- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.661
kan sonucun çıkmış mıydı seninYok yok 3. Gebelik bir kaybım bir tane de 3 yaşında bebem var
Ben aylardır kullanıyorum folik asit canım daha doktora görünmedim randevum Çarşamba günü benimGünaydın ben de çok erken uyuyup çok erken kalkıyorum sanırım folik asit ilacının etkisi sizde de oluyor mu doktorunuz başlattı mı size de?
Canım dün bat günümdü. 375 çıktı sen gittin mi kese içinkan sonucun çıkmış mıydı senin
Maşallah ya bende senin gibiydim bulantı hiç yaşamadım inşallah bunda da olmazben 13. haftada hissetmiştim ilk hareketini. doktor hissedemezsin falan demişti hissediyorum arkadas yani. hatta 16da eşim de hissediyodu. ben 44 kiloyla hamile kalmıstım ama onun da etkisi var. ikinci daha cok cabuk hissediliyo diyolar. inaşşallah bakalım. bulantım da ilk gebelikte 6 artı 1de başlayığp 3 gun surmustu. evet bulantı genelde 6 artı 7 artı haftalarda başlıyor
Evet canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizişte kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek en iyisi ama bilemiyorsunuz ki Allah neyi nasip ettiyse o oluyor biz tevekkül edelim inşallah Mayıs ayında sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ☺
Evet erkenden hissedilir ya niye olmasın. Ben tam hatırlamıyorum ama galiba 4.aydan sonra hissetmeye başlamıştım tabi insan başlarda emin olamıyor bebek mi bağırsak mı mide miben 13. haftada hissetmiştim ilk hareketini. doktor hissedemezsin falan demişti hissediyorum arkadas yani. hatta 16da eşim de hissediyodu. ben 44 kiloyla hamile kalmıstım ama onun da etkisi var. ikinci daha cok cabuk hissediliyo diyolar. inaşşallah bakalım. bulantım da ilk gebelikte 6 artı 1de başlayığp 3 gun surmustu. evet bulantı genelde 6 artı 7 artı haftalarda başlıyor
yok canım ben 7 artı 1 e aldım ilk randevumu pazartesi gidicem haftata. hem kese hem kalp atıwı görürüm inşallahCanım dün bat günümdü. 375 çıktı sen gittin mi kese için
Hissedilmesi icin fetusun rahim duvari kaslarina kuvvetli tepki koymasi lazim. Aslinda biraz yerlesimiyle de alakali.Evet erkenden hissedilir ya niye olmasın. Ben tam hatırlamıyorum ama galiba 4.aydan sonra hissetmeye başlamıştım tabi insan başlarda emin olamıyor bebek mi bağırsak mı mide misonra göbeği yerinden oynatıyor keratalar
Biz de söylemedik şimdilik haftaya zaten yanlarına gidecektik. Gidince yüzyüze söyleyelim dedik ama gittiğimizde de kalp atışını duymamış olacağız. Ben söyleme taraftarıyım çünkü Allah korusun kötü bir süreç de yaşasam onları hayatıma dahil etmek istiyorum. Benim evladım bana söylemese ben üzülürdüm açıkcası.Ha benim doktorum kalp atışını duyana kadar ailene söyleme demişti ilk gebeliğimde ama ben çoktan ailelere ve yakın arkadaşlarıma söylemiştim ☺ Yani çok iyi anlıyorum sizi çok çabuk yayılıyor. Ama gerilmeyin çok güzel bir haber bu. Siz gebeliğin tadını çıkarın
Oh çok iyi yapmışsın bu süreçte sürekli hastane ortamına git gel iyi değil tek seferde halletmiş olursun.yok canım ben 7 artı 1 e aldım ilk randevumu pazartesi gidicem haftata. hem kese hem kalp atıwı görürüm inşallah
Allah korusun tabi canım. İyi günde kötü günde onlar hep arkamızda. Ben oğlumda anneme söylemiştim kalbini görünce diğerlerine de söyledim. Doktorlar kalp atışı görene kadar gebeliği kabul etmiyorlar gibi bişey. Bu onların tıbbi görüşü bizim duygularımız bambaşkaBiz de söylemedik şimdilik haftaya zaten yanlarına gidecektik. Gidince yüzyüze söyleyelim dedik ama gittiğimizde de kalp atışını duymamış olacağız. Ben söyleme taraftarıyım çünkü Allah korusun kötü bir süreç de yaşasam onları hayatıma dahil etmek istiyorum. Benim evladım bana söylemese ben üzülürdüm açıkcası.
