2021 Nisan Anneleri

Sende salı günü benim gibi şok yaşıcaksın❤❤
Sana çok sevindim sana vallahi seninki tam sürpriz şoookkk Bir de sen öyle haklıydın ki hani boş gebelik korkusu ve hiç bir şekilde uştrasondan başka bir şekilde anlaşılmıyor.beta düzenli ordan da anlaşılmıyor veeee 2. Ultrasonda şooookkk

Aynen canım bende salı sana sevinicem özellikle beni etiketle. Benim hiç bişey görülmüyodu senin nokta seklinde bişey görülmüş umudun benden çok suan

Merhaba kızlar bugün randevum vardı rahim arkaya dönük olduğu için karından çok net gözükmedi, vajinal bakıldı haftasıyla uyumlu 7 haftalık dedi kaalp atışı da duyuldu çok şükür bir problem yok bulantı ilacı verdi ama dakikada kalp atış hızını sormayı unuttum ben heyecandan :)

Eklentiler

• IMG_20200822_121847.webp
    51 KB · Görüntüleme: 34
Gözün aydın canım çok seviniyorum böyle mesajlar okuyunca bende duyarım inşallah kalp atışlarını

Bende aynı şekil herşeyi unuttum kalbi duydum bende kafa gitti hayırlı olsun

doğrudur canım ben o kadar bilmiyorum

Slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Ocak annelerinde de vardım Kızı 7 aylık küçük abla olucak inşallah hepinizin hamileliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Benimde hep hayalim yasları yakın olsun ama sartlar ne gösterir bilemem :) gözün aydın bu arada

Kızlar ben telle cok oynuyorum yani sürekli instagram vs siz ne durumdasınız bana bi doktor uzun tel konusmaları yapma demişti. Sürekli elimizde olan tel zarar veriyomu acaba bebişlere
radyasyon normalde de cok zararlı zaten. Oldukca az kullanmakta fayda var bence canım

epey ara verdik ya ilk gibi geliyo bana :)) 1.sinif falan bekleyeyim demistim aslinda ama beklemenin de sonu yok dedik sonra :)
Bana da unuttum her şeyi
Bir yıldır istiyoruz ama anca nasip oldu, yani inşallah olmuştur daha kese bile görmeye gitmedik
Ne zaman söyleyeceksin oğluna canım?

Aynen canım bende salı sana sevinicem özellikle beni etiketle. Benim hiç bişey görülmüyodu senin nokta seklinde bişey görülmüş umudun benden çok suan
Canım benim bende o hep oldu öteki ikisinde de...sonra o nokta var ya kesede sıkıştııı sıkıştıııı kalbi durdu alındı.şimdi senin boş gebelik deneyimin olmuş ya ,sen ondan öyle diyorsun ama benim boş gebeliğim hiç olmadı hep güzel başladı ve kese büyümeyi durdurdu kanama başladı canım genelde 7. Hafta gibi.

Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi bence heran herşey olabilir sen çok kotu senaryolara hazırlıyorum stresten de oluyor hani bir deney vardı 2 kafese koyun 1 kafese kurt koyuyorlar kurtu gören köyün stresten oluyor diğerinde hiç birşey yok. Yaşadıklarını anlıyorum çokta haklisin belirtiler hep o yönde ama Allah ok dediyse olcak evet buna gönlünü razı etmekde çok zor ama lütfen strese girme ALLAH 'ın izniyle neler görüyoruz hem senin oluyor bebeğinde lütfen stres yapma
Yumurtayı bende yiyemiyordum bugün annem biraz peynirli yaptı kokmaz belki dedim cok az yiyebildim oda kar napayım tost bana gercekten iyi geldi canım ama özellikle beyaz peynirli

Yok annem valla kokuyor herşey kokuyor denicem insallah

Maşallah darısı bize

Ne olursa kabulüm modundayım kuzum.Her türlü senaryoya da hazırım.Allah ne verirse hayırlısını versin.ben kendimi güçlü tutmak için kötü senaryoya hazırım.hayal kırıklığım büyük olur yoksa.sesli düşününce daha iyi hissediyorum:) yapacak birşey olmadığını biliyorum çünkü.Hayırlısı canım benim

Gözün aydın canım saglıkla gelsin inşaallah bulantı ilacı ne verdi? Valla o kalp atışı hızını sordum bende doktora da efsana dedi

İnşaallah yiyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…