- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
Tebrikler canım, sağlıkla büyüt oğluşunuKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Ben akşam 8de yatış yapmıştım 2cmle hemen lavman yapıldı sonra rahim yumuşatıcı konuldu alttan, ve suni verildi suni hissetmeyince ben durduruldu sanırım doktorum demişki gece gelemem ertesi gün öğlen 12-1 gibi doğacak şekilde ayarlayın demiş olmazsa alırız sezeryane demiş, gece 4se sancı başladı kendi sancımla sabah 10da 5cm olmuştum epidural verildi 12-1 gibi tam açıktı 2de doğurdum, mesela ozaman 5cm de sancıyı hissetmiştim zorlanmıştım, bu seferkinde 8cm olmuş hissetmedim suyum gelince başladı hisPeki kaç saat sonra doğum gerçekleşmişticuma sabah yatıs yapcam o gün icersinde dogururum dimi
Ortalama ayni gidiyor demekki. Doktor cok iri bir bebek olmayacak dedi bana bugun de ondan merak ettim ortalamadan az olmaz herhakde kucuk olmazlar.Kuvez vs olur mu dedim yok dedi ama bakicazCanım anneme geldim de bakayim ultrason kagidina eve gidince bu cuma 2 hafta olacak ama ölcüm yapilali.
Kac haftalikti 35+1 iken olcum yapilmis yani eve gidince yazayim ama sanirim 2700 gramdi boyunu sormamistim ama fl degerini carpin filan diyordu internette fl yi carpinca simdi kacta carptim hatirlamiyroum 48 cm cikmisti
35+5 de 3200 gr 51 cm diAzze birsry sorucam sana 36.haftada boy kilosu neydi bebeginin hatirliyor musun?
Ooo seninki tosuncuk35+5 de 3200 gr 51 cm di
Yaa valla benim doktor sıkıntılı ben artık buna kanaat getirdim benim bebek de 36+4 3400 küsür 52 53 cm civarı çıktı perşembe günü. Kadın bana demediğini bırakmadı.35+5 de 3200 gr 51 cm di
Gözün aydın sağlıkla büyüsün paşa...Sipinalde ben sadece içimden çektiklerini hissetmiştim.Hatta biraz panik oldum organlarim da mı çıkıyor diye.. Uyuşukluk bünye meselesi demek benim 5-6 saat sonra geçmişti.Dozaj farkı da olabilir ..Herşey unutuluyor o melekleri kucaklayinca..Şükür sen de kavuştun..Kızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Cok gecmis olsun insallah saglikla kavusursun bebegineKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Anladım canım inşallah bende kucağıma alırım sağ sağlimBen akşam 8de yatış yapmıştım 2cmle hemen lavman yapıldı sonra rahim yumuşatıcı konuldu alttan, ve suni verildi suni hissetmeyince ben durduruldu sanırım doktorum demişki gece gelemem ertesi gün öğlen 12-1 gibi doğacak şekilde ayarlayın demiş olmazsa alırız sezeryane demiş, gece 4se sancı başladı kendi sancımla sabah 10da 5cm olmuştum epidural verildi 12-1 gibi tam açıktı 2de doğurdum, mesela ozaman 5cm de sancıyı hissetmiştim zorlanmıştım, bu seferkinde 8cm olmuş hissetmedim suyum gelince başladı hisYani o doktorum bekletmese sabaha karşı doğururmuşum kendi öğlene bıraktırmış
Gözün aydin canim saglikla büyüt oglusunuKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Gözün aydın canım geçmiş olsun ayrıca. Allah analı babalı sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsinKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Canimm üzülme hemen stres yapma çok var böyle doğan bebek korkma bişey olmamıştır Allah'ın izlniyle.Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Anam ya az kaldi ama sabret elbet bi sekil gelecekYok çiçeğiiim ben tüm topik doğurmadan doğurmuyorum gönlüm rahat etmiyo
İkinci hızlı olur derlerdi gerçekten öyle imiş 1. 10 saatte 2. 1saat sürdü sürmedi, darısı başınıza inşaallahAnladım canım inşallah bende kucağıma alırım sağ sağlimbu sefer maşallah baya iyi oldu senin
Allah yardımcın olsun canım, güle güle al kucağına inşallah. Emrah hoca benim muayenemden sonra acil sezeryana gidiyorum dedi, o sen miydin acaba. Sağlıkla gelsin bebişinKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
İnşallah canım❤İkinci hızlı olur derlerdi gerçekten öyle imiş 1. 10 saatte 2. 1saat sürdü sürmedi, darısı başınıza inşaallah
Cuma sabah yatıs olcak kuzum eğer gelmezseAnam ya az kaldi ama sabret elbet bi sekil gelecek
Benim kızlar da öyleydi.. biraz daha narın oluyorlarOoo seninki tosuncukBenim kiz ciliz olcak demekki.Oglumun masalahi vardi ama ben hic vitamin kullanamiyoruk birde yumurta vs de yiyemiorm yaglanmiyor herhakde benimki
Neden iri bebek diye mi? Burada bazen yapabiliyorlar öyle.. morelini bozma ccnmYaa valla benim doktor sıkıntılı ben artık buna kanaat getirdim benim bebek de 36+4 3400 küsür 52 53 cm civarı çıktı perşembe günü. Kadın bana demediğini bırakmadı.