- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 34
Tamamdir tesekkurler azcık hissediyorum kıpir kipir normalde durmaz merak ettim ondanSağol cnm, inşallah bekler cnm sen çok yorma kendini ben sordum bu muyahane Doğumu tetikler mi hayır dedi o kdr detaylı yapmayacağım açıklığa bakmayacağım o sebeple bir sıkıntı yaratmaz dedi cnm erken bakılan açıklık tetikliyormuş, sen yormadan kendini işlen ben bi uzanıyor 15-20dk kestiriyorum bir işleniyorum zorlamamış oluyorum artık
Cnm benimde nerdeyse çok az hareket ediyor sordum normal dedi doktor azda olsa hissediyorsan endişelenme dedi
Ya daha erken olmaz mı diye ısrarla sordum mümkün değil nisan sonu deyip durdu. Su an Ankaradaki tüm şubeleri arıyorum başka modeller buldum. Bakalım birisi numaramı aldı kontrol edip dönecekler bana bizim yatağı vs aldigim şubeden haber bekliyorum. Eşim telefonun hep mesgul diyor yatak ariyorum dedim, dedektife bagladin diyorCanım keşke iptal etmeseydiniz özel ölçü olduğu için hiçbir mağazada bulamazsınız kayseriden üretilip gönderiliyor. Genelde 1 ay deniyor garanti olması açısından ama daha erken geldiği de oluyor. 1 2 hafta idare edilir aceleyle sağlıksız bir yatak almaktansa beklemenizi tavsiye ederim. İlk kızımda reflü vardı neredeyse 1 ay yatağına yatıramadım. Sıkıntı yapmayın bu kadar
Ben reflu yatağı da almadim kızlarda hic olmadi reflu, inşallah bunda da olmaz. Yataslarla telefonla görüşüyorum Su an şube şube... bir iki model buldum ama en kötü başka bir modelini alırım Yatastan. Bakalım pes etmek yok. Gerçi çok ağladım ama sinirdenCanım ben de yoykonun park yatağını aldım ve ölçülerde sıkıntı çektim dediğin gibi wellmatt aldık biz o siteye de bak istersen. Bir hafta içinde geldi. Ben bir de sevi bebenin reflü yatağını aldım ilk zamanlar onda yatırmayı düşünüyorum mesela. Öyle bir çözüm de düşünebilirsin idare etsin diye. Tabii inşallah zamanını bekler bebişin de sen de hazırlıkları rahat rahat tamamlarsın
Ben de geçen hafta sonu hep yattım, bebeğin hareketleri yarıya indi nerdeyse. Dışarı çıkınca, yürüyüş yapınca hemen hareketleniyor. Yürüyüş yapıp tatlı bir şeyler yerseniz düzelirMerhaba kizlar benim bu minnak aksamdan beri az hareket ediyor ya durtunce falan anca taktim kafaya neden anlamadim hastayim ondan midir acaba ?
Aynen bir ise ne kadar süre ayirdiysam 2 katı süre yatıyorumSağol cnm, inşallah bekler cnm sen çok yorma kendini ben sordum bu muyahane Doğumu tetikler mi hayır dedi o kdr detaylı yapmayacağım açıklığa bakmayacağım o sebeple bir sıkıntı yaratmaz dedi cnm erken bakılan açıklık tetikliyormuş, sen yormadan kendini işlen ben bi uzanıyor 15-20dk kestiriyorum bir işleniyorum zorlamamış oluyorum artık
Cnm benimde nerdeyse çok az hareket ediyor sordum normal dedi doktor azda olsa hissediyorsan endişelenme dedi
Benimde oyle bu aralar ya ben uyarinca anca oluyo yada kafaya takmayinca bence artik haftalsrda ilerde ondanda olabilirMerhaba kizlar benim bu minnak aksamdan beri az hareket ediyor ya durtunce falan anca taktim kafaya neden anlamadim hastayim ondan midir acaba ?
Bu aralar bir gün çok durağan oluyor benim de 2 kez başıma geldi. Büyüme atağı da yapıyor olabilir uyuyarak. Ufak yedekte olsa hareketlerini hissediyorsanız korkmayın. Hastalığınızda bir etken olabilir belki. Kontrolünüz yakın mi?Merhaba kizlar benim bu minnak aksamdan beri az hareket ediyor ya durtunce falan anca taktim kafaya neden anlamadim hastayim ondan midir acaba ?
