Canım bana da ortalama bir bebek dedi.Ortalama ayni gidiyor demekki. Doktor cok iri bir bebek olmayacak dedi bana bugun de ondan merak ettim ortalamadan az olmaz herhakde kucuk olmazlar.Kuvez vs olur mu dedim yok dedi ama bakicaz
Anladim insallah kendi sancin gelir biran onceAy ne bilim yatış yaparız alttan ilac veririz dedi
Kuzum bende annemdeyim evde yapıyorum geçen akşam 1 saat yaptım evin içinde napalımAnladim insallah kendi sancin gelir biran once
Yurus falan diyor arkadaslar ama ben markete gitmekten baska birsey yapamiyorum onda bile zar zor yapabilirsen sen yap işe yarar belki
Aynen canım bahaneyle heryeri temizleyip doğumu başlatırız çömelme gerçekten açılmayı kolaylaştırıyor neyse unuttuğumuz olursa iki ay sonra sorarım sizlere neler yapmam gerektiğiniHaha aynen cnm ikiside bir başka kuzum ya Rabbim herkese nasip eylesin inş
Ah cnm her türlüsü korku veriyor ama Rabbim oan öyle bir güç veriyor ki daha orda başlıyor annelik önce o diyorsun hemencecik geçecek gör bak dualarım seninle
Allah analı babalı büyütsün cnm çok geçmiş olsun bol sütlü günler inşaallah
Evet cnm ilk gebeliğimde alttan ipli fitil gibi bişey soktular Rahim ağzı yumuşatıcı sanırım, sonra suni takıldı açılma ilerledi 5cm olunca epidural verilmişti sonrası bekleme idi ve tam açıkken doğuma alınmıştım sanada izleyeceği yöntem budur büyük ihtimal
Evet evet çömelmek 100puan hareket son günlerimde çömeldikçe bacaklarım titriyordu açılma ilerlemiş o şekil çömel sil tüm parkeleriyerleri silmeden doğuma gitmek olmaz
Ortalama dogsunda fazlasinda gozum yok daha 25 gun var beklerse az bucuk alsa 3 oluo zatenCanım bana da ortalama bir bebek dedi.
3 kilo dogar dedi sanki
Kesinlikle katılıyorum bugün doktorda eşim bebeğin kilosu sizin soylediginizle doğunca ne kadar farkeder diye sordu. Doktorum da artı eksi 300 gram dedi.Valla kizlar kilo konusulmus benim 35.haftaya kadr doktor 4 kilo ve ustu bekliyorm bebegi tosun olacak diyordu ama 35 de bi durdu kilo alimi haftalik 100 grm alior ve en son 2850 idi kilosu yine 100 aldiysa 2950 cikar yarin beslenme seklim hic degismedi bebegin suyu iyi kan akisi iyi herhangi sorun yok ama almiyor demekki benden bukadr bebek cikiomus ben ole diormkizimda 2900 dogmusdu bu erkek bunun da kilosu ayni doktor ne kadr pozisyondan dolayi artik kesin olcu alamayiz desede en fazla 3 kilo belki dogar ama bildigim bisi varsa oda zayif dogan bebegin cabucak toparlandigi kizim inanilmaz hizli kilo aldi dogunca suan 8 yasinda hala masallahi var
İki kere Alman doktora gittim İnan ne benim kilomu ne bebeğin kilosunu umursadılar ki ben zaten sezaryen olacağım.Ama Türk doktor bana yemek yeme diyor.aç kal diyor. Böyle bir üslup olabilir mi? Ben gebelik öncesi neyse sonrası da öyle beslendim bebek kilolu olsun diye bir çabam olmadı ki zor bulduğum için elimden gelse 28.hafta alın bebeğimi diyecek haldeydim.şekerim yok bebekte bir sıkıntı yok resmen dövecekti kadın beni.perşembeden beri stresteyim bebek bile etkilendi benim stresimdenNeden iri bebek diye mi? Burada bazen yapabiliyorlar öyle.. morelini bozma ccnm
Senin doktor bir anormal zaten ben anlamadim ama 53 baya uzun bir boy daha 3 haftan var.Yaa valla benim doktor sıkıntılı ben artık buna kanaat getirdim benim bebek de 36+4 3400 küsür 52 53 cm civarı çıktı perşembe günü. Kadın bana demediğini bırakmadı.
