2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim bugün halsizliğim 3bin kat arttı kokulara zaafım arttı mutfakta duramadım kocam yemek pişirdi herşey bana çok kötü kokuyor yemeği yiyemedim az önce yağsız tost yaptı eşim onu yedim bulantım yok ama kokulara dayanamıyorum yemekten soğudum
Allah yardımcın olsun canım
Bende de inanılmaz halsizlik ve sürekli uyku hali var.
İlk hamileliğimde eşim de bana yağsız tost yapardı sadece onu yiyebilirdim

Ne

Nekadar benzer yasantimiz varmış canım, isteyerek mi oldu bu gebelik yoksa kazaylamı ?
İsteyerek oldu canım ❣️

Kızlar bu sabah regl oldum 🥺 ovulasyon testlerinin koyu gitmesi, silikte olsa pozitif çıkan testler, yaşadığım belirtilerle hamile olduğuma kendimi ikna etmiştim 🥺 Baya bi üzüldüm bu sefer ya😕 hayaller artık bir dahaki aya kaldı. Hepiniz sağlıkla kucağınıza yavrularınızı alın inşallah ❤
Canım benim allah hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallah 🌸

Biz yeni evlendik canım ve eşimin ailesi ve benim ailem dışında diğer akrabalar bilmiyor gebe olduğumu henüz hayırlı olsun demek için geliyorlar eşim de nasıl geri çevirelim diyor 🤦🏻‍♀️
Pandemi var bundan daha geçerli başka bir sebep olabilir mi? 😲 bize marttan beri gelen giden olmadı hiç. Bu dönemde de gelmek isteyen insanın bence aklından bir sorunu vardır. 🙄Çember gittikçe daralıyor öncesinde ben hiç çevremde vaka duymamıştım şimdi arkadaşlarımın akraba çevrelerinden duymaya başladım.

ben özEl muayenehane deniycem canım memnun kalırsam. hastaneler de özeller daha güvenilirdir gibi geliyo daha az hasta girdiği için. maske hijyen önlemlerini de alırasak gerisi allaha kalmıs. muayene zaten ayda 1. ayda 1 gun maske dezenfejtan önlem alıcwz artık
Ben de özel muayenehane düşünüyorum, zaten bulunduğumuz ilçede özel hastane yok, il merkezinde özel muayenehanesi olan bir doktor var ona gitmeyi planladım, tahliller içinde sağlık ocağı veya ilçedeki hastaneye giderim

Pandemi var bundan daha geçerli başka bir sebep olabilir mi? 😲 bize marttan beri gelen giden olmadı hiç. Bu dönemde de gelmek isteyen insanın bence aklından bir sorunu vardır. 🙄Çember gittikçe daralıyor öncesinde ben hiç çevremde vaka duymamıştım şimdi arkadaşlarımın akraba çevrelerinden duymaya başladım.
Ah keşke eşime de anlatabilsem bu durumu onun akrabaları çok kalabalık ve düğünümüze gelemeyen insanlar vardı kaç ay oldu gelicez gelicez deyip teşrif edemediler bir türlü😏

Kızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
Canım çok geçmiş olsun... çok üzüldüm Allah inşalllah eline sağ salim bir çocuk daha verir, ikinizde sağlıklı olursunuz. Vardır bir hayır diyelim başka ne diyebiliriz ki..

Kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.Ben salı günü (adet günümde)gebe olduğumu öğrendim değerim 383 çıktı yarın yine gidip kan vericem inşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur.Yalnız benim merak ettiğim şey virüs var bu kadar hastaneye gitmek mantıklı mı?Yani ben çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı düşünüyorum tabi bizim misafirler bitmiyor şu an gebe olduğumu da kimseye söyleyemiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını duyup öyle söylemek istiyorum nasıl önlem alabiliriz ya çok endişeleniyorum
Kesinlikle uygun değil çok fazla hastahaneye gitmek gerçekten durum çok vahim insan hele ki gebeyse covit olmayı göze almamalı mümkün olduğunca hastahaneye gidilmemeli

215le saglık ocagı bana gebe kaydı oluşturdu beta yukseldi mi bakalım dediysem de gebesin işte gerek yok dediler. hepsi değişik
Ben az önce oğlumu aşı için götürdüm sağlık ocağına yine beni kaydetmedi ki benim değerim 1 hafta önce 1270 ti hastaneye git öyle kaydedeyim diyor

