İnşallah erken olduğu içindirCanım 2 gün sonra falan bir daha yap bari adetin gelmezse belki erkendir bugün
Gözün aydın canmKızlar çok şükür doktor ilaç yazdııı. Nodül baslangıcı varmıs sanırım ama ne bebege nede sana zararı yok dedi. İlac yazdı ömür boyu kullancan dedi. Her ay kontrolunu yapcaz dedi bu sekildeçok şükür rahatlayabilirim artıkkk. 2 gündür sinir stres o kadar gerildim ki. Bebegimin kalp atısını duyduguma sevinemedim.
Sat aynı canımRegle 3 gün kala yaptım silik çıktı regl gününe kadar yaptım her gün koyulaşınca regl de üç gün geçince kan verdim 1200 küsur çıktı beta sat 11 temmuzdu.
Maşşallah..benim de 4,5 yaşında bir kızım varilk gebeliğimde ben de bir ay yattım lekelenmem oldu progestan hem ağız hem vajinal aldım kızım 4,5 yaşında şimdi çok şükür iyi düşünün hep
Canım Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Üzülme canım her şeyin bir zamanı var. Belkide rabbim senin için daha doğru bir zaman planladı üzülme, dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun.<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 2677493
Kızlar Bugün doktor kontrolüm vardı yine kalp atışını duymak için ☺ Çift rahimli olduğum için bebek sırta doğru duruyormuş o yüzden karından duyamadık. Alttan ultrasonda kalp atışını duyduk çok şükür. Dakikada 108 atıyor bebeğin boyu 4,5 mm dediAllah henüz duymayan bütün hamişlere bir an önce kalp atışını duymayı nasip eder inşallah❤
Çok mu yordun bugün kendini canım her şey yolunda sıkıntı yapma bence. Biraz kafanı dağıtmaya çalış.Sağlıksız ultrason görüntüsünü 2 kez deneyimledim.bu farklıydı doktorun da dediği gibi canım gayet güzeldi.o nedenle ağrının lekelenme korkusu getirecek kadar şiddetlenmesi tuhaf geldi açıkçası.elbette yapacak birşey yok ama iyi giden bir şeyin de tersine birden dönmesi hissi şaşırtıcı.
Amin canım Allah razı olsunCanım Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Üzülme canım her şeyin bir zamanı var. Belkide rabbim senin için daha doğru bir zaman planladı üzülme, dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun.
Benim son adet 17 temmuz evde test yaptım henüz kan vermedim iki hafta sonra gidicem doktoraKızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Regl in 2 gün gecikmiş adet döngüne göre yumurtlama gününde erken oluyordur. Bence bir kan testi yaptır. 3 testin de yanlış olması düşük bir olasılık.Kızlar garip bir sorum var benim sat 25 Temmuz hamileysem eğer sadece 3 haftalık bi bebek ama ben 25 günde bir regl oluyordum yani bazen ayda 2 kere . 2 gün gecikti bu arada 3 kere idrar testi yaptım 3. De de ikinci çizgi çıktı çok erkenden belli olması bir yanılgı mıdır benim gibi olan var mı ?
Canım inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlık lı sıhhatli gönlüne göre evlat nasip eder.<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın
Hayır geçen hafta kese göründü 2 hafta sonra gelin dedi kalp atışı içinSat aynı canımsen kalp atışı duydun mu
Hayırlısı olsun olumlu düşününMaşşallah..benim de 4,5 yaşında bir kızım var☺ Daha sonra 2 kaybım oldu.bu 3. deneme idi.bakalım zaman ne gösterecek...göğüs belirtilerim azaldı,içi sert ve doluydu.şu an tam tersi oldu ve bugün çok bel ağrısı çektim.hayırlıysa versin Allah...
Normal hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum sanırım ben de Nisan annesi olacağım hayırlısıyla bir de kalp atışı ne zaman duyulur cevaplarsanız sevinirim
Masalllah cnm erkek olabilirEki Görüntüle 2677493
Kızlar Bugün doktor kontrolüm vardı yine kalp atışını duymak için ☺ Çift rahimli olduğum için bebek sırta doğru duruyormuş o yüzden karından duyamadık. Alttan ultrasonda kalp atışını duyduk çok şükür. Dakikada 108 atıyor bebeğin boyu 4,5 mm dediAllah henüz duymayan bütün hamişlere bir an önce kalp atışını duymayı nasip eder inşallah❤
Evet cnm yaa ben cok rahatsızım@rskkssagliklihayat Canlar değişmediyse kontrol yarindi değilmi bi an heyecanlandim bakalım ne diyecek doktorlarımız