gecti kokulara karsı bulantım oluyo dün dişimi fırcalarken baya kötü oldum kusucaktım ama toparladım şükür yiyecek önerisi olan sağlıklı şeyler bilen varsa yazsınki bizede fikir olsun ben yayla corbasıyla taze fasulye yaptım bugün yedim

Benim bütün gün bulandı duramadım her şeyden tiksindim iki gündür bugün iyiyim üşüttüm mü acaba diorum ama bilemedim ya her türlü zor bulansa sıkıntı bulanmasa sıkıntı ya

Canım avakado ez üzerine sarımsak az limon zeytinyağı tuz çok güzel oluyor hem de çok yararlı bolca su meyve ye aklıma gelenler

Merhaba rabbim hayırlısını versin benim göğüs ağrısı adetten 10 gün önce başlar adet olmaya 2 3 gün kala iner busefer hiç inmedi ve adetten önce olan akintim hiç olmadi. Adetten önce hamile gibi yorgunluk vs olurdu onalrda olmadı adet olmayacağını anladim
Kızlar dün mide bulantısından duramıyordum bugün bişi yok gibi sizce normal mi ya bi korkuyorum. Midesi bulananlar sürekli bulanıyor mu nasıl oluyor?
Bence gebelik haftasıyla alakalı 6ve 8.haftada başlıyor 12 .haftaya kadar sürüyor mide bulantısı kızımda her gün vardi

Benim bütün gün bulandı duramadım her şeyden tiksindim iki gündür bugün iyiyim üşüttüm mü acaba diorum ama bilemedim ya her türlü zor bulansa sıkıntı bulanmasa sıkıntı ya
Ben doktora gittim serum yedim üşüttüm sandim midemi bende d3 halsizlik hiç hiç geçmiyor uzanınca geçiyor uyuma değil uzanma

Valla bana üzüm iyi geliyor birde meyve suyu baska yok 1.5 kg vermişim 2 3 günde hiç bisey yemiyorum yiyemiyorum acliktanda midem bulanıyor yesem yine bulancak
Ben yemek pişiremiyorum çocuğum yiyecek kadar yapyorum geçiyor gün 12.hafta gel nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…