- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
Benimde 15 temmuz bende kese için gitmedim. ALLAH 'ın izniyle inşallah kavusuruz yavrularimizaMerhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum sanırım ben de Nisan annesi olacağım hayırlısıyla bir de kalp atışı ne zaman duyulur cevaplarsanız sevinirim
Canim neyin var umarım ciddi bir durum değildirEvet cnm yaa ben cok rahatsızım
Stres yaptığım bir anımda başladı kuzum...Çok mu yordun bugün kendini canım her şey yolunda sıkıntı yapma bence. Biraz kafanı dağıtmaya çalış.
Evet inşallah öyle olacak eğer olursaHayırlısı olsun olumlu düşününBenim de ilk gebeliğimde kaybım oldu anlıyorum endişenizi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebeliği. Kızlarımız ve kardeşleri aynı yaşlarda olacak Allah’ın izniyle demek
aminnnnnnGözün aydın Allah korktuklarımıza uğratmasın sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bence kan testi yaptır, inşallah pozitiftirKızlar garip bir sorum var benim sat 25 Temmuz hamileysem eğer sadece 3 haftalık bi bebek ama ben 25 günde bir regl oluyordum yani bazen ayda 2 kere . 2 gün gecikti bu arada 3 kere idrar testi yaptım 3. De de ikinci çizgi çıktı çok erkenden belli olması bir yanılgı mıdır benim gibi olan var mı ?
İnşallahHayır geçen hafta kese göründü 2 hafta sonra gelin dedi kalp atışı içinsağlıkla duyarız inşallah
Aşırı belim ağrıyo aslında sanki heryerim ağrıyoEvet cnm yaa ben cok rahatsızım
Benim bulantılarım bi kaç gün sürdü sonra kesildi ama bi sıkıntı yok :) bende niye bulanmıyo felan diyodum ama bebegimin kalp atıslarını duydum demek ki dert etcek bişe değilmiş.Günaydın kızlar.. Sabah uyandım mide bulantılarım yok gibiydi eyvah dedim bir şey mi oldu.. Ama yarım saat sonra yine başladı şükür :) İnsanoğlu ne garip olsa var diye dertleniyoruz olmasa şüpheye düşüyoruz..Her an tetikte olmakta bu işin garip tarafı..
Kaçıncı haftan canım inşallah vardırGünaydın kızlar birazdan hastaneye gideceğim çok mutluyum bebeğimi gorucem ins vardır da
Son adet tarihin kaç canimBenim bulantılarım bi kaç gün sürdü sonra kesildi ama bi sıkıntı yok :) bende niye bulanmıyo felan diyodum ama bebegimin kalp atıslarını duydum demek ki dert etcek bişe değilmiş.
Canım çok teşekkür ederimKızlar keselerinizi görmenize cok sevindim. S Sessizsedali ikiz haberi cok mutlu etti beni saglikla kucağına alasın ikisiniderskks bebeğin seninle geçen hafta perşembe paylasmistim ustten kese bile zor gorunuyordu alttan hem keseyi hem bebeği hem de kalbinin atışını gördük, yarın güzel haberler gelecek M Montessoriannesi canım keseni görmene çok sevindim bel ağrısı bende de var her an adet olacakmış gibi. Bu hafta kesilmeye başladı. Korkma progestanda alıyorsun inşallah bir sonraki kontrolde kalpsesinide duyarsin Azze süpersin canım bekledin bekledin hepsini bir arada görmüş oldun. Çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah. Yeni gebelik öğrenip gelen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Cumartesiden beridir girmiyordum baya yazı birikmişti dün gece başladım uyudum uyandım tekrar okudum anca bitti ☺
Fenalardayım sürekli araba tutmuş gibiyim, hiç kızımda ki gibi değil
27 haziranSon adet tarihin kaç canim