- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
Zeynep ismi kral isim ya ismim diye soylemiyorumRüyanda nasıl gördün kiz dün kulağıma 3 kez zeynep okudular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep ismi kral isim ya ismim diye soylemiyorumRüyanda nasıl gördün kiz dün kulağıma 3 kez zeynep okudular
Zeynep cok guzel bi isim bence yaninada ilk basta ne diyodun sen cocuga unuttum onu koy tamamdirBen şimdi zeynep koymak zorunda miyim benim kulağıma okudu
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle sag salim kavus bebegine insallah hastaneye gitmen iyi olmusKızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Oglumun adaşıKızlar eltim kapı süsümüzü bitirdi çok şükür herşeyimiz hazır artık bugün yerleri de son bir ellerimle silip serdim artık kendileri teşrif edebilirler
Ya bazen az hareket ediyorlar ki neden sorun olarak gördüler acaba Gelen nişan mıydı yani..Kızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Bizim de bayadır haZır bekliyoruz canım bende orta boy hazırladım yetti bana sadece bir valiz çantaya gerek kalmadı bir tarafını kendime bir tarafını bebeğe hazırladımHastane çantamı da hazırladım bitti sayılır sonunda bir orta boy valiz ve anne bebek sırt çantasına sığdık sayılır
Evet nişanmış, nstde yarım saatte çok az hareket etmişYa bazen az hareket ediyorlar ki neden sorun olarak gördüler acaba Gelen nişan mıydı yani..
Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin canım Allah yardımcın olsun.
Hadi hayirlisi olsun bakalim saglikla gelsin yavrucginKızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Canım gittin mi hastaneye muayene ettiler midoktor olmazsa eve gönderecek zaten ama en başından beri dedi canım belki enfeksiyondan korktuğu için ama ilk konuşmamızda nişan gelirse mutlaka kontrol altında tutalım demişti
Geçen nst de benimki çok az hareket etti diye bi kesme şeker getirdi hemşire. Onu yiyince baya hareketlendi o kadar Doktorun geldi mi canım, sabah mı gelecek?Evet nişanmış, nstde yarım saatte çok az hareket etmiş
Bekledikce gelmiyorlar bacim naz yapiyorlarAy bende de öle ya kasılmalarım vardı seviniyordum sayıyordum bugün okdr az oldu ki çok üzüldüm yürüyüşe çıktım biraz squat yaptım ama yok bide ilk kızım 37bitiminde doğmuştu şimdi çok gecikiyor gibi hissedip iyice irileşcek diye korkuyorum bu hafta sonuna kadar gelse keşke
Bilmiyorum ki canım geçen de öyle çıktığında çikolata yemiştim ben de ama hafif sancım ve açılmam da çıkınca doktor beklemek istemedi sanırım.Geçen nst de benimki çok az hareket etti diye bi kesme şeker getirdi hemşire. Onu yiyince baya hareketlendi o kadar Doktorun geldi mi canım, sabah mı gelecek?
Bidaha kontrole gidince bende sorcam kanala girmiş mi girmemiş mi :)He ya bak sana şunu aldım hadi gel bak şuraya gitçez hadi gel anne ne diyor bişi diyor mu diyor oda beklemekten sıkıldı yavrum ya bizim gız rahat ama hayır kanalada girmişsin ne bekliyon daha
Nasip olursa bizim kızın adı da Zeynep Feyza olacak ablası da Hatice BeyzaBence degilsin ben pelin koyuyorumHerkesye diyorki haberci ruya iste nisa koy dedim ne biliyorsunz.Ben ogun kalktim nisa suresi okudum guzelce belkide o yuzden kiz nasip oldu bilemiorm.Neticede bilincaltida olabilir ama zeynep ismide guzel.Zeynep feyza koydu arkadasim kulaga hos geliyor.
Desene grupta ikintane Ömerimiz var bekarlığımdan beri oğlum olursa Ömer koyucam demiştim çok severim Hz.Ömer’in huyuyla yaşasınlar inşallahOglumun adaşı
Anladım canım.. Doktoruna güvenBilmiyorum ki canım geçen de öyle çıktığında çikolata yemiştim ben de ama hafif sancım ve açılmam da çıkınca doktor beklemek istemedi sanırım.
Açılman kaç cm canımKızlar benim yatışımı yaptılar, nstde bebeğimin davranışları yavaş çıktığı için biraz da açılmam varmış tüm gece kontrol edip yarın doğumu başlatacaklar suni sancıyla.
Açılman kaç cm peki canım seninle aynı gündeyiz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet nişanmış, nstde yarım saatte çok az hareket etmiş
Amiiiiin insallah canim benim sagsalim dogsunlar vatana millete annesine babasina hayirli evlat olsunlar insallahhhDesene grupta ikintane Ömerimiz var bekarlığımdan beri oğlum olursa Ömer koyucam demiştim çok severim Hz.Ömer’in huyuyla yaşasınlar inşallah