2021 Nisan Anneleri

Benimde 15 temmuz bende kese için gitmedim. ALLAH 'ın izniyle inşallah kavusuruz yavrularimiza

Kızlar keselerinizi görmenize cok sevindim. S Sessizsedali ikiz haberi cok mutlu etti beni saglikla kucağına alasın ikisinide rskks bebeğin seninle geçen hafta perşembe paylasmistim ustten kese bile zor gorunuyordu alttan hem keseyi hem bebeği hem de kalbinin atışını gördük, yarın güzel haberler gelecek M Montessoriannesi canım keseni görmene çok sevindim bel ağrısı bende de var her an adet olacakmış gibi. Bu hafta kesilmeye başladı. Korkma progestanda alıyorsun inşallah bir sonraki kontrolde kalpsesinide duyarsin Azze süpersin canım bekledin bekledin hepsini bir arada görmüş oldun. Çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah. Yeni gebelik öğrenip gelen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Cumartesiden beridir girmiyordum baya yazı birikmişti dün gece başladım uyudum uyandım tekrar okudum anca bitti ☺
Fenalardayım sürekli araba tutmuş gibiyim, hiç kızımda ki gibi değil

Bence kan testi yaptır, inşallah pozitiftir

Günaydın kızlar.. Sabah uyandım mide bulantılarım yok gibiydi eyvah dedim bir şey mi oldu.. Ama yarım saat sonra yine başladı şükür :) İnsanoğlu ne garip olsa var diye dertleniyoruz olmasa şüpheye düşüyoruz..Her an tetikte olmakta bu işin garip tarafı..

Benim bulantılarım bi kaç gün sürdü sonra kesildi ama bi sıkıntı yok :) bende niye bulanmıyo felan diyodum ama bebegimin kalp atıslarını duydum demek ki dert etcek bişe değilmiş.

Canım çok teşekkür ederim henüz bu fikre hala alışamasamda Rabbim kolaylığını verecek eminim hamileliğim cok zor şimdiden doktor ikiz olduğu için dedi hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantı kusma aksam acillik oldum yine ilaç verdi doktorum bakalım inşaallah işe yarar hayırlısıyla. Sen ne durumdasın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…