İnsan çok fazla etkileniyor.Benim yarın detaylı ultrasonum var.21.haftada detaylıya girmiştim ama doktorum bir daha bakalım 31 de dedi.Çok üst üste geldi keşke görmeseydim dedim.Sonuçta hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız korkuyoruz.Ah sorma şuan bende o haldeyim sabah kıpırdıyordu öğlen uyudum uyandım o saattir tık yok korkuyorum bende bekliyorum kıpırdamasını Allah sağ Salim alalım kucaklarımıza inş, kafamı dağıtayım diye buraya girdim ama daha çok kafama takıldıkontrolüm haftaya benmde doktorum seminerde bu hafta napcam bilmiyorum
32.haftadayim bugun ama girmedim sanki kizimda 27.haftada falan baslamistik 5 sene oldu ama bilemedim yineKızlar nst ye kaçıncı haftada başladınız
Canım bacaklarim çok ağrıyor baya sistim yuruyemiyorum malum kızımda 2 buçuk yaşında sabırsızlıkla doğurmaya bekliyorum kemiklerim çok ağrıyor yarın hastaneye gidiyorum o zmn daha detaylı yazarım
Canım bacaklarim çok ağrıyor baya sistim yuruyemiyorum malum kızımda 2 buçuk yaşında sabırsızlıkla doğurmaya bekliyorum kemiklerim çok ağrıyor yarın hastaneye gidiyorum o zmn daha detaylı yazarım
Bazı gunler oluyor sanirim benimde basima 2 defa geldi bende cok endise ettim hareketleri saydim ertesi gun kendine geldi yine arasira normal sanirimKızlar bebek hareketleri bazı günler yavaşlıyor mu sizde de, ya endişelenip duruyorum, sanki bugün oynamadı, kipirdak ufaklık bugün çok sakin. Haftaya kontrolüm erkene mi çeksem acaba, boşuna mi vesveseleniyorum yine acaba?
Evet canım ben de ışık ve müziğe tepki bekledim şükür ufak ufak oynadı, benim doktorum da aynısını söyledi, hareketleriyle ilgili azalma farkedersen ihmal etme gel diyor.Kizlar bu haftalarda flas acip karniniza tutun meyve suyu falan icin hakereketini hissetmek icin bugun doktor 12 saatte en az 10 hareket hissetmezsen beni ara dedi cogu zmn sola yatip dinleniorm hareketlerini takip etmek icin rabbim korusun evlatlarimizi
Kuzucum ben yetişemiyorum buraya artık çok ağırlastım benim minnaklar erken gelmeye calıstı birkac defa sancılar falan oyuzden hep yatıyorum ellerim falan cok uyuşuk çok sağol sordugun icin senin nasıl gidiyor herşey yolunda degilmi
Sagol bacim amin cumlemize insallahSeninki arada kaynamış kuzum ya maaşallah rabbimnhayirla kucamiza aldırsn insallah
Bol bol dinlen cnm strese girip bebegide strese sokma hayirlisiyla kavuscaz bebislerimize insallahEvet canım ben de ışık ve müziğe tepki bekledim şükür ufak ufak oynadı, benim doktorum da aynısını söyledi, hareketleriyle ilgili azalma farkedersen ihmal etme gel diyor.
Bu aradaMuhittin Yazınca farkettim, maşallah ya ne güzel Güzel haberler almak iyi geliyor inşallah sağlıkla kavuşalım yaramazlara
Çok şükür canım ya habersiz bırakma Allah korusun ikizler dayandığı yere kadar dayanır inşallah az kaldı sabretKuzucum ben yetişemiyorum buraya artık çok ağırlastım benim minnaklar erken gelmeye calıstı birkac defa sancılar falan oyuzden hep yatıyorum ellerim falan cok uyuşuk çok sağol sordugun icin senin nasıl gidiyor herşey yolunda degilmi
Aaa gerçekten mi biliyor musun bizde hamileyizCanım bacaklarim çok ağrıyor baya sistim yuruyemiyorum malum kızımda 2 buçuk yaşında sabırsızlıkla doğurmaya bekliyorum kemiklerim çok ağrıyor yarın hastaneye gidiyorum o zmn daha detaylı yazarım
Siz nasilsiniz bebisler nasılAaa gerçekten mi biliyor musun bizde hamileyizhabersiz bırakma gizzz valla gözüm arıyor seni
Yemekten sonra olunca ne oluyormus ki?Benim doktorum 35 de sokuyormuş nts ye genelde 3 haftada bir çağırıyor dün de yine üç hafta sonra gel dedi ikiye ne zaman düşer bilmiyorum kızlar bazen bende nefesin daralıyor karnım sertleşiyor belime adet sancısı gibi sancı vuruyor sizde de böyle oluyor mu? Kasılma tamam da nefes daralmasını anlayamadım dün doktora sordum yemekten sonra mı oluyor dedi hiç dikkat etmedim dedi bir sürü kan tahlili istedi öyle deyince kanda bir şey çıkmazsa yine de dahiliyeye görün dedi
Tansiyonuna baktın mı canım, ben hamileliğin ilk aylarında hiç nefes alamıyordum, sürekli nefes nefese geziyordum. Tansiyonum düşükmüş meğer. Bir de çok mu aşırı, çünkü hamilelikte nefes daralıyor, dışarı maskeyle çıkmak işlence benim için hala ama doktor normal iki kişilik nefes alıyorsun dediYemekten sonra yatıyorsan olabilir demişti yani o şekilde normalmiş bana az ama sık ye dedi yine de her ihtimale karşı tahlil yaptıralım dedi
Bence hepimiz etkilendik dünkü olaydan, çünkü 5. Aydan sonra bir rahatlık geliyor artık bebek kendini kurtardı bir şeyolmaz diyorsun. Benim de dünden beri aklımda, hem arkadaş çıkmıyor aklımdan, Allah yardımcısı olsun inş. Hem sürekli tedirginim ama şöyle de bir gerçek var ki doğduktan sonra da bir şey olabilir Allah korusun, şu anda bize de bir şey olabilir. Allah 'ın biçtiği ömür ile ilgili. Dikkat edip Allah'a emanet dememiz lazım sanırım.Az once sanki hıçkırdı ama derinden geliyordu sanırım arka tarafa döndü dediginiz gibi arkadaştan etkilenmiş olabilirim zaten panik biriyim. Üstüne bebekte oynamayınca perişan oldum ağla ağla... destek olduğunuz için teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
Nasıl memnun musunuz,kalitesi kullanışı nasıl acaba ,bende bakıyorumda aynı markayaBen yoykonun anne yani park yatagini aldim bizimkinde hic koku flan yok cnm
Daha kullanmadik nasipse nisandaNasıl memnun musunuz,kalitesi kullanışı nasıl acaba ,bende bakıyorumda aynı markaya