Canim rabbim saglikla kavustursun insallah dularimiz seninleKızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim rabbim saglikla kavustursun insallah dularimiz seninleKızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Amanin bu nasil birsey ozel sigorta olunca boylemi oluyor ben şok ben iptalBide buna bak iyice gözlerin açılsın
Kafalar oldu mu çorba hergün sultan filmindeki kadın gibi ay ben doğuruyorum galiba diye gezip duruyorum tık yokBenimde kirmiziydi degisik bir yapisi vardi.Sari hic beklemiyordumAllahim simdi sarilarda risk grubu
açıklık nasıl ölçülüyor acabaŞimdi iyi bebek hareketleri ama doktor sadece ona bakarak demedi sanırım. Şimdi serum falan veriyorlar çünkü. Kendi doktorum acil bir durum olursa gelecek, sabah 8 gibi suni sancı verecekler. Birazcık korkuyorum. 2 cm açıklık var dedi doktor. Nişanda sadece pembe, kırmızı olmuyormuş kızlar aklınızda olsun benim koyu sarı gibi bir parça olarak geldi. Normal beyaz akıntıdan çok farklıydı. İki gündür iğne batması gibi oluyordu, hafif hafif ağrım da oluyordu
Ben bundan dolayı korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. İnş sabaha kadar açılman artar rahat bir doğumun olur canımjel gibi bir şey sürüp elle baktılar açılmaya, birazcık acıyor ama baya az yani öyle korkulacak bir ağrı değil
Yok yok emin ol hiç korkulacak bir şey değildi, yani içinden 10’a kadar say bitiyor bile. Kendini kasma rahat bırak derin nefes al hemen bitiyor bence.Ben bundan dolayı korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. İnş sabaha kadar açılman artar rahat bir doğumun olur canım
yani alttan muayene mi? sezeryan yapacaksalar niye bakıolar ki açılmaya notmal mi düşünüyordunYok yok emin ol hiç korkulacak bir şey değildi, yani içinden 10’a kadar say bitiyor bile. Kendini kasma rahat bırak derin nefes al hemen bitiyor bence.
Normal olarak düşünüyor doktorum suni sancı verilecek sabah, eğer açılma vs olmazsa sezaryen sanırımyani alttan muayene mi? sezeryan yapacaksalar niye bakıolar ki açılmaya notmal mi düşünüyordun
Bana da perşembe günü bakılacak bakalım ne olacakYok yok emin ol hiç korkulacak bir şey değildi, yani içinden 10’a kadar say bitiyor bile. Kendini kasma rahat bırak derin nefes al hemen bitiyor bence.
Ben sezaryen olcam ama yine de bakılacağını söyledi. Ona göre sezaryen tarihi verilecekmişyani alttan muayene mi? sezeryan yapacaksalar niye bakıolar ki açılmaya notmal mi düşünüyordun
işte bunu anlamadımBen sezaryen olcam ama yine de bakılacağını söyledi. Ona göre sezaryen tarihi verilecekmiş
İnan ben de anlamadım Türkiye’de sezaryen olacaklara çok nadiren yaparlar ama Almanya da yapılıyormuş ben de şaşkınımişte bunu anlamadım
İnşallah suni sancıya gerek kalmaz kendi sancılarınla doğurursun canım Allah kolay bi doğum nasip etsinNişanımın anladığım kadarıyla devamı geldi hafif de sancılarım başladı. Bebek sürekli uyuyor.
Geçmiş olsun, dediğin gibi tatbikat olmuş. Şimdi eve mi gönderdiler? herşey Normalmiş şükür. Yapılacak işlerin ütü çanta vs. Varsa uyarı gelmiş sana hallet diye Peki eminmisin sumuydu gelen? Bazen aşırı akıntı yada idrar olabiliyormuş, önemli olan suyunun iyi olması, biraz daha beklesin bebişin zamanında sağlıkla gelsinAnneler saat 01:00 itibariyle suyumun bir kısmının geldiğini hissettim inanılmaz bir korku titremeyle hemen hastaneye gittim şansıma kendi doktorum doğumdan cıkmış hemen nst ye aldı sonra çatı muayenesi oldum ve suyun hala iyi dediler ama size anlatamam nasıl korktuğumu resmen tatbikat gibiydi hazırlıklı olmamız gerektiğini anladım ben inanılmaz hazırlıksız yakalandım çatı muayenesi korkulacak gibi degil sadece ben çok heyecanlandım suyumun geldiğine ama nst de sancım çıkmadı gibi birşey anlamadım gitti
Neoldu yavrum sancilarin varmi hala ?Nişanımın anladığım kadarıyla devamı geldi hafif de sancılarım başladı. Bebek sürekli uyuyor.
Yok gece sancılarım hiç yoktu işte bir nişan geldi yine sonra aynı yarım saat sonra falan suni sancı vermeye başlayacaklar, korkuyorum birazNeoldu yavrum sancilarin varmi hala ?
Korkma hic benim teyzem iki dogumunu da suni sancıyla dogurmus korkulcak bise yok diyo napalım kendi sancımız olmayınca böyle şeylere başvuruluyo sağ sağlim kucağına al inşallah bebeğiniYok gece sancılarım hiç yoktu işte bir nişan geldi yine sonra aynı yarım saat sonra falan suni sancı vermeye başlayacaklar, korkuyorum biraz