Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Hayirli olsun canim benimm emzir bol bol tutturmaya calksKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Olabilir canımVajina içine ilaç konulabiliyor onu diyordur bence
Kiz sen dogurmadinmi dahaOlabilir canım
Ay ne bilim yatış yaparız alttan ilac veririz dediBende serumla verilen suni sanci alttan verilende rahim rahatlatici diye biliyorum kizimda serum almistim hatta ilk once az akiyordu sonra zaman geçince hizlandirdilar serumu her hastane doktor farkli sanirim
Yok çiçeğiiim ben tüm topik doğurmadan doğurmuyorum gönlüm rahat etmiyoKiz sen dogurmadinmi daha
Amin canım benim çok şükür bu günlere gelebildik,ben 36 haftalık olunca başlayacagım inş yürüğüş ve hareketlere en güzeli halı silmekHatırladııımmmgözün aydın canım hayırlı olsun sağ sağlim kucaklarımıza alalım inşallah ❤ inşallah canımm bakalım bekleyeliiim
Aynen öyle canım bakalım cumaya kadar zorlayalım sansımızıııAmin canım benim çok şükür bu günlere gelebildik,ben 36 haftalık olunca başlayacagım inş yürüğüş ve hareketlere en güzeli halı silmekyere çömelip kalkmakmış sende yap kuzum Rabbim kolay saglıklı doğum nasip etsin inşallah iki gün içinde sana
Baski yok kanalda degil.Ama surekli wc hissi var yada oraya basinca acil wcye gitmem gerekiyirMasallah kuzuya.
Nst.de sakin sakin duruyorlar ya
Canım seninde alt kisma baskı var mi
Gozun aydin canim bende sezeryanimda karnimin icinde acı daha cok yukari dogru kaburga kismima dogru agri hissetmistim.Kızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Anladim canim.Baski yok kanalda degil.Ama surekli wc hissi var yada oraya basinca acil wcye gitmem gerekiyir
Ay canım.benim.ya gözün aydın sağlıkla analı babalı büyütün inşallahKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Haha aynen cnm ikiside bir başka kuzum ya Rabbim herkese nasip eylesin inşTamam canımaynı bedendeyken daha mı kolay oluyodu diyosun
Ah cnm her türlüsü korku veriyor ama Rabbim oan öyle bir güç veriyor ki daha orda başlıyor annelik önce o diyorsun hemencecik geçecek gör bak dualarım seninleİnşallah kızlar çok sağolun spinal anesteziden inanılmaz korkuyorum olsam bile genel olacaktım elim ayağım titriyor panik atağım tuttu resmen inşallah ameliyatta sıkıntı çıkarmam
Allah analı babalı büyütsün cnm çok geçmiş olsun bol sütlü günler inşaallahKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Evet cnm ilk gebeliğimde alttan ipli fitil gibi bişey soktular Rahim ağzı yumuşatıcı sanırım, sonra suni takıldı açılma ilerledi 5cm olunca epidural verilmişti sonrası bekleme idi ve tam açıkken doğuma alınmıştım sanada izleyeceği yöntem budur büyük ihtimalBanada alttan vercez dedi doktor o yüzden merak ettim canım
Evet evet çömelmek 100puan hareket son günlerimde çömeldikçe bacaklarım titriyordu açılma ilerlemiş o şekil çömel sil tüm parkeleriAmin canım benim çok şükür bu günlere gelebildik,ben 36 haftalık olunca başlayacagım inş yürüğüş ve hareketlere en güzeli halı silmekyere çömelip kalkmakmış sende yap kuzum Rabbim kolay saglıklı doğum nasip etsin inşallah iki gün içinde sana
Peki kaç saat sonra doğum gerçekleşmiştiEvet cnm ilk gebeliğimde alttan ipli fitil gibi bişey soktular Rahim ağzı yumuşatıcı sanırım, sonra suni takıldı açılma ilerledi 5cm olunca epidural verilmişti sonrası bekleme idi ve tam açıkken doğuma alınmıştım sanada izleyeceği yöntem budur büyük ihtimal
Gözün aydın,Allah anali babali buyutsunKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallahKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Senin ne kadar olmus boy kilo en son ne zaman bakildimAnladim canim.
Benimde surekli wc hissim var
Cnm içini ferah tut inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına... nasıl bulanık gördü dr onu merak ettin ultrasondan mi?Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Gözün aydın cnn allahım analı babalı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Canım anneme geldim de bakayim ultrason kagidina eve gidince bu cuma 2 hafta olacak ama ölcüm yapilali.Senin ne kadar olmus boy kilo en son ne zaman bakildim