- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.401
en yakın zamanda saglıklı bir bebiş haberi alırsın inşallah canım. zamanı geldiğinde bebişin de gelecekDönüştü malesef canım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en yakın zamanda saglıklı bir bebiş haberi alırsın inşallah canım. zamanı geldiğinde bebişin de gelecekDönüştü malesef canım ya![]()
benim ertesi gun cıkmıatı ama haftasonu girdiği için araya bilemiyorum canımMerhabalar, şimdi sağlık ocağında betahcg ye baktırsam ne zamana çıkar bilgisi olan var mı? Araya hafta sonu gireceği için pazartesine kalır mı sonuçlar?
canım nasıl geçti randevun???11 de randevum var bakalım neler paylaşacağım sizinle
canım inan çok uzuldum. gittin mi bir daha doktora. operasyon yapılacak mı. allah saglık versin de inşallah en yakın zamanda bir bebiş haberi alırsın saglıklaKızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
215le saglık ocagı bana gebe kaydı oluşturdu beta yukseldi mi bakalım dediysem de gebesin işte gerek yok dediler. hepsi değişikMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Son adetim 4 ağustos. 2 Eylülde evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve o gün kan verdim. Beta Hcg 212 çıktı. Sağlık ocağındakiler testi erken yapmışsın, değerin yükselmesi lazım iki gün sonra tekrar verin dediler bugün tekrar verdim. Heyecanla bekliyorum. Herşey yolunda mı sizce?
Yeni geldim iyi geçti 5+0 kese göründü herşey yolunda dedi drcanım nasıl geçti randevun???
Olsun yine denersin hayırlısı olsunDönüştü malesef canım ya![]()
çok teşekkürler biraz rahatladım.215le saglık ocagı bana gebe kaydı oluşturdu beta yukseldi mi bakalım dediysem de gebesin işte gerek yok dediler. hepsi değişik
Benim gebelik kaydımı aldılar Canım, ebe de 6 haftalık olmayı bekle şimdi gitsen de görünmez dedi, ben de zaten 8.haftaya başlayınca gidicem, şimdilik beklemedeyimBen 1 kere verdim sağlık ocağındaki hemşire bir iki hafta bekle keseyi felan gör grl kayıt yapayım dedi. Benimde değerim 1270 çıkmıştı Hayırlı olsun bu arada![]()
Amin allah razı olsun Canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahCanım çok iyi yükselmiş bir haftada. Bir hafta daha geçmiş artık oldukça yükselmiştir kesenin görünmesi lazım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Biz de hizan’daydık iki sene önce geldikCanım ilk bebek tatvandayız daha bu sene geldik Mersin’den yok kız Estağfirullah siz nerdesiniz canım![]()
Oo hayırlı olsun gözün aydın darısı kalp atışının başına inşYeni geldim iyi geçti 5+0 kese göründü herşey yolunda dedi dr
Sağol canım 10 gün sonra çağırdı kalp atışı içinOo hayırlı olsun gözün aydın darısı kalp atışının başına inş![]()
Teşekkürler cevabınız için risk alamadım özele gidip vereceğim artık.benim ertesi gun cıkmıatı ama haftasonu girdiği için araya bilemiyorum canım
Gece 12 gibi çıkıyo aynı gün içinde canımMerhabalar, şimdi sağlık ocağında betahcg ye baktırsam ne zamana çıkar bilgisi olan var mı? Araya hafta sonu gireceği için pazartesine kalır mı sonuçlar?
