• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Hamileliğin en güzel zamanları ilk 3 aydan sonrakiler😅😅😅 bi kadin tanımıştım 11 15 16 haftalik falandı kadin şu içsem midem bulanıyor çıkarıyorum diyordu Allahım sen koru yarabbim
sanırım bazı kisiler baya sıkıntılı geciriyo hamileligini :)

İnşallah pızitif sonuç alırsın canım, benim adet belirtisinden farklı olarak karnım da aşırı gaz birikiyordu
amin inş bakalım ben her zamanki gibiyim çok istediğim için hamileyim gibi ama belirti yok adet olacak gibi bakalım ne olacak :KK15:

Benim bütün gün bulandı duramadım her şeyden tiksindim iki gündür bugün iyiyim üşüttüm mü acaba diorum ama bilemedim ya her türlü zor bulansa sıkıntı bulanmasa sıkıntı ya
Benim kalp atısından 2 gün önce bulantım gitti mide yanmam azaltı ama 2 gün sonra kalp atısını duyduk şükür o yüzden belirtilere takılmamak lazım

Dün başlayan kanamam devam etti 🙄 Doktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur 😔

meraba gizliden takip ediyorum bu ay bende gebelik bekliyorum ama adet olucam gibi hissediyorum şimdiden hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin gözünüz aydın
benim sorum adetten kaç gün önce öğrendiniz bide adet belirtisindn farklı belirtileriniz olmuş muydu cvp verirseniz sevinirim
Ben 3 4 gün öncesinde gebelik testiyle öğrendim adet geçince de kan verdim. Kızıma hamileyken hafif kaşık batması ve ağrısı vardı bu sefer ciddi göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancı oldu. Göğüs hassasiyeti devam ediyor. Gönlünüze göre olsun inşallah 🙏🏻😊

Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum 🙈

Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?

Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?

Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum 🌸

Bende adetime 4 gün kala öğrendim silik bir cizgiyle hcg 20 çıktı sonra artışını takip ettim cok şükür simdi 8+3 oldu senin degerin kac geldi canım erken dönemde farkedince degerinin düşük olması cok normal. Pembe akıntı içinse yerlesme kanaması diyorlar ya ondan olabilir canım bu haftal a r dikkatli olmanda fayda var tutunma haftası, bide rahim büyümeye başladığı icin kramplarda görülebiliyor. Insallah kalbine göre olsun 🥰

Dün başlayan kanamam devam etti 🙄 Doktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur 😔
ALLAHIM sifa ver yarabbim herkes sağ sağlık alsın kucağına yavrusunu başta yazasimvar yazasimvar M Montessoriannesi :dua::dua::dua::dua:

Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum 🙈

Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?

Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?

Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum 🌸

Değerini yazmışsın canım hcg nin kusura bakma ben bi daha sormus oldum😅

Teşekkür ederim 😊
Benim kızım da aşırı hareketli koltuk tepelerinde geziyor sandalyeye çıkıyor yatakta zıplıyor 😂 gün boyu onu takip etmekten yorgun düşüyorum
Biz gurbette olduğumuz için kısa süreli dönüşümlü çağırabileceğimiz kimse yok ama en uygun olan birini en azından bir haftalık çağırırsam yerleşmeye yardım eder diye düşünüyorum bakalım.
Bu kez hamileliğimi de hemen söylemek istemiyorum, en azından cinsiyeti öğrenene kadar beklemek istiyorum
Ahhh canım yaaa Allah yardımcın olsun, hamilelik duygusallığı gözlerim doldu 🌸

güzel düşün canımm bol bol dinlen

Back
X