2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
27 Aralık 2019: merhaba ağustos anneleri, sanırım ucundan aranıza katılmaya aday olmuşum. son adet tarihim 24 kasım. 24 aralık idrar testim pozitif çıktı, 25 aralık bhcg 582 (4+3), 27 aralık bhcg 1047 (4+5). henüz ultrasonda görünmez dediler bugün, haftaya inş.
4 ocak 2020: Beta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 582çarşamba, 1047cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. :KK43: Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.

kızlar üstteki yazılar foruma ilk katıldığım zamanki bebeğimin vesilesiyle yazdığım yazılardı.
o giden bebeğimde eşdeğer günün bhcg değeri (4+5) 1047 idi. bu seferki bebeğimle 4+5teyim bugün ve bhcg 3173,5 çıktı. bi mutlu oldum rahatlama geldi açıkçası, düşürme korkum vardı yine, o azaldı çok şükür.
:KK71:

27 Aralık 2019: merhaba ağustos anneleri, sanırım ucundan aranıza katılmaya aday olmuşum. son adet tarihim 24 kasım. 24 aralık idrar testim pozitif çıktı, 25 aralık bhcg 582 (4+3), 27 aralık bhcg 1047 (4+5). henüz ultrasonda görünmez dediler bugün, haftaya inş.
4 ocak 2020: Beta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 582çarşamba, 1047cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. :KK43: Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.

kızlar üstteki yazılar foruma ilk katıldığım zamanki bebeğimin vesilesiyle yazdığım yazılardı.
o giden bebeğimde eşdeğer günün bhcg değeri (4+5) 1047 idi. bu seferki bebeğimle 4+5teyim bugün ve bhcg 3173,5 çıktı. bi mutlu oldum rahatlama geldi açıkçası, düşürme korkum vardı yine, o azaldı çok şükür.
:KK71:
Sevindim adına benim mesela 1362 çıktı 4+6 dayım

Korkmayın lütfen, her gebelik kendine özel ben kendimden referans aldığım için değerlerimi karşılaştırarak yazdım. Normali budur diye birşey yok ki şu aşağıya bıraktığım ortalama değer aralığının farkına bakın ve rahatlayın lütfen.
  • 4 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 5-426 mlU/ml.
  • 5 haftalık gebelikte Beta HCG değeri 18-7340 mlU/ml.
  • 6 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 1080-56500 mlU/ml.
Korkutucu örnek beş hafta olup 17 bhcg değeri çıkması olurdu..

Merhaba hanımlar bugün dr gititm 4+5 doktor gördü keseyi 5,6 mm dedi 10 gün sonra kalp için gdcm inş görürüz. Biraz enfeksiyon çıktı idrarda ve bacaklarım çok sızlıyor. Bana enfeksiyon için mınurol yazdı birde bemiks yazdı sysk bacak ağrım için.

Merhaba hanımlar bugün dr gititm 4+5 doktor gördü keseyi 5,6 mm dedi 10 gün sonra kalp için gdcm inş görürüz. Biraz enfeksiyon çıktı idrarda ve bacaklarım çok sızlıyor. Bana enfeksiyon için mınurol yazdı birde bemiks yazdı sysk bacak ağrım için.
Maşallah beta kaçtı

Beta 2900 dü. Sms erken yumurtlama oldu dedi dr evrt bu sy erken oldu benm. Bdlim kasığım çok fena sık sık vc gidiyorum ys. Bu ksn sulandırıcı iğneler mahf etti beni.
Hmm.allah şifa versin benimde 1362 yarına akdwr maks 1500 olur zaten😁 görünmeyebilir o zaman

Kızlar sizde belirtiler var mı mesela benim geçen hafta daha çok kasık sızlaması hissederdim şimdi çok yok akıntım var geneldedir de bazen karnım ağrıyor çok belirtim olmayınca diyorum niye yok bişey mi oldu hayırlısıyla kalp atışını duysaydık hepimiz rahatlasaydık sonra daha güzel şeylerden bahsetseydik şimdi hepimiz de bir acaba mı düşüncesi var kafamızda deli sorular😀

Kızlar en son adet günüm 2 Ağustos bugün kan tahlili yaptırdım ve elhamdulillah gebe olduğumu öğrendim 383 çıktı sonuç dr henüz çok yeni 2-3 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 4 haftalık olmuyor mu?Değer düşük mü Cumartesi günü tekrar kan vericem

Back