2021 Nisan Anneleri

Gözün aydın canm

Dün düğüne gittim midemi üşüttüm galiba
Yılda 1 kez mutlaka geçiririm.
Bulantı halsizlik ağrı herşeyin var ayağımda burkuk hastaneye gitsem korona sanarlar ee hamileyimde

ilk gebeliğimde ben de bir ay yattım lekelenmem oldu progestan hem ağız hem vajinal aldım kızım 4,5 yaşında şimdi çok şükür iyi düşünün hep
Maşşallah..benim de 4,5 yaşında bir kızım var Daha sonra 2 kaybım oldu.bu 3. deneme idi.bakalım zaman ne gösterecek...göğüs belirtilerim azaldı,içi sert ve doluydu.şu an tam tersi oldu ve bugün çok bel ağrısı çektim.hayırlıysa versin Allah...

<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın
Canım Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Üzülme canım her şeyin bir zamanı var. Belkide rabbim senin için daha doğru bir zaman planladı üzülme, dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun.

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah

Çok mu yordun bugün kendini canım her şey yolunda sıkıntı yapma bence. Biraz kafanı dağıtmaya çalış.

Amin canım Allah razı olsun

Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Benim son adet 17 temmuz evde test yaptım henüz kan vermedim iki hafta sonra gidicem doktora

Kızlar garip bir sorum var benim sat 25 Temmuz hamileysem eğer sadece 3 haftalık bi bebek ama ben 25 günde bir regl oluyordum yani bazen ayda 2 kere . 2 gün gecikti bu arada 3 kere idrar testi yaptım 3. De de ikinci çizgi çıktı çok erkenden belli olması bir yanılgı mıdır benim gibi olan var mı ?

Regl in 2 gün gecikmiş adet döngüne göre yumurtlama gününde erken oluyordur. Bence bir kan testi yaptır. 3 testin de yanlış olması düşük bir olasılık.

Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum sanırım ben de Nisan annesi olacağım hayırlısıyla bir de kalp atışı ne zaman duyulur cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum hayırlısı olursa ben de Nisan annesi olacağım

Hayırlısı olsun olumlu düşünün Benim de ilk gebeliğimde kaybım oldu anlıyorum endişenizi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebeliği. Kızlarımız ve kardeşleri aynı yaşlarda olacak Allah’ın izniyle demek

Normal hayırlı olsun ben De 1200 küsurlerde gördü keseyi Dr siz de pztsi gitseniz görünür sanırım

Masalllah cnm erkek olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…