ay o da çok kötü yaBen yemek pişiremiyorum çocuğum yiyecek kadar yapyorum geçiyor gün 12.hafta gel nolur
Canım inan iki gündür çok kötüydüm bugün iyiym 6+1 deyim bugün bulantımın geçmesi normal mü ya
Ben doktora gittim serum yedim üşüttüm sandim midemi bende d3 halsizlik hiç hiç geçmiyor uzanınca geçiyor uyuma değil uzanma
ay o da çok kötü ya
Yarın kendini bidaha yokla canim bence geçmemiştir geçiyor gibi hissetmisindir herseyde biraz ye kokla geri gelirCanım inan iki gündür çok kötüydüm bugün iyiym 6+1 deyim böyle geçmesi normal mü ya
sanırım bazı kisiler baya sıkıntılı geciriyo hamileligini :)Hamileliğin en güzel zamanları ilk 3 aydan sonrakilerbi kadin tanımıştım 11 15 16 haftalik falandı kadin şu içsem midem bulanıyor çıkarıyorum diyordu Allahım sen koru yarabbim
Bilemedim ya korkuyorum vallaönceden bi düşüğüm var 6 haftalık kalp atışını da duymadım daha pazartesi gidicem çok gerildimYarın kendini bidaha yokla canim bence geçmemiştir geçiyor gibi hissetmisindir herseyde biraz ye kokla geri gelir
Sıkıntı yapma benim 5.haftamda ara ara basladı 6.haftam da tam yasadım bulantıyı sonra gecti. Ama bebegim gayet sağlıklı kalp atısını felan duydum sonrasında.Canım inan iki gündür çok kötüydüm bugün iyiym 6+1 deyim bugün bulantımın geçmesi normal mü ya
amin inş bakalım ben her zamanki gibiyim çok istediğim için hamileyim gibi ama belirti yok adet olacak gibi bakalım ne olacakİnşallah pızitif sonuç alırsın canım, benim adet belirtisinden farklı olarak karnım da aşırı gaz birikiyordu
Benim kalp atısından 2 gün önce bulantım gitti mide yanmam azaltı ama 2 gün sonra kalp atısını duyduk şükür o yüzden belirtilere takılmamak lazımBenim bütün gün bulandı duramadım her şeyden tiksindim iki gündür bugün iyiyim üşüttüm mü acaba diorum ama bilemedim ya her türlü zor bulansa sıkıntı bulanmasa sıkıntı ya
bencede benimde öncesinde bulantılarım kesildiBenim kalp atısından 2 gün önce bulantım gitti mide yanmam azaltı ama 2 gün sonra kalp atısını duyduk şükür o yüzden belirtilere takılmamak lazım
Bende 2014 Ağustos annesisenin hangi aydi:) ben 2014 temmuz annelerindeydim ama haziranda dogdu:)
Ben 3 4 gün öncesinde gebelik testiyle öğrendim adet geçince de kan verdim. Kızıma hamileyken hafif kaşık batması ve ağrısı vardı bu sefer ciddi göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancı oldu. Göğüs hassasiyeti devam ediyor. Gönlünüze göre olsun inşallahmeraba gizliden takip ediyorum bu ay bende gebelik bekliyorum ama adet olucam gibi hissediyorum şimdiden hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin gözünüz aydın
benim sorum adetten kaç gün önce öğrendiniz bide adet belirtisindn farklı belirtileriniz olmuş muydu cvp verirseniz sevinirim
Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum
Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?
Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
ALLAHIM sifa ver yarabbim herkes sağ sağlık alsın kucağına yavrusunu baştaDün başlayan kanamam devam ettiDoktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur
Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum
Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?
Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Ahhh canım yaaa Allah yardımcın olsun, hamilelik duygusallığı gözlerim dolduTeşekkür ederim
Benim kızım da aşırı hareketli koltuk tepelerinde geziyor sandalyeye çıkıyor yatakta zıplıyorgün boyu onu takip etmekten yorgun düşüyorum
Biz gurbette olduğumuz için kısa süreli dönüşümlü çağırabileceğimiz kimse yok ama en uygun olan birini en azından bir haftalık çağırırsam yerleşmeye yardım eder diye düşünüyorum bakalım.
Bu kez hamileliğimi de hemen söylemek istemiyorum, en azından cinsiyeti öğrenene kadar beklemek istiyorum
CanımmmALLAHIM sifa ver yarabbim herkes sağ sağlık alsın kucağına yavrusunu baştayazasimvar M Montessoriannesi
güzel düşün canımm bol bol dinlenDün başlayan kanamam devam ettiDoktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?