Misafir mi geliyorKızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.Ben salı günü (adet günümde)gebe olduğumu öğrendim değerim 383 çıktı yarın yine gidip kan vericem inşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur.Yalnız benim merak ettiğim şey virüs var bu kadar hastaneye gitmek mantıklı mı?Yani ben çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı düşünüyorum tabi bizim misafirler bitmiyor şu an gebe olduğumu da kimseye söyleyemiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını duyup öyle söylemek istiyorum nasıl önlem alabiliriz ya çok endişeleniyorum
Canım ben de hiç istemiyorum bu kadar sık hastaneye gitmeyi ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde gittim normalde adetim bir hafta geçmişti ama geç döllenme filan mı oldu bilmiyorum gittim kese görünmedi kandan çıktı hamile olduğum tam sınırmıs iki gün sonra yine kan ver dedi yine verdim netleşti ama kese yok ortada mecbur on gün sonra yine gittim dün yani işte kese göründü ama bu sefer içinde bebek yok doktor on gün sonra gel bakalım bebeğe hem kalp atışını duyarız dedi e yine gitcem hani ilk gittiğimde keseyi filan görmüş olsaydık bu kadar gitmeme gerek kalmicakti ama nasip işteKızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.Ben salı günü (adet günümde)gebe olduğumu öğrendim değerim 383 çıktı yarın yine gidip kan vericem inşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur.Yalnız benim merak ettiğim şey virüs var bu kadar hastaneye gitmek mantıklı mı?Yani ben çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı düşünüyorum tabi bizim misafirler bitmiyor şu an gebe olduğumu da kimseye söyleyemiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını duyup öyle söylemek istiyorum nasıl önlem alabiliriz ya çok endişeleniyorum
En kısa zamanda inşallah kalp atışlarını duyarsın ve sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin canım.Biz de durumlar farklı hastaneye gitme olayı falan yine tamam önlem alıyoruz ama bu misafir olayı beni çok geriyor eşim de gelmek isteyeni nasıl geri çevirelim diyor biz yeni evlendik ve hala hayırlı olsuna eve gelmeye çalışan insanlar varCanım ben de hiç istemiyorum bu kadar sık hastaneye gitmeyi ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde gittim normalde adetim bir hafta geçmişti ama geç döllenme filan mı oldu bilmiyorum gittim kese görünmedi kandan çıktı hamile olduğum tam sınırmıs iki gün sonra yine kan ver dedi yine verdim netleşti ama kese yok ortada mecbur on gün sonra yine gittim dün yani işte kese göründü ama bu sefer içinde bebek yok doktor on gün sonra gel bakalım bebeğe hem kalp atışını duyarız dedi e yine gitcem hani ilk gittiğimde keseyi filan görmüş olsaydık bu kadar gitmeme gerek kalmicakti ama nasip işte
Biz yeni evlendik canım ve eşimin ailesi ve benim ailem dışında diğer akrabalar bilmiyor gebe olduğumu henüz hayırlı olsun demek için geliyorlar eşim de nasıl geri çevirelim diyorMisafir mi geliyor
Zorunlu olmadıkça kalabalığa girmeyin lütfen, iki tane cerrahi maske takın. Gebelik ilk öğrenildiğnde dış gebelik mi değil mi diye keseyi görmek çok önemlidir. Kalp atışını duyduktan sonra doktorlar gebe olarak kabul ediyorlar zaten, bu da elzem. Çeşitli otoritelerin pandemi dönemi gebeler için doğuma kadar 4 kez doktor ziyareti ile olayı bitirebileceğine yönelik tavsiyelerini okumuştum. Ama bizde bu durum nasıl olur bilmiyorum![]()
ben özEl muayenehane deniycem canım memnun kalırsam. hastaneler de özeller daha güvenilirdir gibi geliyo daha az hasta girdiği için. maske hijyen önlemlerini de alırasak gerisi allaha kalmıs. muayene zaten ayda 1. ayda 1 gun maske dezenfejtan önlem alıcwz artıkKızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.Ben salı günü (adet günümde)gebe olduğumu öğrendim değerim 383 çıktı yarın yine gidip kan vericem inşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur.Yalnız benim merak ettiğim şey virüs var bu kadar hastaneye gitmek mantıklı mı?Yani ben çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı düşünüyorum tabi bizim misafirler bitmiyor şu an gebe olduğumu da kimseye söyleyemiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını duyup öyle söylemek istiyorum nasıl önlem alabiliriz ya çok endişeleniyorum
Evet onu ben de düşünüyorum ve iyi bir dr arayışına girdim şimdi Allah hayırlısıyla önce keseyi görmeyi sonra da kalp atışlarını duymayı nasip etsin bize inşallahben özEl muayenehane deniycem canım memnun kalırsam. hastaneler de özeller daha güvenilirdir gibi geliyo daha az hasta girdiği için. maske hijyen önlemlerini de alırasak gerisi allaha kalmıs. muayene zaten ayda 1. ayda 1 gun maske dezenfejtan önlem alıcwz artık