Sakın korkma bak neyin hayırlı olacağını bilemezsin Allah senin için en hayırlı olanını verecektir. Çok şükür ki doktorun farketmiş. Şu an tek düşüncen bebeğin olsunİnşallah kızlar çok sağolun spinal anesteziden inanılmaz korkuyorum olsam bile genel olacaktım elim ayağım titriyor panik atağım tuttu resmen inşallah ameliyatta sıkıntı çıkarmam
Hiç korkma, Dr. Un yanında hiç bişey olmıcak, kucağına ala alacaksın. Rahatla biraz. Biz burda size dua ediyor olacağız. Sağlıkla al kucağına.İnşallah kızlar çok sağolun spinal anesteziden inanılmaz korkuyorum olsam bile genel olacaktım elim ayağım titriyor panik atağım tuttu resmen inşallah ameliyatta sıkıntı çıkarmam
Biz dua ediyoruz sakin korkma endişeyi uzak tut kafandan, sağlıkla kavuşacaksın yavruna. Emin ellerdesin.Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Amin insallah canimAhh sorma ben bugun gidecekdm esimin isi cikti isini erteleme sansi yok yarina kaldik randevu amiyorm artik gittigim an aliyor doktor saolsn insallah guzel gecrr ikimizinde anestezi uzmniyla goruscez yarin dusundukce stres oluorm heyecanlaniyorm
İnşallah hiçbir sorun yoktur sağlıkla kavuşunKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim saglikla kavustursin insallahKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Azze birsry sorucam sana 36.haftada boy kilosu neydi bebeginin hatirliyor musun?Kızlar nst iyi çıkarsa cumaya kadar bekliyorum ben o zamana kadar birşey olmazsa cuma sabah yatış olcak
Ters duruyormus hala ama kanalda degil.Maalesef hepimiz oyleyiz ya bitse de eskiye donmek mumkun degil.
Bakalim doktor sana ne diyecek haberdar et.bizi
Masallah kuzuya.Ters duruyormus hala ama kanalda degil.
36+3 2800 gram 48 cm olmuş.
Sancim cikmadi.1 tane var 80 e yakin ama anlamli degil dedi, bebek pek hareket etmedi ugrastik yok ama neyseki sorun cikmadi.
Hiç hatırlamıyorum canımAzze birsry sorucam sana 36.haftada boy kilosu neydi bebeginin hatirliyor musun?
Gözün Aydın canım darısı bizlere. Maşallah sizeKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Hadi gecmis olsun kuzum gözün aydınKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Ayy gözünüz AydınKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Ah kuzum dualarimiz seninle yoktur insallah bir seyi hayirlisiyla insallah.Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Bazen serumla veriliyor ama bana ilk kızımda alttan ucunda ip olan bişey koymuşlardı sanırım açılma durumuna göre yöntem seçiliyorAynen canımbir de suni sancı serumla mı veriliyor
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan bebeğin sağ sağlim kucağına gelir iyi düşün lütfenKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştırYanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Gözün aydın olsun canım çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun paşaKızlar kızlaaar ben doğurdumsağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilir son kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu
Banada alttan vercez dedi doktor o yüzden merak ettim canımBazen serumla veriliyor ama bana ilk kızımda alttan ucunda ip olan bişey koymuşlardı sanırım açılma durumuna göre yöntem seçiliyor
Vajina içine ilaç konulabiliyor onu diyordur benceBanada alttan vercez dedi doktor o yüzden merak ettim canım
Bende serumla verilen suni sanci alttan verilende rahim rahatlatici diye biliyorum kizimda serum almistim hatta ilk once az akiyordu sonra zaman geçince hizlandirdilar serumu her hastane doktor farkli sanirimBanada alttan vercez dedi doktor o yüzden merak ettim canım
Hem serum hem de alttan olunca baya zor olurVajina içine ilaç konulabiliyor onu diyordur bence