2021 Nisan Anneleri

@dilek062 canım banada tahmin yaparmisin ? Bu karından ultrason görüntüsü 7+1 günlük..
Eki Görüntüle 2678735

Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ

Böyle bir yazı paylaşılmış belki tahmin edebilirsin canım

Gözün aydın canım saglıkla gelsin inşaallah bulantı ilacı ne verdi? Valla o kalp atışı hızını sordum bende doktora da efsana dedi
Prilam verdi gece yatmadan teker teker iki adet al gün içinde de bulantın olursa alabilirsin bir zararı yok dedi

Kızlar 4+2 de çarşamba günü yaptırdığım testte bhcg 427.42 çıktı pazartesi gel keseyi görebilecekmiyiz bi bakalım göremezsek tekrar test yaparım dedi... sizce bu değer dusukmu testte 3 4 haftalık minimum 500 gösteriyor endişe ettim

Bana da unuttum her şeyi
Bir yıldır istiyoruz ama anca nasip oldu, yani inşallah olmuştur daha kese bile görmeye gitmedik
Ne zaman söyleyeceksin oğluna canım?
ben soyledim ya..bir sebepten ailelere soylemk zorunda kaldik. mutlaka konusulur diye ogluma da soyledim.simdilik saka gibi geliyor tabi
Bana da unuttum her şeyi
Bir yıldır istiyoruz ama anca nasip oldu, yani inşallah olmuştur daha kese bile görmeye gitmedik
Ne zaman söyleyeceksin oğluna canım?
ben soyledim ya. ailelere bir sebepten soylemek zorunda kaldik, mutlaka muhabbeti gecer diye ogluma da soyledim. simdilik saka geliyor tabii, dogana kadar hersey yolunda olur sonra biraz bocalarlar, tek olmaya alistiklari icin

Ben anlamadım ama bi arkadaş yorumlamıştı kız demişti bakalım tutar inşallah

Biz daha ailelere söylemedik. Yani ben anneme söyledim de
Kalp atışı duyunca bi kişi bile öğrense ordan gelir dolaşır oğluma söylerler o sebeple önce bizden duysun istediğimden bizde hemen söyleyeceğiz. Muhtemelen o herkese koşa koşa söyleyecek çok istediğinden
Ama tabi doğunca nasıl tepkiler gelecek bakalım. Üç evin tek çocuğu şuan

Banada aynısından verdi canım şuan sadece gece yatmadan kullanıyorum daha fazla kullanmamaya calısıyorum eğer çok dayanamazsam gündüzde alırım dedim
Bende çalıştığım için bazen dayanamıyorum o yüzden sıkıştıkça kullanıcam oğlumda çok güzel geçmişti hiç etkilenmemiştim bu zorlıycak sanırım

yaslari buyuk oldugu daha kolay alisirlar ya. en azindan aciklayinca anlarlar.zaten okul acilirsa tek cocuk buyutmus olacagiz yine:)

İnşallah Canım sağlıkla ilerlesin

Teşekkür ederim
Benim kızım da aşırı hareketli koltuk tepelerinde geziyor sandalyeye çıkıyor yatakta zıplıyor gün boyu onu takip etmekten yorgun düşüyorum
Biz gurbette olduğumuz için kısa süreli dönüşümlü çağırabileceğimiz kimse yok ama en uygun olan birini en azından bir haftalık çağırırsam yerleşmeye yardım eder diye düşünüyorum bakalım.
Bu kez hamileliğimi de hemen söylemek istemiyorum, en azından cinsiyeti öğrenene kadar beklemek istiyorum

Benimde ikinci çocuğum doğacak kısmetse, 3 yaşında bir kızım var, zaten o tek kalmasın diye ikinci çocuğu düşündüm yoksa akıl işi değil haha :)
Bence de ya aslında çocuk olayı tam bir çılgınlık eşime de diyorum daha bir taneyle baş edemiyoruz bakalım bizi neler bekliyor

meraba gizliden takip ediyorum bu ay bende gebelik bekliyorum ama adet olucam gibi hissediyorum şimdiden hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin gözünüz aydın
benim sorum adetten kaç gün önce öğrendiniz bide adet belirtisindn farklı belirtileriniz olmuş muydu cvp verirseniz sevinirim

Bence de ya aslında çocuk olayı tam bir çılgınlık eşime de diyorum daha bir taneyle baş edemiyoruz bakalım bizi neler bekliyor
Benimde 2014 ocak dogumlu bir oglum var.2.olacak cidden nasil cesaret ettik bende bilmiyorum hic dusunmezken acikcasi saglikli olsunlar en onemlisi ama bizi biraz zorlar diye dusunuyorum 2 cocuk. okullar acilip su pandemi biterse daha ii olacak .
Birde pedagog dediki bebek dogdugu andaki tepkisi disinda cok istemesi vs onemli degil dedi benim oglumda cok istiyor ama olayin gercek yuzu nasip olursa kardesi dogunca anlasilirmis☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…