Bir de cok duymaya basladik ya kimyasal dis gebelik cok etkileniyoruz, ben hic bilmiyordum bunlariAllah korusun tabi canım. İyi günde kötü günde onlar hep arkamızda. Ben oğlumda anneme söylemiştim kalbini görünce diğerlerine de söyledim. Doktorlar kalp atışı görene kadar gebeliği kabul etmiyorlar gibi bişey. Bu onların tıbbi görüşü bizim duygularımız bambaşka
Canım bencede kalp atışı daha olmayabilir ama kese ve yola sac görünür.Kizlar kalp atisi icin betanin bir onemi var mi kacta duyuluyor? Ben persembe gunune randevu aldim 4+3 olacagim (erken yumurtlama ama benimki) betada muhtemelen hesaplarima gore 5000 olmasi lazim (1 eylul sali 156, 2 eylul carsamba 319 du) kese gozukur rahat ama kalp atisi imkansiz sanirim duyulmasibende soyle bir sey olustu surekli lavaboya gidip kendimi kontrol ediyorum kanamam var mi filan diye yerlesme kanamasi biraz beni panikletti sanirum. Gercekten keseyi gorememek yada saglikli bir gebelik olup olmadigini bilmemek insani cok endiselendiriyor. Umarim hepimiz saglikla aliriz bende herkese soyledim ama Allah korusun kotu bir sey de olsa sureci tek basima yasamak istemem, ailemin yanimda olmasini isterim
Çok haklısın çok stresli geçiyor kalp atışını görene kadar.Bir de cok duymaya basladik ya kimyasal dis gebelik cok etkileniyoruz, ben hic bilmiyordum bunlaribazen bilmemek en iyisi gibi geliyor. insallah bu sureci en sakin sekilde atlatip saglikla kavusuruz
Canım bencede kalp atışı daha olmayabilir ama kese ve yola sac görünür.
Çok haklısın çok stresli geçiyor kalp atışını görene kadar.
Beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın, Kızımda yerleşme kanaması yaşamamıştım ama bunda olduve korktum biraz açıkçası neyseki devamı gelmedi. Kalp sesi 6. 7. haftalarda duyuluyor sanırımKizlar kalp atisi icin betanin bir onemi var mi kacta duyuluyor? Ben persembe gunune randevu aldim 4+3 olacagim (erken yumurtlama ama benimki) betada muhtemelen hesaplarima gore 5000 olmasi lazim (1 eylul sali 156, 2 eylul carsamba 319 du) kese gozukur rahat ama kalp atisi imkansiz sanirim duyulmasibende soyle bir sey olustu surekli lavaboya gidip kendimi kontrol ediyorum kanamam var mi filan diye yerlesme kanamasi biraz beni panikletti sanirum. Gercekten keseyi gorememek yada saglikli bir gebelik olup olmadigini bilmemek insani cok endiselendiriyor. Umarim hepimiz saglikla aliriz bende herkese soyledim ama Allah korusun kotu bir sey de olsa sureci tek basima yasamak istemem, ailemin yanimda olmasini isterim
Sanırım 6. Haftada görmüştüm ben kalp atışını. Ama yolk sac varlığı boş gebelik olmadığına işaret o da gayet mutlu edici bir görüntü olmalı. Şimdi yazlıktayım yoksa eski ultrason görüntülerine bakardım kaçıncı haftada ne görmüşüm diyeInsallah insallahkese gorunse bile biraz daha rahatlayacagim
Evet evet bakalim o da heralde 5. 6. Hafta gibi gozukebilir belki, vajinal olursa daha erken diyorlar. Hayirlisi olsun su persembe kesiyi goruyim de dogru yerde duruyo olsun baska bir sey istemiyorum simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?