2021 Nisan Anneleri

Kizlar şu birden mi gelir akşam 12.30 da tuvaletini yaptim yattım sonra gece kalktım 2 3 damla gelir dedim çünkü şu içmedim birden bi şu gibi geldi tutmaya çalıştım tok neyse ama benim bukadar idrar yapmam mümkün değil....
Cnm eğer az bir yittik veya delik varsa sızıntı şeklinde gelir asadan komple patladıysa birden gelir suyun.. ...
Inşallah deyildir. Ama bende birkaç kez öyle oldum en sonunda dr a test yaptırdım ama şükür şu deyildi akıntıymis artmasi da doğalmış bu haftalarda bide benim zıpır kanalda bekliyo.. Belki seninki de indi artık yola

Benim baldırlara da kramp girmeye başladı ağrıdan aklim çıktı... uyku muyku kalmadi

Cnm eğer az bir yittik veya delik varsa sızıntı şeklinde gelir asadan komple patladıysa birden gelir suyun.. ...
Inşallah deyildir. Ama bende birkaç kez öyle oldum en sonunda dr a test yaptırdım ama şükür şu deyildi akıntıymis artmasi da doğalmış bu haftalarda bide benim zıpır kanalda bekliyo.. Belki seninki de indi artık yola

Benim baldırlara da kramp girmeye başladı ağrıdan aklim çıktı... uyku muyku kalmadi
Akıntı olamaz canım cunki birden hani tam tuvaletten kalkcam fazlalasti

Günaydın cnm bgun kontrol var dmi sanada ? Bi videoda demişti wcde tutamazsan kendi kendine gitmeye devam ederse sudur diye 🙄
Muhittin Muhittin cnm bugun kesin o kagitlardan koy eger suysa gelen devami kesin gelirmis doktora da gideceksin zaten iyi haberlerle gel insallah
Tutmak.aklima son nokta geldi ben diyorum ayy ne çok sıkmışım uyku sersemi sabah uyandım 'la ya suysa dedim Allaha emanet 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅 şunları biru yapsa derim kadın manyakmi çantama bebek eşyalarını koyayım da kendinede pijama cunki doguma kendim gitmiş olcam suysa🤣🤣🤣

Kizlar şu birden mi gelir akşam 12.30 da tuvaletini yaptim yattım sonra gece kalktım 2 3 damla gelir dedim çünkü şu içmedim birden bi şu gibi geldi tutmaya çalıştım tok neyse ama benim bukadar idrar yapmam mümkün değil....
su birden gelmisti benim ilk bebegimde ama oyle bi tuvalet suresi kadar kisa surmuyo. suyum basladi dus aldim, hastane 25 30 dk surdu hala ilk hali kadar yogun olmasa da geliyordu.
tabi ki herkeste farkli da olabilir, insallah su degildir.

Tutmak.aklima son nokta geldi ben diyorum ayy ne çok sıkmışım uyku sersemi sabah uyandım 'la ya suysa dedim Allaha emanet 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅 şunları biru yapsa derim kadın manyakmi çantama bebek eşyalarını koyayım da kendinede pijama cunki doguma kendim gitmiş olcam suysa🤣🤣🤣
Bacim senden hic normal bi dogum hikayesi beklemiorm ben valla ayni bole.doktora gittigin gun dicekler sana kiz sen doguruyon ya cik bakalim catala alalim.cocugu😂😂

su birden gelmisti benim ilk bebegimde ama oyle bi tuvalet suresi kadar kisa surmuyo. suyum basladi dus aldim, hastane 25 30 dk surdu hala ilk hali kadar yogun olmasa da geliyordu.
tabi ki herkeste farkli da olabilir, insallah su degildir.
Benimde pstlsttiklsrindsn inan hiç bilmiyorum inşallah değildir şükür bugün kontrolüm vsr
Bacim senden hic normal bi dogum hikayesi beklemiorm ben valla ayni bole.doktora gittigin gun dicekler sana kiz sen doguruyon ya cik bakalim catala alalim.cocugu😂😂
Keşke öyle olsa ilki cok feci olduğu iicn bukadar çabalamam 🤧😔

Bnmde herşey full arabada hazır artık akıllandım :KK8: 1 saate yola çıkıcam bende çok gerginim kavgaya gidiyomuş gbi hissediom :KK34:

Benimki birden gelmisti ne agri ne sizi varken. Ilk az gelmisti sonra cogalmisti bardakttan bosalir gibi, tutamiyosun cis gibi degil seffaf kaygan oluyo kuzum geldiginde 2 parmaginla bi bak :KK43:

Kızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı

Kızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı
Ben varım canım. Devletteki doktor bana hiç açıklama yapmadan bobreginde büyüme var bebeğin dedi ben korktum tabi ozeldeki doktorum da erkek bebeklerde normal , doğunca normale dönüyor dedi. 10 mm nin altındakiler normal dedi ben de en son 30. Haftada falan olcturdum birisi 5 diğeri 6 mm idi. Doktor korkulacak birşey olmadığını söyledi

Merhaba, benim de oğlumun bir böbreği diğerinden büyük.. takip ediyor her gidişimde doktor. En son gittiğimde çok az bi fark kalmıştı aralarında. İlk oğlumda da aynısı olmuştu. Doğumdan sonra takip ettirdik 3 ay.. fark kapandı bi sıkıntı çıkmadı🙏

Dun bana doktor israrla agrilarin gece mi oluyor dedi ve yalanci sanci kasilma bunlar ozellikle gece seni cok yokliycak tedirgin olma dedi demekki butun gebeler geceleri doguruyoruz modunda🙈😂
Ay benim tüm gün tık yok akşam 6dan sonra sabaha kadar karnım dimdik demekki öle ama 8gün kaldı hadi gari ya gerçek sancı gelsin😂

Merhaba canim bi kac ay once aynisini ben yasadim. Sag bobreginde hafif bi grnisleme var demisti. Evet genelde erkek bebeklerde oluyomus farkli bi doktora gittim
Herhangi bi sikinti yok dedi orda gorulmedi. Insallah seninkide gecer bikac gn sonra farkli bi doktora daha gorun

X