2021 Nisan Anneleri

İnşallah kızlar çok sağolun spinal anesteziden inanılmaz korkuyorum olsam bile genel olacaktım elim ayağım titriyor panik atağım tuttu resmen inşallah ameliyatta sıkıntı çıkarmam
Sakın korkma bak neyin hayırlı olacağını bilemezsin Allah senin için en hayırlı olanını verecektir. Çok şükür ki doktorun farketmiş. Şu an tek düşüncen bebeğin olsun

Çok
İnşallah kızlar çok sağolun spinal anesteziden inanılmaz korkuyorum olsam bile genel olacaktım elim ayağım titriyor panik atağım tuttu resmen inşallah ameliyatta sıkıntı çıkarmam
Hiç korkma, Dr. Un yanında hiç bişey olmıcak, kucağına ala alacaksın. Rahatla biraz. Biz burda size dua ediyor olacağız. Sağlıkla al kucağına.

Biz dua ediyoruz sakin korkma endişeyi uzak tut kafandan, sağlıkla kavuşacaksın yavruna. Emin ellerdesin.

Ahh sorma ben bugun gidecekdm esimin isi cikti isini erteleme sansi yok yarina kaldik randevu amiyorm artik gittigim an aliyor doktor saolsn insallah guzel gecrr ikimizinde anestezi uzmniyla goruscez yarin dusundukce stres oluorm heyecanlaniyorm
Amin insallah canim

İnşallah hiçbir sorun yoktur sağlıkla kavuşun

Rabbim saglikla kavustursin insallah

Maalesef hepimiz oyleyiz ya bitse de eskiye donmek mumkun degil.
Bakalim doktor sana ne diyecek haberdar et.bizi
Ters duruyormus hala ama kanalda degil.
36+3 2800 gram 48 cm olmuş.
Sancim cikmadi.1 tane var 80 e yakin ama anlamli degil dedi, bebek pek hareket etmedi ugrastik yok ama neyseki sorun cikmadi.

Ters duruyormus hala ama kanalda degil.
36+3 2800 gram 48 cm olmuş.
Sancim cikmadi.1 tane var 80 e yakin ama anlamli degil dedi, bebek pek hareket etmedi ugrastik yok ama neyseki sorun cikmadi.
Masallah kuzuya.
Nst.de sakin sakin duruyorlar ya
Canım seninde alt kisma baskı var mi

Kızlar kızlaaar ben doğurdum sağlıklı çok sukur oğlum emme çalışmaları yapıyoruz birlikte acaip ağrım var acı eşiğim.cidden düşükmüş sonda hiiiç acı vermedi belden uyuşturma oldu ondada hiç hissetmedim ama ameliyatın her safhasını hissettim hatta karnımın icindeki baya baya acıydı hissettiğim ama dayanabildim 1 saatte bacaklarım çözülmeye başladı sanırım doz bana az gelmiş olabilirson kontrolde 3460 çıkmıştı 3310 gr doğdu

Gözün Aydın canım darısı bizlere. Maşallah size

Hadi gecmis olsun kuzum gözün aydın

Ayy gözünüz Aydın

Ah kuzum dualarimiz seninle yoktur insallah bir seyi hayirlisiyla insallah.

Aynen canım bir de suni sancı serumla mı veriliyor
Bazen serumla veriliyor ama bana ilk kızımda alttan ucunda ip olan bişey koymuşlardı sanırım açılma durumuna göre yöntem seçiliyor
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan bebeğin sağ sağlim kucağına gelir iyi düşün lütfen
Gözün aydın olsun canım çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun paşa

Banada alttan vercez dedi doktor o yüzden merak ettim canım
Bende serumla verilen suni sanci alttan verilende rahim rahatlatici diye biliyorum kizimda serum almistim hatta ilk once az akiyordu sonra zaman geçince hizlandirdilar serumu her hastane doktor farkli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…