Hic takma bosver hee tamm de gec bazen sadece mod dusurmeye yario doktorlarİki kere Alman doktora gittim İnan ne benim kilomu ne bebeğin kilosunu umursadılar ki ben zaten sezaryen olacağım.Ama Türk doktor bana yemek yeme diyor.aç kal diyor. Böyle bir üslup olabilir mi? Ben gebelik öncesi neyse sonrası da öyle beslendim bebek kilolu olsun diye bir çabam olmadı ki zor bulduğum için elimden gelse 28.hafta alın bebeğimi diyecek haldeydim.şekerim yok bebekte bir sıkıntı yok resmen dövecekti kadın beni.perşembeden beri stresteyim bebek bile etkilendi benim stresimden
Ben daha yüzünü hiç görmedim bir kere bile bu doktor bana ultrason görüntüsü vermedi nerden buldum da gittim perişan oldum gerçekten. Neyseki tam 2 haftam var doğuma.mesela bugün arkadaşın doktoru suyunun bulanık olduğunu bile farketmiş bu doktor onu bile farkedemezdi Allah’a emanet bu güne geldimSenin doktor bir anormal zaten ben anlamadim ama 53 baya uzun bir boy daha 3 haftan var.
Irsi tabi boyle seyler.benimde bugun kizima burnu kemerli olacak herhalde dedi
Deme öyle canım hayırlısı neyse o oluyor. Ama doktoruna ben bile tanımadan gıcık oldum yalan yokBen daha yüzünü hiç görmedim bir kere bile bu doktor bana ultrason görüntüsü vermedi nerden buldum da gittim perişan oldum gerçekten. Neyseki tam 2 haftam var doğuma.mesela bugün arkadaşın doktoru suyunun bulanık olduğunu bile farketmiş bu doktor onu bile farkedemezdi Allah’a emanet bu güne geldim
İnşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar be bebeler versinDeme öyle canım hayırlısı neyse o oluyor. Ama doktoruna ben bile tanımadan gıcık oldum yalan yok
Ben de bir kere gördüm yüzünü o kadar benim ki kafayı daldirdigi için kanala yüzünü görmek ne mümkün. Zaten kaldı bir iki hafta o suratı sabahlara kadar izlicez
Bende çok merak ediyorum 1 saat önce girmiş aslında
Benimki de aynen öyle, 35te durdu kilo alımı. Hatta ben corasprin bırakmıştım ona bağladım acaba kan akışında bir sıkıntı mı var diye. Önden önden giden bebek birden durdu. Tokluk sekeri çıktı doktor şeker kilo da aldirabilir kilo alımını da durdurabilir dedi. 2 hafta full protein ile beslendim.biraz aldı kilo. En son geçen hafta 37+4 de 2900 kusurdu. Bu hafta da 100 Gr alsa haftaya Pzt zaten sezeryanim var nasipse. 3 kilo civarı bişey olur diyorum o da ölçümler doğruysa. Çok kafama takmıştım ama elimden geleni yaptım napayım diyorum. Hayırlısı artık bakalım kaç doğarsa..Valla kizlar kilo konusulmus benim 35.haftaya kadr doktor 4 kilo ve ustu bekliyorm bebegi tosun olacak diyordu ama 35 de bi durdu kilo alimi haftalik 100 grm alior ve en son 2850 idi kilosu yine 100 aldiysa 2950 cikar yarin beslenme seklim hic degismedi bebegin suyu iyi kan akisi iyi herhangi sorun yok ama almiyor demekki benden bukadr bebek cikiomus ben ole diormkizimda 2900 dogmusdu bu erkek bunun da kilosu ayni doktor ne kadr pozisyondan dolayi artik kesin olcu alamayiz desede en fazla 3 kilo belki dogar ama bildigim bisi varsa oda zayif dogan bebegin cabucak toparlandigi kizim inanilmaz hizli kilo aldi dogunca suan 8 yasinda hala masallahi var
Rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Benimde gostermio zaten ilk gunden 32 ye kdr hep ice bakti simdi asagi bakio makinada kotu ecis bucus bisiler ama burnu buyuk duruo sudanmi golgeden mi bilmiorm ama oyle dedi kemrli galiba burnu dedi gecen seferde soylemisti uzun kemerli bie burnu olcka galiba demisti.Ben daha yüzünü hiç görmedim bir kere bile bu doktor bana ultrason görüntüsü vermedi nerden buldum da gittim perişan oldum gerçekten. Neyseki tam 2 haftam var doğuma.mesela bugün arkadaşın doktoru suyunun bulanık olduğunu bile farketmiş bu doktor onu bile farkedemezdi Allah’a emanet bu güne geldim
Saglikla alirsin insallah kucaginaİyi akşamlar herkesebenim de çarşamba olacak sezaryenim yarın sabaha alındı heyecan tavan