2021 Nisan Anneleri

Gece uykusu haram olanlardan selam 3 te uyandım 5 te uyandım 7 de uyandım uyanıp niye uyandım ben diyorum bir de kendi kendime. Pozisyon degistiriyorum, su içiyorum yatıyorum ya mide yanması felaket ama uykumda bile bırakmıyor yakamı.

Bende dün birazcık kendimi yordum normalde yorgunken insan yattığı yeri bilmez ben şimdi uyuyamıyorum. Ama genelde çıkmıyorum böyle olunca yataktan.
Dün bende yoruldum hastane isleri birde uzak gittigm yer ondanmi acaba yatakdan da cikmiorm ama uyuyamadikca daha cok sinir oldm Bende migde yanmasi yok ama gece boyu cok kasilmam ve bulantim oldu son zmanlar zorlu gececk sanrm

Günaydın kizlar mide bulantısı bebek dönerken de olur S Sns34 geçen hafta benimde hafif vardı baktım aşağıda kafası hıçkırıyor..

Günaydın kizlar mide bulantısı bebek dönerken de olur S Sns34 geçen hafta benimde hafif vardı baktım aşağıda kafası hıçkırıyor..
Bacim ben hickirigi cok asagida hissediodum ama dun doktor bakarken farkettim kafasi sag kaburgamin altindaama dönerken bulanti konusu dogru benimki dönmuyo masallah takla atiocok bulantim oluyor hala her hareketine

Bacim ben hickirigi cok asagida hissediodum ama dun doktor bakarken farkettim kafasi sag kaburgamin altindaama dönerken bulanti konusu dogru benimki dönmuyo masallah takla atiocok bulantim oluyor hala her hareketine
Kaburga aldinda mi valla ben organlarımı unutum tek bildiğim hıçkırırken oda hep aşağıda benim bebe yukarı hiç cikmadi.. kafası yukridayken bile ayarıyla eliyle aşağıdan ille bisiler yapyor dur dur geçecek az kaldı son hafta Allahtan sezeryansinda yasa mayacaksin. son hafta hele bir bulanıyor açılma oldukça oyyy

Bende esime diyorm eliyle ayagiyla kurcalamadik yer koymadi sıpaneyse bu halimize sükur bacim az kaldi ittire ittire de olsa gececek bu gunler

Günaydın kızlaaar yarınki randevumu ertelemek zorunda kalıcam sanırım yine kar başladı buralarda cesaret edip yollara dusemiycem sanirimnst cektirsem mi yinede napsam sizce onu burda yaptirabilirim

Günaydın kızlaaar yarınki randevumu ertelemek zorunda kalıcam sanırım yine kar başladı buralarda cesaret edip yollara dusemiycem sanirimnst cektirsem mi yinede napsam sizce onu burda yaptirabilirim
Gunaydin bacim kendini iyi hissediosan bebegin hareketleri iyiyse ertele bence valla nst olayi neye gore oluyor bilmiorm ben daha 36 da girecegim icin cektir falan diyemiorm

Eller neden uyuşuyor dun doktora sormayi unuttum siz yazinca aklima geldi benimde surekli uyuşup karincalaniyor

Gunaydin bacim kendini iyi hissediosan bebegin hareketleri iyiyse ertele bence valla nst olayi neye gore oluyor bilmiorm ben daha 36 da girecegim icin cektir falan diyemiorm
Hareketler baya iyi çok sukur kuzum aşağı tarafları çok bastiriyo benmki kasılmalar flanda oluyo haftası büyük cikiyo ya ondan bi emin olamadım napsam diye anksiyetem tuttu yine bu ara sanki anlamadan doguruvercekmisim gbi hissediom

Bnmkide aşağı çok bastırıyor bugün gidip söyleyeceğim doktora

Canım tansiyonum normal uzun değil birkaç saniyelik bir durum oluyor nefesim sıkışıyor karnım sertleşiyor belime kasıklarıma vuruyor ağrı birkaç saniye geçiyor sonra şu karlar bir erisin de kan tahlili vereyim inşallah bir şey yoktur

Aynen haklısın pazartesi gideceğim

Normal doğum düşünüyorsanız, pilates topu çok yardımcı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…