- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.721
14 mm 1 bucuk santim zaten kuzumHe iyi bari bana biraz kucuk geldi 5+2 de 14 mm yazıyor ben 1 cm falan bekledim beklentim biraz yuksek galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 mm 1 bucuk santim zaten kuzumHe iyi bari bana biraz kucuk geldi 5+2 de 14 mm yazıyor ben 1 cm falan bekledim beklentim biraz yuksek galiba![]()
Aaa oyle mi nasıl hesaplanıyor o ben 60dan sonra falan cm e geciyor diye dusundum14 mm 1 bucuk santim zaten kuzum
Canım siz yolk sac ve embriyo gördünüz mü? Ben de 11.5 iken gittim de, doktor pek de incelemedi işin aslı, uyuz oldum ona biraz, 1 hafta sonra kalp atışına gel dedi, size ne dedi doktorunuz?Canım ben girdim 5+3 te keseyi karından ultrasonla gördük 10 mm yazıyordu ultrason kağıdında
Bende bunu merak ediyorum doktorlar hep bir hafta fazla söylüyorBir de şunu merak ediyorum, şimdi benim 6+0, o zaman ben 6.haftada mıyım? 7.haftada mı? 6 haftalık hamileyim mi denir yani?
3+2 de geldi , yaklasik olarak yumurtlamadan 12 gün sonraYerleşme kanaması kaç haftalıkken geldi
Canım bişe söylemesi için çok erken olduğu için ben de sormadım açıkçası kesenin aşağıda mı yukarıda mı olduğuna bakıyor kesenin konumu iyi dedi yapmamam gereken şeyleri söyledi baya rahatlattı beni eğer bi sıkıntı görse söylerdi zaten merak etme tatlım ben de 14 ünde gidicem merakla bekliyorum. Doktorlar kalp atışı duyana kadar pek bişe söylemiyo genelde endişelenmeCanım siz yolk sac ve embriyo gördünüz mü? Ben de 11.5 iken gittim de, doktor pek de incelemedi işin aslı, uyuz oldum ona biraz, 1 hafta sonra kalp atışına gel dedi, size ne dedi doktorunuz?
Canım 10 mm 1 cmAaa oyle mi nasıl hesaplanıyor o ben 60dan sonra falan cm e geciyor diye dusundum![]()
Canım sen suan 6. Haftanın ilk günündesin ama 6+1,2,3 olduğunda 6. Haftanı doldurup gün aldığın için 7. Haftanın içinde olmuş oluyorsun ben ona bakmıyorum ya 5+6 yım diyip geçiyorumBir de şunu merak ediyorum, şimdi benim 6+0, o zaman ben 6.haftada mıyım? 7.haftada mı? 6 haftalık hamileyim mi denir yani?
Canım bu biraz yaş meselesi gibi 6 haftayı doldurdun 7. Haftanın içindesinBir de şunu merak ediyorum, şimdi benim 6+0, o zaman ben 6.haftada mıyım? 7.haftada mı? 6 haftalık hamileyim mi denir yani?
Bende olmadı hiçYerleşme kanaması kaç haftalıkken geldi
Teşekkür ederim, inşallah canım. Bugün sağlık ocağından aradilar, gebelik cıktı testte, kan vermek için dr a gidilebiliyo mu diye sordum, 15. inde karantinanız bitiyor, o günden sonra gidin dedi . Bebiş de birazcık büyümüş olur inşallah o zamana kadarÇok geçmiş olsun. Aşağıda okudum şükür iyisiniz. Umarım sorunsuz çıkarsınız karantinadan![]()
Tesekkur ederim cnım benim aydınlandımCanım 10 mm 1 cm![]()
Son adet ne zamanTeşekkür ederim, inşallah canım. Bugün sağlık ocağından aradilar, gebelik cıktı testte, kan vermek için dr a gidilebiliyo mu diye sordum, 15. inde karantinanız bitiyor, o günden sonra gidin dedi . Bebiş de birazcık büyümüş olur inşallah o zamana kadar
12 AğustosSon adet ne zaman
Amin canım benimmmm insallahhhTesekkur ederim cnım benim aydınlandımAllah bebelerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin
![]()
Gittiğinde 35 gunluk oluyorsun Vajinal usg ile keseyi görebilirsin sanırım beta hgc kac cıktı ordan daha iyi anlarız12 Ağustos
Daha hic dr a gitmedim , hem karantina hem de çok çok yeni olduğu için. döngülerim de düzensiz ama genelde 23- 24 falan oluyorGittiğinde 35 gunluk oluyorsun Vajinal usg ile keseyi görebilirsin sanırım beta hgc kac cıktı ordan daha iyi anlarız
Gebeliğini kan ile öğrendin miDaha hic dr a gitmedim , hem karantina hem de çok çok yeni olduğu için. döngülerim de düzensiz ama genelde 23- 24 falan oluyor