Ben az önce oğlumu aşı için götürdüm sağlık ocağına yine beni kaydetmedi ki benim değerim 1 hafta önce 1270 ti hastaneye git öyle kaydedeyim diyor
mantıklı olan sizinkilerin yaptıgı zaten ben sonuc göstermeye gitrim gebe kqydına otırrtru ebe ne acelesi varsa

Ah keşke eşime de anlatabilsem bu durumu onun akrabaları çok kalabalık ve düğünümüze gelemeyen insanlar vardı kaç ay oldu gelicez gelicez deyip teşrif edemediler bir türlü😏

Canım eşinle tekrar konuş, allah korusun hasta olsan ilaç da kullanamazsın, ayrıca bu hastalığı kimin nasıl atlatacağı da belli olmaz, hiç riske atmaya gerek yok.
Israrla gelen olursa da mutlaka maskeni tak kimseyle tokalaşma kucaklaşma olmasın ve mesafeni koru.
Ben pandemiden önce bile özellikle kış aylarında kimseyle kucaklaşıp sarılmazdım öpmezdim, kızım 16 aylık hala daha kimseye öptürmüyorum yüzünü elletmiyorum.
Arkamdan konuşan çok oldu ama umrumda değil sen de kendini düşünmek zorundasın

Benim gebelik kaydımı aldılar Canım, ebe de 6 haftalık olmayı bekle şimdi gitsen de görünmez dedi, ben de zaten 8.haftaya başlayınca gidicem, şimdilik beklemedeyim

Amin allah razı olsun Canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❣️
Ben ilk gebeliğimde de hemen gitmemiştim Canım 8.haftaya girince gidicem inşallah

Biz de hizan’daydık iki sene önce geldik
Üç yıl kaldım hizanda
Hizan baya sıkıntılı diyorlar gitmedim hiç ama tatvanı baya sevdim ya

Kızlarrr en son pazartesi kan cermiştim 189 çıkmıştı bugün verdim 1208 çıkmış pazartesi doktora gidicem sizce artış nasıl doktor çok iyi dedi pazartesi gözükür mü kese :):)

Kızlarrr en son pazartesi kan cermiştim 189 çıkmıştı bugün verdim 1208 çıkmış pazartesi doktora gidicem sizce artış nasıl doktor çok iyi dedi pazartesi gözükür mü kese :):)
Maşallah çok iyi ☺️ Pazartesi günü kan verdiğiniz zaman adetiniz kaç gün gecikmişti?

çok güzel artmış bence de :KK200:
bence garanti olması açısından pazartesi gitmeyin, kese görünmeyince üzüntü oluyor sonra. Çarşamba-perşembe gitseniz daha iyi.

çok güzel artmış bence de :KK200:
bence garanti olması açısından pazartesi gitmeyin, kese görünmeyince üzüntü oluyor sonra. Çarşamba-perşembe gitseniz daha iyi.
Ya biz mi çok evhamlıyız insanlar mı çok inançlı inanın anlayamadım benim arkadaşım bir ay sınra gidiyordu doktora ben yarın yine kan vermeye gidicem şimdiden telaşlandım inşallah değer artmıştır diye dua ediyorum hep

Ya biz mi çok evhamlıyız insanlar mı çok inançlı inanın anlayamadım benim arkadaşım bir ay sınra gidiyordu doktora ben yarın yine kan vermeye gidicem şimdiden telaşlandım inşallah değer artmıştır diye dua ediyorum hep
sanırım ilk çocuk olduğu için bizde biraz heyecan var, onun etkisiyle evhamlanıyoruz.
ben biraz rahatladım, mesela doktorum kalp atışı için 9-10 gün sonra gel dedi ama ben tatile gidicem ondan sonra gelicem dedim. yani napayım allahın takdiri diyorum bişey olursa da allah korusun :dua:
henüz kalp atışını duymadık ama bugün ailelerimize açıklayacağız.

sanırım ilk çocuk olduğu için bizde biraz heyecan var, onun etkisiyle evhamlanıyoruz.
ben biraz rahatladım, mesela doktorum kalp atışı için 9-10 gün sonra gel dedi ama ben tatile gidicem ondan sonra gelicem dedim. yani napayım allahın takdiri diyorum bişey olursa da allah korusun :dua:
henüz kalp atışını duymadık ama bugün ailelerimize açıklayacağız.
Yaa biz öğrenir öğrenmez annelerimize söyledik dolayısıyla ablalarımız da öğrendi ☺️ Allah hayırlısıyla kalp atışını duymayı da nasip etsin hepimize:KK200:

Back