Benim sezeryan olacak maalesef keske dogursam ama benimki donmedi zaten benim cocuklar makat gelisli hepBende kosamiomusumSeninki asagida belkide benimki hala yukaridysa neyse sen daha kolay dogurursun
Daha girmedim canımmNeoldu kontrolun ne dedi doktor
Benimde 13.10 da ben en gec almisim ya keske sabahtan alsaydim hahahab herkes kontroldeGünaydın kızlar, bir randevu günü daha geldi çattı
Ama çok rahat bir geceydi prenses gibi uyumuşumAltta baskı ve yoğun akıntı dışında herşey sütliman
Bizim kız yine numara yapacak demektir doktor amcasına demek oluyor bu
10.30'da randevum.
Bugün kontrolü olan herkes iyi haberler alsın inşallah...
Oh oturmus iceri rahat rahat keyfe bakBenim sezeryan olacak maalesef keske dogursam ama benimki donmedi zaten benim cocuklar makat gelisli hep
Yasemin sen simdi kuzunu aldin kucagina muhtemelen senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz simdiden hayirli olsunKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Bacaklarini basinin arasina gecirmisti en sonOh oturmus iceri rahat rahat keyfe bakoyuncakta vereydik oyalansaydi Gelsinlerde nasil geliolarsa gelsin. benimkide bas asagi ama gecen gun absurt hareketlerle ins donmemistur bugun kontrolum var bakalik neler dicek.
O nst de beni strese sokuomyor hareket etmiyor ordayken zaten herkes ayni aleti kullaniyor.
Hadi bakalim hayirlisi kuzum.Kızlar nst iyi çıkarsa cumaya kadar bekliyorum ben o zamana kadar birşey olmazsa cuma sabah yatış olcak
Hadi bakalim senin de belli oldu gununKızlar nst iyi çıkarsa cumaya kadar bekliyorum ben o zamana kadar birşey olmazsa cuma sabah yatış olcak
Canım kanala girmemiş mi bebiş kilosu falan nasıl çıktı bende şimdi nst deyim sonra muayene giricemKızlar nst iyi çıkarsa cumaya kadar bekliyorum ben o zamana kadar birşey olmazsa cuma sabah yatış olcak
Hadi bakalim hayirlisi kuzum.
Cuma yatis yapip suni sanci mi verecekler ki bir sey dedi mi?
Hadi bakalim senin de belli oldu gununayy yakinda hepimiz gazli gunlere merhaba dicez
Evet canım alttan ilaç veririz dedi. Çok sağoluunn gelmezse artık cuma bi şekilde gelcekCanım kanala girmemiş mi bebiş kilosu falan nasıl çıktı bende şimdi nst deyim sonra muayene giricem
Kilosu normal doğum sınırlarındaymış inşallah kendisi gelir beyefendinin hem biraz sancıda çıkmış Buda iyi birşey en azındanEvet canım alttan ilaç veririz dedi. Çok sağoluunn gelmezse artık cuma bi şekilde gelcekkilosu 3950 canımm. Nst de az sancı cıktı
Ayjnen canımm bakalım artık bi şekilde çıkacakKilosu normal doğum sınırlarındaymış inşallah kendisi gelir beyefendinin hem biraz sancıda çıkmış Buda iyi birşey en azından
Ay hadi hayırlısı canım.. içimden bir ses cumayı beklemez diyorEvet canım alttan ilaç veririz dedi. Çok sağoluunn gelmezse artık cuma bi şekilde gelcekkilosu 3950 canımm. Nst de az sancı cıktı
Sen ne yapdin ne dedi dr. Cnm..?Ayyy hadi hayırlısı canım. Çok heyecanlı senin durumun... her an herşey olabilir
Su için sordunmu cnmm.. ph testi yapsinlar.belki de sızıntı şeklinde gelio sendeDaha girmedim canımm
Evet nstde bizde de tik yok.Bacaklarini basinin arasina gecirmisti en son
Yukarda olan bebekte nasil asagiya bu kadar baskı yapar aklim almiyor ben niye zor yuruyorum ki?
Nst benimde oyle asla hareket etmiyor orda doktor soruyor hareketleri nasil diyor cok hareketli diyorum ama.nst de tık yok..
Evet ya ordan virus filan kapmayiz degil mi solunum yoluyla bulasiyor gerci ama
Sormadım canım ilk defa oldu zaten eğer devamı gelirse acile gelirimSu için sordunmu cnmm.. ph testi yapsinlar.belki de sızıntı şeklinde gelio sende
İnşallahAy hadi hayırlısı canım.. içimden bir ses cumayı beklemez diyor