Bende de Bulantı ev tiksinti var aynı ya sendeki belirtiler ..... belki normaldir bu zamanlarda... artık gün saymaktan yoruldum.. baya uzun gelmeye başladı ... ovulasyon testlerinden başladık bu zamana geldik . 31 martta sezeryan olacağım inşallah bende...Kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bu hafta yoğun be stresli bir hafta geçirdim ve mide bulantım geri geldi yaetten de tiksiniyorum ve iştahım kapandı böyle bir şey yaşayan var mı bu haftalarda hiç keyfim yok halsizim ilk aylardaki gibi
Olabilir. Benimkinin arasinda 4 sene var bende toplam 15 kilo aldimBen toplam 8 kilo aldım 67 yim şu an.Ama yine de bebek kilo almasın çok fazla dedi.sanırım diğer sezaryenim yeni diye böyle söyledi
Aaa kilo alınca karın büyük olunca inceliyormuymuş dikişlerSezaryen olacak ona rağmen önceki sezaryen yerimin incelmemesi için artık çok fazla yeme dedi bananormal yiyordum yarısını ye dedi bu doktorlar çıldırmış olmalı
Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsınBen de kilo konuşayım kac kilo aldım biliyor musunuz
Demi yoksa 20+ kilo olamaz bdhdhdÖdemdir o ödem kilo olsa duramazsın
E Elifhazal2 yok yok kızlar yanlış anlaşılma olmasın durumu hemen açıklayayımAaa kilo alınca karın büyük olunca inceliyormuymuş dikişlerkilo alma diyor bu doktorlar hep ama elimizde olsa keşke aşırı yemiyorum yine alıyorum
o da mantıklı, çok teşekkür ederimGüzel bir model bence. Hayırlı olsun. Ben bunun yere yakın sallananı aldım içine reflü yatağı koydum.
Valla benim yengem ve Bi arkadaşım 3er tane doğurdu, ikiside 35 kilo aldı şimdi fıstık gibi kadınlar. Kilo verilir, bende çok aldım ama vericem (yani inş.Demi yoksa 20+ kilo olamaz bdhdhd
Anladım canım benim baya geçti üstünden ama 2 tane olunca tırstım birazE Elifhazal2 yok yok kızlar yanlış anlaşılma olmasın durumu hemen açıklayayımbenim diğer sezaryenim bu ay daha 1 yıl oldu.Yani çok çok yeni.o yüzden doktor çocuğun aşağı indiğini boyunun falan fazla olmasından dolayı zorlayabileceğini söyledi.yani sizinkiler normal.
Resmen beni anlatiyosun asla keyfim yok istahim yok aclik hissetmiorm agrilarim cok lohusa depresyonuna kafa atmayi beklerken henuz dogurmadan bu hale geldimKızlar merhaba geçmişi okuyamadım bu hafta yoğun be stresli bir hafta geçirdim ve mide bulantım geri geldi yaetten de tiksiniyorum ve iştahım kapandı böyle bir şey yaşayan var mı bu haftalarda hiç keyfim yok halsizim ilk aylardaki gibi
Valla hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de zor olmaya başladı son üç haftam kısmetse öncesinde gelmesin de büyüsün biraz kuzumBende de Bulantı ev tiksinti var aynı ya sendeki belirtiler ..... belki normaldir bu zamanlarda... artık gün saymaktan yoruldum.. baya uzun gelmeye başladı ... ovulasyon testlerinden başladık bu zamana geldik . 31 martta sezeryan olacağım inşallah bende...v
Ya evetResmen beni anlatiyosun asla keyfim yok istahim yok aclik hissetmiorm agrilarim cok lohusa depresyonuna kafa atmayi beklerken henuz dogurmadan bu hale geldim
Yine normaliz,şu pandemi günlerinde evlere kapanıp hamile psikolojisiyle iyi dayandık. Lohusalıkta geçse yazın inşallah ortalık biraz rahatlar. Valla ben hamile kaprisi bile yapamadım kimseye herkes kafayı yedi. Masumca geçti gebeliğim kendi halimde. Ama son günler kime patlıcağımı şaşırdım, ağlanacak yere gülüp, gülünecek yere ağlıyorum.Resmen beni anlatiyosun asla keyfim yok istahim yok aclik hissetmiorm agrilarim cok lohusa depresyonuna kafa atmayi beklerken henuz dogurmadan bu hale geldim
Al benden de o kadarDemi yoksa 20+ kilo olamaz bdhdhd
Aa senin dikkat etmen lazim daha yeni olmussun ameliyat. Doktorun dedigini yap canim sonra sıkınti olmasinE Elifhazal2 yok yok kızlar yanlış anlaşılma olmasın durumu hemen açıklayayımbenim diğer sezaryenim bu ay daha 1 yıl oldu.Yani çok çok yeni.o yüzden doktor çocuğun aşağı indiğini boyunun falan fazla olmasından dolayı zorlayabileceğini söyledi.yani sizinkiler normal.
Evet takip ediyorum bu grubu uzun zamandır. Ayrıca telegram için ısrar etmiyorum isteyen katılır istemeyen katılmaz bir arkadaşımız keşke Whatsapp grubu yapsak gibi bişey söylemişti ben de ona istinaden telegramdan grup kurdum göremeyen olur diye bir kaç defa yazdım sadeceSiz bu grupta mıydınız? Israrla telegram demişsiniz ama pek hatırlayamadım.
Valla bi cocuk daha olunca nazlanma sansin olmuyor onun yemegi odevi temizligi esim saolsn yardimci simdi annemde geldi ama hic yatayim önume gelsin demiyorm anneme kiyamiyorm yoruluyo diye oda bana üzuluyor agrilarim olunca karsilikli depresyona giriyorzYine normaliz,şu pandemi günlerinde evlere kapanıp hamile psikolojisiyle iyi dayandık. Lohusalıkta geçse yazın inşallah ortalık biraz rahatlar. Valla ben hamile kaprisi bile yapamadım kimseye herkes kafayı yedi. Masumca geçti gebeliğim kendi halimde. Ama son günler kime patlıcağımı şaşırdım, ağlanacak yere gülüp, gülünecek yere ağlıyorum.