9 haftalik mi olmus?Kaza ki ne kaza ben benim neyim var ya halsizim sürekli uyuyorum saçım dökülüyir diye bunalıma girmiştim, karantina halleri bir yandan, dedim kafama taka taka bir hastalık buldum herhalde diyorum. Eylül ilk haftası eşim bir poşetle geldi eve al bunu yap dedi. Bir baktım gebelik testi, ama ne rahat yaptım varya testi yaptım amaninnnnn kırmızı çizgi çıktı, t nin altında alla alla bu testin güvenilirliği miydi yoksa sonuç mu diye elim ayağım boşaldı, kullanım kılavuzunu okudum, o arada ikinci çizgi de kırmızı olunca bir çiğlik attim üst kattakiler duymuştur nerde çocuk psikolojisi kızlarım orada hamile olduğumu öğrendiler çünkü deli gibi aaaaa hamileyim kızlarrrrr hamileyim diye deli gibiydim.
Sonra kan verdim bir bhcg değerim tavan yapmış doktoruma gittim 9 haftalık bir bebek nasil farketmedim inan anlamıyorum. O kadar istemiyordum ki kızlar büyüdü rahata erdim derken büyük bir şok yaşadım. Hâlâ böyle rüya gibi geliyor bana sanki uyanicam geçicek gibi
Kızlarım 12 ve 9 yaşında yani normal değil mi yaşadığım şok bir de böyle küçük kızım kardeş diye çok ısrar ederdi yok kızım ona sabrım yok, gucum yok size zor yetisiyorum diyordum. Bebeğe su an çıldırıyor ufak kızım, prova yapıyor şöyle mimik yapicam böyle oynaticam, ay yerim onun serçe parmağını diyor markette falan bir bebek görse hemen oynar bebekler bir gülüyor ona, peşine takılıyor. Inşallah kardeşine de güzel abla olur onlar için mutluyum. Yoksa valla allah isteyene nasip etsin diyordum bana kapak oldu
Aman allahim peki reglden anlamadin mi?
Benimde sok oldugum bir durum oldu o yuzden baglaticam bu defa.