2021 Nisan Anneleri

Kızlar kızlaaar ben doğurdum :KK68: sağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş :işsiz: sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir:KK34:son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu :KK68:
Tebrikler canım, sağlıkla büyüt oğluşunu :KK36: bize de nasip olsun🙏

Peki kaç saat sonra doğum gerçekleşmişti :KK51: cuma sabah yatıs yapcam o gün icersinde dogururum dimi :anne:
Ben akşam 8de yatış yapmıştım 2cmle hemen lavman yapıldı sonra rahim yumuşatıcı konuldu alttan, ve suni verildi suni hissetmeyince ben durduruldu sanırım doktorum demişki gece gelemem ertesi gün öğlen 12-1 gibi doğacak şekilde ayarlayın demiş olmazsa alırız sezeryane demiş, gece 4se sancı başladı kendi sancımla sabah 10da 5cm olmuştum epidural verildi 12-1 gibi tam açıktı 2de doğurdum, mesela ozaman 5cm de sancıyı hissetmiştim zorlanmıştım, bu seferkinde 8cm olmuş hissetmedim suyum gelince başladı his ☺️ Yani o doktorum bekletmese sabaha karşı doğururmuşum kendi öğlene bıraktırmış ☺️

Canım anneme geldim de bakayim ultrason kagidina eve gidince bu cuma 2 hafta olacak ama ölcüm yapilali.
Kac haftalikti 35+1 iken olcum yapilmis yani eve gidince yazayim ama sanirim 2700 gramdi boyunu sormamistim ama fl degerini carpin filan diyordu internette fl yi carpinca simdi kacta carptim hatirlamiyroum 48 cm cikmisti
Ortalama ayni gidiyor demekki. Doktor cok iri bir bebek olmayacak dedi bana bugun de ondan merak ettim ortalamadan az olmaz herhakde kucuk olmazlar.Kuvez vs olur mu dedim yok dedi ama bakicaz😅

Kızlar kızlaaar ben doğurdum :KK68: sağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş :işsiz: sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir:KK34:son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu :KK68:
Gözün aydın sağlıkla büyüsün paşa...Sipinalde ben sadece içimden çektiklerini hissetmiştim.Hatta biraz panik oldum organlarim da mı çıkıyor diye.. Uyuşukluk bünye meselesi demek benim 5-6 saat sonra geçmişti.Dozaj farkı da olabilir ..Herşey unutuluyor o melekleri kucaklayinca..Şükür sen de kavuştun..

Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştır 🤲🏻🤲🏻Yanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım 🤲🏻🤲🏻
Cok gecmis olsun insallah saglikla kavusursun bebegine

Ben akşam 8de yatış yapmıştım 2cmle hemen lavman yapıldı sonra rahim yumuşatıcı konuldu alttan, ve suni verildi suni hissetmeyince ben durduruldu sanırım doktorum demişki gece gelemem ertesi gün öğlen 12-1 gibi doğacak şekilde ayarlayın demiş olmazsa alırız sezeryane demiş, gece 4se sancı başladı kendi sancımla sabah 10da 5cm olmuştum epidural verildi 12-1 gibi tam açıktı 2de doğurdum, mesela ozaman 5cm de sancıyı hissetmiştim zorlanmıştım, bu seferkinde 8cm olmuş hissetmedim suyum gelince başladı his ☺️ Yani o doktorum bekletmese sabaha karşı doğururmuşum kendi öğlene bıraktırmış ☺️
Anladım canım inşallah bende kucağıma alırım sağ sağlim 😍 bu sefer maşallah baya iyi oldu senin

Gözün aydin canim saglikla büyüt oglusunu 🥰 geldi sonunda prens masallah mis kokuluya 🧿

Gözün aydın canım geçmiş olsun ayrıca. Allah analı babalı sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin 🙏🥰

Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştır 🤲🏻🤲🏻Yanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım 🤲🏻🤲🏻
Canimm üzülme hemen stres yapma çok var böyle doğan bebek korkma bişey olmamıştır Allah'ın izlniyle. 🙏 Hayırlısıyla sağ salim kavuc inşallah bebeğine . Dualarım seninle 🙏

Allah yardımcın olsun canım, güle güle al kucağına inşallah. Emrah hoca benim muayenemden sonra acil sezeryana gidiyorum dedi, o sen miydin acaba. Sağlıkla gelsin bebişin 🙏

Yaa valla benim doktor sıkıntılı ben artık buna kanaat getirdim benim bebek de 36+4 3400 küsür 52 53 cm civarı çıktı perşembe günü. Kadın bana demediğini bırakmadı.
Neden iri bebek diye mi? Burada bazen yapabiliyorlar öyle.. morelini bozma ccnm

X