Normal sünger yatakta bakabilirsin cnm reflu yatağı alabilirsin gelene kadar siparişin bence kurtarır onlarda2503 gr dedi doktor bunun artı eksi 300 400 gramı var allah korusun. O kadar küçük bebekten korkarım. Kimsede olmicak yanimda desteğe. Ama yavrumun yatcak yatağı bile yok. Park yatak aldık ama içinin yatağı yok yatastan aldığımız 1ay1haftada yani nisan sonunda teslim edilecekmis iptal ettik. Su an yatak arıyoruz. Nasil bisi almalı onu da bilmiyorum. Kızlara karyola beşik almıştık içinin kendi yatağı vardı o yüzden bilmiyorum şimdi ne almalı.
evet ilk, doktor biraz acele ediyor sankiCanım ilk doğumun mu? Benimki 38+5 i bekleyelim, o zamana süt de güzelce gelmiş oluyor dedi ama bilemiyorum tabii
Çıktım hastaneden kuzum çok sukur protein kaçağı idare edecek düzeydeymiş hftaya kontrole çağırdı tekrar evde istirahat tansiyon takibi faln idare edicem daha duracakmış minik kusumBakalım canım ne diyecekler birbirimizden gördükçe tecrübe edinmiş oluyoruz bizde belli oldu mu peki birşey dedi mi doktor kuzum. Bu arada usg ile baktılar kı canım kanala girmiş mi bebiş yoksa baş aşağı doğum pozisyonunda mı
Geçmiş olsun tekrar canımm hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahÇıktım hastaneden kuzum çok sukur protein kaçağı idare edecek düzeydeymiş hftaya kontrole çağırdı tekrar evde istirahat tansiyon takibi faln idare edicem daha duracakmış minik kusumdün usgde baktı ama pek bisey demedi telasliydi biraz tansiyon durumundan ötürü açıklığa flanda bakılmadı bgun çıkarken sadece randevu verdi yolladı
Inşallah canm bnm hepimiz insallahGeçmiş olsun tekrar canımm hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
29 marta yeni gittim hersey normaldi dun grio yavas yavas basladi aksamdan beri az hareket ediyor suansa kipirdadi ama az normalde guclu guclu vururdu telaşta yapmak istemiyorum bilemedim kaldim oyleceBu aralar bir gün çok durağan oluyor benim de 2 kez başıma geldi. Büyüme atağı da yapıyor olabilir uyuyarak. Ufak yedekte olsa hareketlerini hissediyorsanız korkmayın. Hastalığınızda bir etken olabilir belki. Kontrolünüz yakın mi?
Kıpırdıyor olması iyi birşey psikolojini düşürme sanki hissediyorlar inadına oynamıyorlar gibi oluyor. Pozitif ol, bol bol ses çıkar kahkaha at benim ki bunlara çok acayip tepki veriyor. Çok kendini dinlememeye çalış. Bir bakmışsın gece unutmuyor seni29 marta yeni gittim hersey normaldi dun grio yavas yavas basladi aksamdan beri az hareket ediyor suansa kipirdadi ama az normalde guclu guclu vururdu telaşta yapmak istemiyorum bilemedim kaldim oylece
Aynen yaa bak smdi bende agliycam amaYsmnondr Çok geçmiş olsun canım atlattınız bunu da şükür. Düşünüyorum birlikte neler yaşadık. Hareket etmiyor, göğsüm acımıyor, bulantim kesildi, nasil sabredicemler, tarama testleri.... vay be şimdi neler yaşıyoruz her birimiz... farklı heyecanlar korkular, bir bir anne olacağız .. Ay duygusal bağladım ben yine
Canm yerleri daraldı artık rahatsız et bak nail sinirlenip içini dışını parcaliycak senin minnak29 marta yeni gittim hersey normaldi dun grio yavas yavas basladi aksamdan beri az hareket ediyor suansa kipirdadi ama az normalde guclu guclu vururdu telaşta yapmak istemiyorum bilemedim kaldim oylece
Amin insallah çok sağolunHaa iyi canım yaa sancı yoksa. İnşallah öbür sorunlari da hallederler yarına
S Simitpeynir gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsunüzülme sütün gelir sagdikca , bebekte alışır emmeye moralini bozma
Oy maşallah tarihler bir bir beliriyorMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi 34+5 deyiz herseyimiz normal suyu falan iyimis kilosu 2400 dedi nst ye girdim sancimda cikmadi 38+5de aliriz dedi