2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar belirtiler 7.haftadan sonra daha belirgin olmaya başlıyor ama bazılarının nerdeyse hiç belirti yaşamadığı da oluyor. En güzel zamanlar 2.trimesterda hareketlerini filan hissetmeye başlıyorsunuz çooook tatlı oluyor

ben 13. haftada hissetmiştim ilk hareketini. doktor hissedemezsin falan demişti hissediyorum arkadas yani. hatta 16da eşim de hissediyodu. ben 44 kiloyla hamile kalmıstım ama onun da etkisi var. ikinci daha cok cabuk hissediliyo diyolar. inaşşallah bakalım. bulantım da ilk gebelikte 6 artı 1de başlayığp 3 gun surmustu. evet bulantı genelde 6 artı 7 artı haftalarda başlıyor

Maşallah ya bende senin gibiydim bulantı hiç yaşamadım inşallah bunda da olmaz bir arkadaşım ve görümcem 9 ay istifra ettiler çok zordu

işte kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek en iyisi ama bilemiyorsunuz ki Allah neyi nasip ettiyse o oluyor biz tevekkül edelim inşallah Mayıs ayında sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ☺
Evet canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Evet erkenden hissedilir ya niye olmasın. Ben tam hatırlamıyorum ama galiba 4.aydan sonra hissetmeye başlamıştım tabi insan başlarda emin olamıyor bebek mi bağırsak mı mide mi sonra göbeği yerinden oynatıyor keratalar

Hissedilmesi icin fetusun rahim duvari kaslarina kuvvetli tepki koymasi lazim. Aslinda biraz yerlesimiyle de alakali.

Biz de söylemedik şimdilik haftaya zaten yanlarına gidecektik. Gidince yüzyüze söyleyelim dedik ama gittiğimizde de kalp atışını duymamış olacağız. Ben söyleme taraftarıyım çünkü Allah korusun kötü bir süreç de yaşasam onları hayatıma dahil etmek istiyorum. Benim evladım bana söylemese ben üzülürdüm açıkcası.

Kizlar kalp atisi icin betanin bir onemi var mi kacta duyuluyor? Ben persembe gunune randevu aldim 4+3 olacagim (erken yumurtlama ama benimki) betada muhtemelen hesaplarima gore 5000 olmasi lazim (1 eylul sali 156, 2 eylul carsamba 319 du) kese gozukur rahat ama kalp atisi imkansiz sanirim duyulmasi bende soyle bir sey olustu surekli lavaboya gidip kendimi kontrol ediyorum kanamam var mi filan diye yerlesme kanamasi biraz beni panikletti sanirum. Gercekten keseyi gorememek yada saglikli bir gebelik olup olmadigini bilmemek insani cok endiselendiriyor. Umarim hepimiz saglikla aliriz bende herkese soyledim ama Allah korusun kotu bir sey de olsa sureci tek basima yasamak istemem, ailemin yanimda olmasini isterim

Allah korusun tabi canım. İyi günde kötü günde onlar hep arkamızda. Ben oğlumda anneme söylemiştim kalbini görünce diğerlerine de söyledim. Doktorlar kalp atışı görene kadar gebeliği kabul etmiyorlar gibi bişey. Bu onların tıbbi görüşü bizim duygularımız bambaşka

Bir de cok duymaya basladik ya kimyasal dis gebelik cok etkileniyoruz, ben hic bilmiyordum bunlari bazen bilmemek en iyisi gibi geliyor. insallah bu sureci en sakin sekilde atlatip saglikla kavusuruz

Canım bencede kalp atışı daha olmayabilir ama kese ve yola sac görünür.

Bir de cok duymaya basladik ya kimyasal dis gebelik cok etkileniyoruz, ben hic bilmiyordum bunlari bazen bilmemek en iyisi gibi geliyor. insallah bu sureci en sakin sekilde atlatip saglikla kavusuruz
Çok haklısın çok stresli geçiyor kalp atışını görene kadar.

Canım bencede kalp atışı daha olmayabilir ama kese ve yola sac görünür.

Insallah insallah kese gorunse bile biraz daha rahatlayacagim
Çok haklısın çok stresli geçiyor kalp atışını görene kadar.

Evet evet bakalim o da heralde 5. 6. Hafta gibi gozukebilir belki, vajinal olursa daha erken diyorlar. Hayirlisi olsun su persembe kesiyi goruyim de dogru yerde duruyo olsun baska bir sey istemiyorum simdilik

Beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın, Kızımda yerleşme kanaması yaşamamıştım ama bunda olduve korktum biraz açıkçası neyseki devamı gelmedi. Kalp sesi 6. 7. haftalarda duyuluyor sanırım

Sanırım 6. Haftada görmüştüm ben kalp atışını. Ama yolk sac varlığı boş gebelik olmadığına işaret o da gayet mutlu edici bir görüntü olmalı. Şimdi yazlıktayım yoksa eski ultrason görüntülerine bakardım kaçıncı haftada ne görmüşüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…