2021 Nisan Anneleri

Tebrikler canım, sağlıkla büyüt oğluşunu bize de nasip olsun

Peki kaç saat sonra doğum gerçekleşmişti cuma sabah yatıs yapcam o gün icersinde dogururum dimi
Ben akşam 8de yatış yapmıştım 2cmle hemen lavman yapıldı sonra rahim yumuşatıcı konuldu alttan, ve suni verildi suni hissetmeyince ben durduruldu sanırım doktorum demişki gece gelemem ertesi gün öğlen 12-1 gibi doğacak şekilde ayarlayın demiş olmazsa alırız sezeryane demiş, gece 4se sancı başladı kendi sancımla sabah 10da 5cm olmuştum epidural verildi 12-1 gibi tam açıktı 2de doğurdum, mesela ozaman 5cm de sancıyı hissetmiştim zorlanmıştım, bu seferkinde 8cm olmuş hissetmedim suyum gelince başladı his Yani o doktorum bekletmese sabaha karşı doğururmuşum kendi öğlene bıraktırmış

Ortalama ayni gidiyor demekki. Doktor cok iri bir bebek olmayacak dedi bana bugun de ondan merak ettim ortalamadan az olmaz herhakde kucuk olmazlar.Kuvez vs olur mu dedim yok dedi ama bakicaz

Gözün aydın sağlıkla büyüsün paşa...Sipinalde ben sadece içimden çektiklerini hissetmiştim.Hatta biraz panik oldum organlarim da mı çıkıyor diye.. Uyuşukluk bünye meselesi demek benim 5-6 saat sonra geçmişti.Dozaj farkı da olabilir ..Herşey unutuluyor o melekleri kucaklayinca..Şükür sen de kavuştun..

Cok gecmis olsun insallah saglikla kavusursun bebegine

Anladım canım inşallah bende kucağıma alırım sağ sağlim bu sefer maşallah baya iyi oldu senin

Gözün aydin canim saglikla büyüt oglusunu geldi sonunda prens masallah mis kokuluya

Gözün aydın canım geçmiş olsun ayrıca. Allah analı babalı sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin

Canimm üzülme hemen stres yapma çok var böyle doğan bebek korkma bişey olmamıştır Allah'ın izlniyle. Hayırlısıyla sağ salim kavuc inşallah bebeğine . Dualarım seninle

Allah yardımcın olsun canım, güle güle al kucağına inşallah. Emrah hoca benim muayenemden sonra acil sezeryana gidiyorum dedi, o sen miydin acaba. Sağlıkla gelsin bebişin

Yaa valla benim doktor sıkıntılı ben artık buna kanaat getirdim benim bebek de 36+4 3400 küsür 52 53 cm civarı çıktı perşembe günü. Kadın bana demediğini bırakmadı.
Neden iri bebek diye mi? Burada bazen yapabiliyorlar öyle.. morelini bozma ccnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…