2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Siz karar verdiniz mi hangi gün doktora gideceğinize?beni de çarşamba çağırdı kese için ben 1 hafta daha bekleyeceğim kalp atışı da görürüm belki diye
Ben biraz daha bekleyip gitmek istiyorum kalp atışını da görmek için ama eşim sabırsız gidelim keseyi görüp rahatlayalım diyor muhtemelen salı günü gidicem

Ben biraz daha bekleyip gitmek istiyorum kalp atışını da görmek için ama eşim sabırsız gidelim keseyi görüp rahatlayalım diyor muhtemelen salı günü gidicem
Ben daha kimseye söylemedim doktorum dışında eşimin doğum günü geliyor sürpriz yapacağım ama zor tutuyorum kendimi

Herkese günaydın bende hiç hissetmiyorum sadece gün içinde karnıma giren kramplar oluyor okadar Ama dün akşam çok halsizdim başımı yerden kaldıramadım

Ben daha kimseye söylemedim doktorum dışında eşimin doğum günü geliyor sürpriz yapacağım ama zor tutuyorum kendimi
Maşallah keşke ben de dayanabilseydim söylemeseydim şu an ailem ve eşimin ailesi biliyor birde dün en yakın arkadaşıma söyledim o da nişanlısına söylemiş durup durup çok gerildim ya

Herkese günaydın bende hiç hissetmiyorum sadece gün içinde karnıma giren kramplar oluyor okadar Ama dün akşam çok halsizdim başımı yerden kaldıramadım
Günaydın ben de çok erken uyuyup çok erken kalkıyorum sanırım folik asit ilacının etkisi sizde de oluyor mu doktorunuz başlattı mı size de?

Maşallah keşke ben de dayanabilseydim söylemeseydim şu an ailem ve eşimin ailesi biliyor birde dün en yakın arkadaşıma söyledim o da nişanlısına söylemiş durup durup çok gerildim ya
Ya insan dayanamıyor ki mutluluktan sürekli benim dilimin ucunda çok normal yani bide ilk bebek de heyecan bir tık fazla oluyor sanırım

Günaydın ben de çok erken uyuyup çok erken kalkıyorum sanırım folik asit ilacının etkisi sizde de oluyor mu doktorunuz başlattı mı size de?
ben de erkenden uyanıyorum ya ki hiç benlik bir durum degil 9dan önce kalkmazdım. şimdi 6 bucukta acıyorum gözleri. ki ilk gebeliğimde 24 saart ellemesen uyurdum

Ya insan dayanamıyor ki mutluluktan sürekli benim dilimin ucunda çok normal yani bide ilk bebek de heyecan bir tık fazla oluyor sanırım
Ya evet ama arkadaşımın nişanlısına söylemesi beni çok gerdi o kadar da kimseye söyleme demiştim Siz maşallah en iyisini yapıyorsunuz sabırlı olsam ben de eşim dışında kimseye söylemezdim gerçi biz tanışma tarihimizde öğrendik güzel sürpriz oldu ikimize de

Benimde eşimin doğum günü bu ayın sonunda bende ona sürpriz yapmak isterdim mübarek her gün gelip beni kontrol ettiği için birlikte öğrendik yani
Yaa ne güzel sürpriz olurmuş. Ben de çok zorlanıyorum saklamakta sürekli bana iyi misin fln diye sorup duruyor ve hep peşimde. Markete gidiyorum diyip kan vermeye gittim dün zor bela

Ha benim doktorum kalp atışını duyana kadar ailene söyleme demişti ilk gebeliğimde ama ben çoktan ailelere ve yakın arkadaşlarıma söylemiştim Yani çok iyi anlıyorum sizi çok çabuk yayılıyor. Ama gerilmeyin çok güzel bir haber bu. Siz gebeliğin tadını çıkarın

işte kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek en iyisi ama bilemiyorsunuz ki Allah neyi nasip ettiyse o oluyor biz tevekkül edelim inşallah Mayıs ayında sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…